Kanuni Gt 170 (Yeni Model)
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 23:50
Uway adlı üyeden alıntı
1400 liralık motora taktıkları göstergeden pek farklı değil ama yine de fena değil ya.
Reklamlar
-
01 Mayıs 2013, 00:01
Bu gösterge sanırım Vulture,Terry onlara benziyor..bu gösterge kötü değilki?bence çok güzel..bence o gösterge gt 170 e gitmemiş..
-
01 Mayıs 2013, 00:07
kardeş para benim istediğimi alırım bide sen 3bin tlye bi japon yada hintli motor bul ben alim ben motorumdan memnunum ha almak istiyosanda tavsiye ederim derim o paraya öyle bi motor bulamassın getir kapıştır apeche le yada cbf le kapışmaz cünkü aralarında 2bin tl fark var kanuniyle hızlı kacar bi motor bence ve apache den diri duruyor...
-
01 Mayıs 2013, 00:13
ŞAHAN ÇAKAN adlı üyeden alıntı
kardeş para benim istediğimi alırım bide sen 3bin tlye bi japon yada hintli motor bul ben alim ben motorumdan memnunum ha almak istiyosanda tavsiye ederim derim o paraya öyle bi motor bulamassın getir kapıştır apeche le yada cbf le kapışmaz cünkü aralarında 2bin tl fark var kanuniyle hızlı kacar bi motor bence ve apache den diri duruyor...
Bu cevap banamı yazıldı Şahan Bey?
-
01 Mayıs 2013, 00:16
ŞAHAN ÇAKAN adlı üyeden alıntı
Motorunuzu 700-800km'ye kadar nazik kullanın da sonra verim alabileseniz. Sıfır motoru aşırı devir yaptırmak hız denemesi yapmak çok zararlı.
-
01 Mayıs 2013, 00:21
Tsubasa bu arkadaşa
tmda zararlı olduğunu biliyorum bir kere denedim ve fazlada hızlı gitmiyorum şuan bide 120 geçmez diyor bence bu motor acıldımı 135 filan görür eminim cok seri motor
-
01 Mayıs 2013, 01:14
^AHAN ÇAKAN adlı üyeden alıntı
karde_ para benim istediimi al1r1m bide sen 3bin tlye bi japon yada hintli motor bul ben alim ben motorumdan memnunum ha almak istiyosanda tavsiye ederim derim o paraya öyle bi motor bulamass1n getir kap1_t1r apeche le yada cbf le kap1_maz cünkü aralar1nda 2bin tl fark var kanuniyle h1zl1 kacar bi motor bence ve apache den diri duruyor...
Walla 2 sinide canli canli gordum fuarda bana gore apache den hic de diri durmuyor sidik bile yaristiramaz bana gore
-
01 Mayıs 2013, 03:18
Ciddi ciddi almayı düşünüyordum, hatta kendimi ayarlamıştım pazartesi gidip alacaktım. Ama şu web sitesindeki beygir gücü güncellemesi kafamı karıştırdı. Güvenim sarsıldı açıkcası. En iyisi biraz daha beklemek.
-
01 Mayıs 2013, 03:37
hakanmn adlı üyeden alıntı
Ciddi ciddi almayı düşünüyordum, hatta kendimi ayarlamıştım pazartesi gidip alacaktım. Ama şu web sitesindeki beygir gücü güncellemesi kafamı karıştırdı. Güvenim sarsıldı açıkcası. En iyisi biraz daha beklemek.
Bende senin durumundayım
-
01 Mayıs 2013, 10:55
Kardeş beygir gücü ortalama 12.24HP çok iyi bence. Kullanıcılar titreşimden de memnun ise o zaman sorun yok gibi. Güncelleme için benim tahminim ürün yeni üretime girdi olayısı ile güncelleme normal. test etmişlerdir...vs. Diğer firmalar da bazen yapıyor. Ben yakından bakmıştım çok güzel bence...
-
01 Mayıs 2013, 11:23
walla kanuni güzel güzel getirseydi 15 hp yazıp sonra 12 hp yazmasaydı çok güzel olucaktı yaw ama ne yapalım adım adım ilerde bu sorunlarda düzelir...
-
01 Mayıs 2013, 11:30
-
01 Mayıs 2013, 11:33
Arora Ar 180 alırız bizde
Model daha yeni belki titreşim yok yeni olduğu için bi kaç kişinin daha alıp tecrübelerini buraya yazmasını bekliyecez sanırım
-
01 Mayıs 2013, 11:40
genel olarak ithalatçılarımızın yaptığı bu son dakika "golleri " nedeni ile 2, hatta 3, el japon nun almanın ve italyanın fiyatları hala ve hala üzerine prim yapıyor ya ......... ona çok üzülüyorum .
çok yazık .
-
01 Mayıs 2013, 13:24
Arkadaşlar baya uzun zamandır araştırıyorum, dun gece kafam karıştı diye yazmıştım. Sonra tekrar tekrar düşündüm, aslında bu fiyata ne bekliyoruzki. Hatta aynı fiyat diger modellerden avantajlı gibi duruyor. Mesela teknik olararak cbf 150 ile aynı gibi hatta ona göre artıları bile var. Mesela gt 170 de arka firen disk, cbf de tambur. Beygir gucu olarak (eger bu 12 beygirse) ikiside aynı. Cbf nin fiyatı 4890 tl, bu 3140 tl. Sanırım honda ismini satıyor birazda. Belki mondial mcx maksimum hızda gt 170 den bi 10 km kadar daha hızlıdır, kaldıki bu motorun maksimum süratini henuz bilmiyoruz. Benim kişisel görüşüm 120 km hızı rahat gecebilecegi yönünde. Lastik ebatları olarak mcx den daha kalın, ben buradan şunu çıkarıyorum eger güç olarak mcx den daha gücsüz olasaydı bukadar kalın lastik konulmazdı bu motora çünkü geniş lastik demek daha fazla sürtünme ve dolayısıyla motora daha fazla yük binmesi demek. Ve guvenlik açısından da geniş lastik herzaman avantajlıdır. Yakıt tüketimi mcx e ve cbf ye oranla fazla olabilir tahminen, çünkü silindir çapı ve lastik ebatları ikisindende geniş. Malzeme kaliteside fena değil ben canlısını inceledim çalıştırdılar, motor sesi bence gayet iyi. Sadece kullanmadım. Kardeşimde KTM 200 Duke var. 200 cc 25 bg su soğutmalı komple dijital gösterge, yol bilgisayarı falan var. Onunla maksimum 137 km sürati gördüm bence en fazla yapacagıda 145 km dir. Fakat onunda fiyatı 5000-5500 euro civarında. Kısacası 3140 tl fiyata bu motor muadillerine göre eksiksiz. Ben tekrar almaya karar verdim, bi terslik olmazsa haftaya almayı düşünüyorum. Kullandığımda buraya tekrar görüşlerimi yazarım.
-
01 Mayıs 2013, 13:39
Arkadaşlar baya uzun zamandır araştırıyorum, dun gece kafam karıştı diye yazmıştım. Sonra tekrar tekrar düşündüm, aslında bu fiyata ne bekliyoruzki. Hatta aynı fiyat diger modellerden avantajlı gibi duruyor. Mesela teknik olararak cbf 150 ile aynı gibi hatta ona göre artıları bile var. Mesela gt 170 de arka firen disk, cbf de tambur. Beygir gucu olarak (eger bu 12 beygirse) ikiside aynı. Cbf nin fiyatı 4890 tl, bu 3140 tl. Sanırım honda ismini satıyor birazda. Belki mondial mcx maksimum hızda gt 170 den bi 10 km kadar daha hızlıdır, kaldıki bu motorun maksimum süratini henuz bilmiyoruz. Benim kişisel görüşüm 120 km hızı rahat gecebilecegi yönünde. Lastik ebatları olarak mcx den daha kalın, ben buradan şunu çıkarıyorum eger güç olarak mcx den daha gücsüz olasaydı bukadar kalın lastik konulmazdı bu motora çünkü geniş lastik demek daha fazla sürtünme ve dolayısıyla motora daha fazla yük binmesi demek. Ve guvenlik açısından da geniş lastik herzaman avantajlıdır. Yakıt tüketimi mcx e ve cbf ye oranla fazla olabilir tahminen, çünkü silindir çapı ve lastik ebatları ikisindende geniş. Malzeme kaliteside fena değil ben canlısını inceledim çalıştırdılar, motor sesi bence gayet iyi. Sadece kullanmadım. Kardeşimde KTM 200 Duke var. 200 cc 25 bg su soğutmalı komple dijital gösterge, yol bilgisayarı falan var. Onunla maksimum 137 km sürati gördüm bence en fazla yapacagıda 145 km dir. Fakat onunda fiyatı 5000-5500 euro civarında. Kısacası 3140 tl fiyata bu motor muadillerine göre eksiksiz. Ben tekrar almaya karar verdim, bi terslik olmazsa haftaya almayı düşünüyorum. Kullandığımda buraya tekrar görüşlerimi yazarım.
hakan kardeş mesele sadece hız mı senin acından?
hiç mi titreşim saglamlık konfor yakıt önemli değil?
bu sorulara cevap bulabiliyorsan al derim. bulamıyorsan alma derim
-
01 Mayıs 2013, 13:53
3 milyar para verip hala ama hala 2 beygirin peşine düşen,bunun hesabını yapan,hala bu motorun hız konusunda tartışmalara giren arkadaşlara gerçekten gülüyorum...Bu modeli tuttum.3 milyar para verip böyle görünümlü bir motor varmı Türkiye de ?
-
01 Mayıs 2013, 14:06
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hakan kardeş mesele sadece hız mı senin acından?
hiç mi titreşim saglamlık konfor yakıt önemli değil?
bu sorulara cevap bulabiliyorsan al derim. bulamıyorsan alma derim
Tabiki sadece hız değil, fiyat karşılaştırmasına göre yorum yaptım. Bu fiyata çok daha iyisini beklemek yanlış demek istedim yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Tabiki sadece hız değil, fiyat karşılaştırmasına göre yorum yaptım. Bu fiyata çok daha iyisini beklemek yanlış demek istedim yani.
Benim için önemli olan servis yedek parça yaygınlığı birde. Arıza sorun her motorda olabilir insan yapımı sonuçta. Ama servis yedek parça sıkıntısı çekiyosan o kötü. Ben bu modelden önce mondial mcx roadracer i kafaya takmıştım, yerli servis yedek parca sorunu olmayacagını düşünerek. Kanuni nin bu modelini görünce bu daha ağır bastı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum, TVS nin bu apache modelinden önce 150 cc lik bi modeli vardı, artık görmüyorum onu. 6 ay onu kullanmıştım, daha sonra satmak zorunda kalmıştım. Heralde ondan daha kötü değildir
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Uway adlı üyeden alıntı
3 milyar para verip hala ama hala 2 beygirin peşine düşen,bunun hesabını yapan,hala bu motorun hız konusunda tartışmalara giren arkadaşlara gerçekten gülüyorum...Bu modeli tuttum.3 milyar para verip böyle görünümlü bir motor varmı Türkiye de ?
Aynı fikirdeyim, en az 150 km hız istiyosanız 10 000 tl yi gözden çıkarmalısınız arkadaşlar, ozaman secenek çok. Kawasaki ninja, suzuki inazuma vs.
-
01 Mayıs 2013, 14:22
Tabiki sadece hız değil, fiyat karşılaştırmasına göre yorum yaptım. Bu fiyata çok daha iyisini beklemek yanlış demek istedim yani.[COLOR="Silver"]
Benim için önemli olan servis yedek parça yaygınlığı birde. Arıza sorun her motorda olabilir insan yapımı sonuçta. Ama servis yedek parça sıkıntısı çekiyosan o kötü. Ben bu modelden önce mondial mcx roadracer i kafaya takmıştım, yerli servis yedek parca sorunu olmayacagını düşünerek. Kanuni nin bu modelini görünce bu daha ağır bastı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum, TVS nin bu apache modelinden önce 150 cc lik bi modeli vardı, artık görmüyorum onu. 6 ay onu kullanmıştım, daha sonra satmak zorunda kalmıştım. Heralde ondan daha kötü değildir
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Aynı fikirdeyim, en az 150 km hız istiyosanız 10 000 tl yi gözden çıkarmalısınız arkadaşlar, ozaman secenek çok. Kawasaki ninja, suzuki inazuma vs.
Sen Kanunin Yedek Parca Fiyatlarını Ucuz mu sanıyorsun?
Çinlilerin için de En pahalı servis ve yedek parca fiyatına sahip.
-
01 Mayıs 2013, 14:28
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Sen Kanunin Yedek Parca Fiyatlarını Ucuz mu sanıyorsun?
Çinlilerin için de En pahalı servis ve yedek parca fiyatına sahip.
Fiyat demedimki zaten, bulunabilirlik dedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)