Kanuni Gt 170 (Yeni Model)
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 22:33
bende katılıyorum ben vitesli motora bindiğimde böyle olmuştum ister istemez kendini kasıyorsun bu kasmada insana ağrı olarak dönüyor biraz bence hem motora hemde arkadaşa zaman vermek lazım
birde arkadaşlar bu motoru alan insanlar hayallerle sevincle alıyorlar belki kafalarında yapmayı düşündükleri birsürü macera var lütfen yorum yaparken bunlara dikkat edelim motoru aşağılayacağım derken insanları motordan soğutmayalım inanın ben döküntü hurda bir motor sesi bile duysam dönüp bakıp 2 aydır motorsuzluğun verdiği özlemle gıptayla seyrediyorum ve bu motoru almayı çok istiyorum kısmetse haziran başı gibi alacağım motor işi bütce işi bütcesi olan bmv,kavasaki honda alır olmayanda bizimgibi kanuni yada mondial alır cin malını kücümsüyeceğim derken
lütfen bizleri küçümsemeyi
anlayışınız için teşekkürler
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 22:49
h.dural adlı üyeden alıntı
bende katılıyorum ben vitesli motora bindiğimde böyle olmuştum ister istemez kendini kasıyorsun bu kasmada insana ağrı olarak dönüyor biraz bence hem motora hemde arkadaşa zaman vermek lazım
birde arkadaşlar bu motoru alan insanlar hayallerle sevincle alıyorlar belki kafalarında yapmayı düşündükleri birsürü macera var lütfen yorum yaparken bunlara dikkat edelim motoru aşağılayacağım derken insanları motordan soğutmayalım inanın ben döküntü hurda bir motor sesi bile duysam dönüp bakıp 2 aydır motorsuzluğun verdiği özlemle gıptayla seyrediyorum ve bu motoru almayı çok istiyorum kısmetse haziran başı gibi alacağım motor işi bütce işi bütcesi olan bmv,kavasaki honda alır olmayanda bizimgibi kanuni yada mondial alır cin malını kücümsüyeceğim derken
lütfen bizleri küçümsemeyi
anlayışınız için teşekkürler
Kesinlikle katılıyorum.İlk vitesli motorumu geçtim ilk sukuter sürdüğümde bile bileklerim nasıl ağrıyordu kasmaktan..aşşağılayan insanlar alamadıklarındandır sanırım motosiklet gerçekten aşktır.ben şimdi kardeşime aşıladım bu sevgiyi çocuk hergün rüyasında rks 150 sürüyor :D
-
30 Nisan 2013, 22:54
Düne kadar herkes driftçiydi, bugün gt 170 ci olmuş vay bee,
bize aldırdılar drifti şimdi param olsa hemen alırım diyolar
-
30 Nisan 2013, 22:54
uway samsun neresindensin benim memleket samsun doğma büyüme ist olsamda babadan kalma yerim var termede arasıra geliyorum
motorumu alırsam geleceğim samsuna kısmetse
-
30 Nisan 2013, 22:57
Atakumdayım ben..gel beklerim..Samsun motor konusunda iyice gelişti..havaların ısınmasıyla herkeste motor var vızır vızırlar
-
30 Nisan 2013, 22:58
Uway adlı üyeden alıntı
Kesinlikle katılıyorum.İlk vitesli motorumu geçtim ilk sukuter sürdüğümde bile bileklerim nasıl ağrıyordu kasmaktan..aşşağılayan insanlar alamadıklarındandır sanırım
motosiklet gerçekten aşktır.ben şimdi kardeşime aşıladım bu sevgiyi çocuk hergün rüyasında rks 150 sürüyor :D
Bunlar sen Sym wolf 250 almışsın ya mesela neden onu aldın honda alsaydın da der eminim.
-
30 Nisan 2013, 23:03
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bunlar sen Sym wolf 250 almışsın ya mesela neden onu aldın honda alsaydın da der eminim.
Haklısın derler..Yamaha,Honda diğerlerine binilmez bunlara göre..yada böyle kalın teker bir çapır yada yarış alacaksın öyle tatmin olurlar..
-
30 Nisan 2013, 23:12
-
30 Nisan 2013, 23:14
bence en iyi motor kişinin sahip olduğu motordur ona aitdir nereye derse oraya gider
-
30 Nisan 2013, 23:14
Motor kaç BG diyorsa odur. En yüksek gücü verebildiği devir yazılır, daha yukarıda daha fazla güç veremez. Demek ki bu motor 9 kW. MH 125 ile de kıyaslamaya kalkmayın çünkü 170 cc ile 135 cc arasında acayip bir tork farkı vardır.
Titreşimden şikayet edenler bunu kaç devirde yaşadıklarını ve kırmızı devir bölgesinde olup olmadıklarını yazarlarsa durumu daha iyi anlarız. Siz sıfır km Çin motorunu devir saatini sonuna dayayıp 140'a çıkartırsanız, titreşim de yapar, sizi üzerinden de atar.
-
30 Nisan 2013, 23:16
Bu motor en az 14 beygir gücünde, 12 değil.
http://www.asyamotor.com.tr/?page=ur...nik-ozellikler
Bakınız asya motorun 170'lik motoruna 14.2 beygir yazmışlar.
Seko adlı üyeden alıntı
Motor kaç BG diyorsa odur. En yüksek gücü verebildiği devir yazılır, daha yukarıda daha fazla güç veremez. Demek ki bu motor 9 kW. MH 125 ile de kıyaslamaya kalkmayın çünkü 170 cc ile 135 cc arasında acayip bir tork farkı vardır.
Titreşimden şikayet edenler bunu kaç devirde yaşadıklarını ve kırmızı devir bölgesinde olup olmadıklarını yazarlarsa durumu daha iyi anlarız. Siz sıfır km Çin motorunu devir saatini sonuna dayayıp 140'a çıkartırsanız, titreşim de yapar, sizi üzerinden de atar.
Gt170'te de cg motor var bu motorlar çok rahat 10-11 bin deviri görüyo, maksimum gücünü de 8500 devir civarında veriyo, devir saatine baksanız kırmızı bölge 8500'de başlar. Yani 9 kw'dan fazla gücü var.
-
30 Nisan 2013, 23:22
motor gücü açık ve net olmayan bi motora para verilmez bence. Heleki önceleri 15 hp gösterilen motorun kendi sitesi tarafından 12 hp ye düşürmesi tam bi fiyasko şimdi mengü gibi şu beygir vardır, şu beygir vardır-la iş olmaz, yürümez.
-
30 Nisan 2013, 23:26
adem80 adlı üyeden alıntı
motor gücü açık ve net olmayan bi motora para verilmez bence. Heleki önceleri 15 hp gösterilen motorun kendi sitesi tarafından 12 hp ye düşürmesi tam bi fiyasko
şimdi mengü gibi şu beygir vardır, şu beygir vardır-la iş olmaz, yürümez.
Aynı motordan asya'da var 14.2 beygir, yukarda linkini verdim. Ayrıca bi motoru alırken tek tercih sebebi güç değildir bence.
-
30 Nisan 2013, 23:27
Bu motor kaç basıyor
-
30 Nisan 2013, 23:29
niyekine mengü? Kaç adam tanıyosun alacağı motorunun hp sine bakmadan sırf cc sine bakarak motor alan? Ben almam mesela hp güçüne bakmadan.
-
30 Nisan 2013, 23:32
adem80 adlı üyeden alıntı
niyekine mengü? Kaç adam tanıyosun alacağı motorunun hp sine bakmadan sırf cc sine bakarak motor alan? Ben almam mesela hp güçüne bakmadan.
Motor gücünü CC'si ve sıkıştırma oranı belirler, öyle havadan beygir yağdıramazlar hiç bi motora.
-
30 Nisan 2013, 23:32
Bu motor en az 14 beygir gücünde, 12 değil.
http://www.asyamotor.com.tr/?page=ur...nik-ozellikler
Bakınız asya motorun 170'lik motoruna 14.2 beygir yazmışlar.
Gt170'te de cg motor var bu motorlar çok rahat 10-11 bin deviri görüyo, maksimum gücünü de 8500 devir civarında veriyo, devir saatine baksanız kırmızı bölge 8500'de başlar. Yani 9 kw'dan fazla gücü var.
Ben bayi de sorduğumda bana GT 170 in motorunun kırma motor olduğunu söyledi... Değişikliğin olduğunu anlamıştım açıkcası çünkü sitesindeki resimlerde motorun üst kısmında CDI kapağı yoktu benim resmini çektiğim GT 170 de ise CDI kapağı vardı... Yani belkide gecikmenin sebebi olan şey bakanlıktan izin alamayınca bir takım değişikliklere gidip izin alabilmeleri olmuş olabilir. Bunu önceki yorumlarda hala gelmedimi diye bayiyi falan arayan arkadaşlar bayinin bakanlık izninde sorun çıktığını falan mı söylemişlerdi ne demekki izin alabilmek için bir takım değişikliğe gittiler anlamı çıkıyor bana göre burdan... ama orada yazan değer üzerinden satış yapılmış mı ben ona bakarım! şimdiye kadar sattığı kişilere nasıl bir açıklama yapılacak bilmiyorum!!!
-
30 Nisan 2013, 23:37
Motor gücünü CC'si ve sıkıştırma oranı belirler, öyle havadan beygir yağdıramazlar hiç bi motora.
o zaman neyse onu yazsınlar mengü. Bi 15 hp, bi 12 hp bizde bilelim.
-
30 Nisan 2013, 23:40
bence GT170 kapışma yarışma motoru değil ne yalan söyleyeyim ben motorumu mondial mcx almak icin sattım kayın biraderim aldı abartmıyorum navigasyonla ölctüm ben asla okadar iddalı basamam gaza kendisi 198 boy 115 kilo dev gibi adam anlayacağınız 133 km hız gördü ben aşırı hız değil tork istiyorum birde şu lastikler benim ilgimi çakti ince lastikler mıcırlı veya camurlu yolda anında yan dönüyor daha öncede anlatmıştım samsun gitdim 3 motor tura çıktık onların motorları kanuni çapır tarzı birtanesi 125 birtanesi 150 .lik eski tar motor benim motor 125 MX Grumble balansörlü faladiye ben onların yanında asılıyorum tabi ama nerde adamlar yokuşlarda önümden kaybolup gitdiler ani dedim bu motor yeni sistemdi şimdi sattım motorumu yinede onunla güzel günlerim gecti şimdi sizlere tavsiyem yazılan yazılar sizleri caydırmasın bence en azında bayiye gidin motoru görü deneme sürüşü yapmaya çalışın ben burdaki mondial bayisine gittim mcx deneme sürüşü yaptım süper bir torku var hızda harika ama ben bu GT170 lastiklerine vuruldum granajına vuruldum varsın biraz yavaş olsun ben razıyım
-
30 Nisan 2013, 23:44
O değilde arkadaşlar gerçekten gösterge paneli özürlüyüz ülkece..yaptığımız dijital göstergeler zaten çok kötü..bu modelinde göstergeleri kötü..sahibindendeki ilanlara bakıyorumda yeşil bir ışık koymuşlar..Boş vites için bir yer orası iyi..ama yani kağıt üstüne daha güzel bir stil olabilirdi..
Buda genel görünüş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)