ya yuh artık ya nisandı mayıs oldu bu ne bole ya renkleri derken siyahımı haziranda gelicek ?
s.a arkadaşlar ben bu kanuni gt 170 modelini gördüm ve çok beğendim ilk başlar kanuni diye biraz çekindim ama şimdi hiç bi kuşgum yok kanuni gerçekden mondial den flan üsdün bnde merak ediyorum gt 170'i yakıt konusunda titreme konusunda tork konusunda eğer bu dediklerim olumlu çıkar ise kesin bi tane alıcam sivas bayisini aradm mayısn ilk hafdası KESİN elimizde olucanı belirtti inş bi problem olmaz da bnde alırım ama gerçekden çok güzel bi motor gibi duruyor alan olursa yorum ve video larını atarsa sevinirim ...
Her kafa üsdün mondial çin bi motor bizim buralarda arkaşlarımn hepsi aldı neredeyse 0 mondialleri şimdi mondial servisinin önü kızılay çadırı gibi yani kanuni her kafa üsdün tartışması bile yapılmaz kardeşiM
Mondial kanuni tartışmasına girmem ama 2 yıldır kanuni servisinden de bayiisinden de memnun kaldım.Her türlü sıkıntınızda kuralkana bir mail yada telefon uzaklıktasınız.Ben geçen sene motosiklet fuarına bilet bulamadım.Rica ettim maille. 1 hafta sonra servisler toplantısında 2 tane bileti bizim servise vermişler
Küçük ama önem verildiğini gösteriyor bu tür jestler.
Şimdiki motorumdan da memnunum ama satabilirsem burda alan arkadaşlarda memnun kalırsa ben de düşünüyorum bu motoru bu fiyata.
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”
ya arkadaş bende girmek isdemiyorum da bazı arkadaşlarımız bilicanlık ediyo yani kanuni her türlü mondialden üsdün .
Konu yedek parça fiyatlarıysa evet kanuni mondialden epey üstün 2.5-3 kat kadar
Biri aynı b*kun mavisi ötekide yeşili Ben haftasonu Mondialle Ankaradan İzmire gidiyorum geliyorum.Motorun sağlamlığı birazda sahibine bağlı.At sahibine göre kişner.Ama bu topiği bende merak ediyorum İnşallah bekleyenler en kısa zamanda motoruna kavuşur.
kadıköy bayii bugün bana haziranda dedi. 45 gün ertelemişler çünkü kanuni gv170 leri öncelikle piyasaya sürme kararı almış. gt serisi için haziranı bekleyeceğiz dediler. mort oldum gerisin geri geldim.
ozaman bu motorlardan hayır gelmez diyorum motor bu kadar geç geliyorsa bi yeri bozuldumu yedek parçası kim bilir ne zaman gelir yani anlamıyorum kos koca şirket neden bole salak şeyler yapıyor ya
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”
22 nisanda bayiide olacağını söyledi tuzla üçerler. ben güvenmiyorum artık kanuniye bide phantom 180 olayına dönmeyelim. adamlar aldılar elde patladı motorlar. o paraya cbf 150 alıp aynı paraya satanlar var, ayrıca ybr alıp da kar edenler bile var o günden bu güne :D kanuni bu kadar geride kaldı yani... vazgeçtim gt170 den
Adamlar isterse 1 sene sonra getirirler almak zorunda değilsiniz arkadaşlar ) Phantom olayına gelince,onun gibi olacağını sanmam..phantom gerçekten çok dandik..bu gene ondan iyi
kanuni gt 170e alternatif olabilir arkadaşlar bir bakın derim http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-2.html hemde gt 170den daha güçlü bir motor dijital gösterge var
ohv motor olusa almam ohc olursa alacağım.
gençler motor mayısın son haftası yada haziranda gelecek diyolar, bunun bir de yedek parca olayını düşünün derim.
daha motor yok ortada, yedek parcası içinde bi 6 ay beklenir
o yüzden 20km hızlı gitcek diye para verilmez bunlara.
kanuni bretona devam edin gencler
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)