ilanlar çıkmış üçerler motor 3100 tl fiyat çekmiş. ben nakit alacağım acaba kaça inerler?
http://www.sahibinden.com/motosiklet-kanuni-gt-170
ben 3000 km mondial mr150 vulture kullandım. suzuki inazuma alacağım diyerekten motorumu 14 mart 2013 te sattım. sonra suzuki bayiine gittim. nisan 15 teslim inazuma dediler. tamam dedim herşeye tamam... 10500 tl nakit dedikleri motor size çantası, demiri orta sehpası vs paketi, plakası, sigortası ile tam tamına 13000 tl ye geliyor. kısacası suzuki Türkiye şartlarında binilmeyecek kadar kötü bir fiyat politikası izliyor. bunu o anda orada öğrendim. son zamanlarda japon üreticiler adam düdüklemeye başladı, bende duruma sinirlendim vazgeçtim. inazuma almayacağım. araştırmalara devam ederken, bizim kanuni diyerek girdim sitelerine :D fuara gitmediğim için kanuni'nin 2013 modellerinden bihaberdim... baktım kanuni iyi modellere girmiş durumda... bide eskisi kadar (2000 lerdeki) gibi kalitesiz motorlar değiller. ben mondial mr150 vulture kullandım. 50 tl lik benzinle yedeğe düşmeden 400 km şehiriçi yaptım. performansından çok memnun kaldım, oturuş pozisyonu kötü sadece onu düzeltmeleri lazım, uzun boylu olduğum için belim ağrıyor... bence bu motorları kredi kartınızla lcd tv alır gibi alın tepe tepe kullanın, beğenmezseniz de satın derim... hergün kadıköy stadın oradaki japonculara gelip geçerken uğruyorum. adam düdükleme inanılmaz derecelerde hatta hat safhada...
al bir tane japon keyfini sür olayı son zamanlarda bitmiştir. kimse 5000 tl den fazla bir rakama mal olan ybr veya cbf reklamları yapmasın. düşük gelirli, motoru ihtiyaç için kullanan arkadaşların aklını karıştırmaktan öteye gidemiyorsunuz.
mondial - kanuni rekabetinde bence kanuni çok önde (model olarak çok çok öndedir) biz aslında commuter olarak bilinen naked-roadster modellere bakıyoruz. böyle durumlarda da kanuni gt170 en önde gelen hayalleri süsleyen motor oluyor... inşallah alan arkadaşlar memnun kalırlar bende bir an önce gidip alırım :D ama karar vermekte çok zorlanıyorum.
benim şu anda baktığım ve almaya niyetli olduğum finale kalan modeller şu şekilde
rks titanic 150 (almam çok düşük ihtimal, rks de yedek parça keewayde yaşananlar gibi çok tereddüt ediyorum)
rks titanic 200 ( güzel duruyor, fiyatı ve motor gücü birazcık daha iyi olabilirdi)
Kuba XCG 150 (bence düşük bütçedeki arkadaşlar düşünebilirler. 2000 tl ye bile alınır. istanbul için çok uygun bir seçim olmadığı için elemiş durumdayım)
kanuni gt170 (kendisi naked enfes bir tasarıma sahip tek tereddüt titreşim var mı ve phantom gibi müşterisini hüsrana uğratır mı? denenmesi lazım...