ya drift düz yolda 125 130 goruyor ruzgarsız havada tabi sureklı 130da gidilmez bizde tahmini olarak 15 hp ise 140 fln görür diyoruz
ya drift düz yolda 125 130 goruyor ruzgarsız havada tabi sureklı 130da gidilmez bizde tahmini olarak 15 hp ise 140 fln görür diyoruz
arkadaşlar daha alan olmadımı yada alıpta eline geçen filan zaten tam geliş tarihide belli değil fakat sahibinden.comda sivastan bir bayi türkiyenin her yerine kargo gönderilir yazmış ücretsiz
---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
arkadaşlar güç tork değerlerini bilen varmı birde fuara giden arkadaşlar sanırım yazmış ama burayada yazarsanız iyi olur bilgileniriz kanuninin kendi sitesinde yazmıyor
Üçerler motorla görüştüm, Siyah ve turuncu rengin ikisinin de nisan sonu geleceğini söylediler.
bizim burdaki bayii de nisan ayında gelicek dediydi ama başı mı sonu mu bilmiyorum
Think Nothing! Just Twist The Wrist
walla bende bu sahibinden.comda bi bayi war sivastan gt 170 in gerçek fotoları war bu gun aradım nisan ayı içerisinde gelicekmiş dedi 2013 motorları olduğu için sevkiyatta gecikme yaşandı dedi
---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:32 ----------
arkadaşlar fuarda bu modelin torku filan belirtilmişmiydi
arkadaşlar buyrun aynı bayi yeni ilan koymuş sınır sayıda gelmiş yazıyor sivastan kargo ücretsiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19261692/detay
motor daha yeni cıktığı için piyasaya girmedi daha walla gerçekten hpsi gerçekse torku driftten yüksekse direk alırım ve öyle bir motora benziyor balansörde war sanırım bitek göstergesi güzel değil belki oda değişebilir arka frende disk hemde
Cok ucuz deyilmi elinizde kalmasın gaz kolu ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bu gün bayi ile görüştüm. kısmetse pazartesi anlasmayı imzalayıp sipariş edicem. maximum 4 gün içinde gelir dediler. bakalım elimizde kalacakmı gaz kolu izzetim.
arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun motorlarınızı alınca bizi bilgiden mahrum bırakmayın
ya madem bayilere getirmicekler neden o kadar yok yeni model getiriyoruz cart curt die reklam yapıolar anlamıyorum ılk önce motoru getir sonra reklamı yaparsn
torku filan belli olsa iyi olurdu ya
Selamınaleyküm
Arkadaşlar ben bu motoru şubatdan bu yana takip ediyorum ankara da ne yazık ki şubat dediler mart oldu, mart geçti nisan oldu benim içinse gt170 şu an itibariyle yalan oldu.
Bu motor benim için bitmiştir Kanuni bu motoru bana ücretsiz verse dahi alıcısı değilim artık. Bayilere gidip sormaktan bıktım incelemekten bıktım araştırmaktan bıktım aylardır beklemekten bıktım
Kanuninin bu tutumu ve motorun piyasaya hiç çıkmamış süpriz bir motor olması sebebiyle artık beklentim ve endişelerime veda ederek CBF 150 ye yöneldim.
En azından honda hayat onda 100-150 bin km yi gören honda var alırım ikinci bi el her türlü takılırım bu ne yahu oh be rahatladım.
ikinci el düşüm km ankarada cbf 150 aranıyor özelden ulaşınız.
Saygı ve sevgilerimle....
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ::156:: onuncu köyden sesleniyorum [B][COLOR="#00FFFF"]Benzin[/COLOR][/B] çok pahalı ::ouestion
Bu gün Kanuni bayiye gittim her model vardı yeni modeller daha gelmedi haftaya felan gelecek dediler
Renk olarak turuncu ve siyah var
Elimdeki katalogta Maksimum tork
12,8 Nm-7000 d/d yazıyor
Yakıtı çok önemli zira motor bloğu Bretonun bloğu gibi
Yakıtı fazla ise ayrıca balansör olmasına rağmen titreşimde varsa alınmaz bu motosiklet ama yakından inceliyecem bu modeli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)