Hayırlısı olsun inşallah. Peşin kaç tl saydın ?
Hayırlısı olsun inşallah. Peşin kaç tl saydın ?
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).
Hocam Bende bu gt 170 modelini çok beğendim hatta almayı düşünüyorum sizlerinde yorumlarınızı okuyunca kararım bi gidip bi geliyor ne yapmalıyım yada kıyaslaya bilceğim başka modeller varmı ?
ben yazayım bu fiyat aralığı modelleri
kanuni Gt170(kimse almadı patlayabilir)
kanuni gv170(çok tatlı duruyor)
mondial drift 125(performansı iyi diyorlar)
mondial 150 mcx roadracer
mondial 150 vulture (çok yakıyor diyorlar)
rks 150 titanic(tipi güzel az yakıyor diyorlar)
cbf 150-ybr125-apache 150 rtr üst fiyat segmentine giriyor o yüzden yazmadım (en az 1000-1500 tl pahalı sıfırları=))
bence bunlar içinde yakıta,sağlamlığa ve yedek parçaya bakmak lazım..
Ayrıca Gökhan Akay sayesinde fuara girebildim. Davetiye için tekrardan teşekkür ederim ona
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).
Titreme yokmuş bildiğim kadarı ile bir kişinin çay koy üstüne durur dediğini hatırlıyorum.Konforuda güzeldir sanırsam
Forum kanuni forumu dikkat edersek Rks başlığından konuşalım istiyorsan..
Dostum benim boy 1.73 bende o yüzden tereddütteyim ben peşin 2900 e anlaştım. Not aldılar. Ben ruhsat işlerini kendim halledicem 300 tl tutsa 3200 - 3250 gibi bişey tutar. çok almışlar senden. Ben sıkı bir pazarlık yaptım
Vallahi mondial mcx te rks titanic 150 de foto çekildim bence en irisi bu diğerkerine göre daha kalıplı. 4-5 cm yükseltme şansımız olsa iyi olur acaba yapılabilirmi araştırmak lazım.
Bu çinliler ufak tefekya ondanmı öyle küçük motorlar yapiyorlar
beş on cm daha koyun arkadaş şunlara ne var
Arkadaşlar bu makinalar 25 martta üretime girip en geç 1 hafta içerisinde bayilere gelecekmiş. Bizzat fabrikayı arayıp bilgi aldım.
Nisan başı işte güzel..bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Ya arkadaşlar buradaki makinayla kanuninin getirdiği makina sadece görsel olarak andırıyor. Bunlar daha kalıplı arka fren diski, elcikleri, eksozu herşeyi farklı kanuni malzemedenmi çalmış acaba
Yapmıştır eminim..yoksa 3 liraya nasıl satacak..ordan kırp şurdan kırp..
Benim tahminim gösterdiğiniz motor ile Kanuni GT170 arasında ebatsal olarakta hiçbir fark yok. Ama hangisinin motoru dha performanslı ve daha iyi ona bakın. Sanki yukarıdaki resmin motoru itecekli bu demek oluyor ki motor t,treşimi yüksek. Kanuni GT170 i soran oldumu, motor performans ve titreşimi nasıl. Bir de bildiğim kadaı ile üsten eksantrikli görünüyor.
O çıkkıntı olan şey balansör mü
Sitesinde turuncu ve siyah renk olduğu yazıyor bayilere gelsede bir yakından baksak hem 15 hp Tvs Apaçiyide tokatlar
Arka frende disk
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)