Merhaba arkadaşlar,
İstanbuldaki arkadaşlardan ricam motorun yeni
ÖTV den sonraki fiyatını araştırıp yazmaları. Birde Mayıs 10 gibi gelecek
diyorlardı. Kesin gelecekmi. Tşk.
Merhaba arkadaşlar,
İstanbuldaki arkadaşlardan ricam motorun yeni
ÖTV den sonraki fiyatını araştırıp yazmaları. Birde Mayıs 10 gibi gelecek
diyorlardı. Kesin gelecekmi. Tşk.
ben eğer işten bi zaman bulabilirsem 5 dk uzaklıkta benim iş yerine ama bi türlü ayarlayıp çıkamıyorum bende bakıcam fiyatlarına haber veririm gittiğim zaman RR ile bunun arasında kalmıştım ama bu ötv olayı bayaa bi uçurmuş fiyatları belki 2. el bi shadow da düşünebilirim kafam allak bullak oldu bu ötv den napcamı şaşırdım valla
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Bu motordan elinde olan varmı acaba? Fuarda bir adet sergilemişlerdi, acaba o satıldımı ? Yoksa hala ellerinde mi ? Performansı hakkında bilgi verecek varmı ?
Arkadaşlarbana kalırsa rr'ye rakip olamaz bu makine.
Dün Karaköy MotoTurka bayisine gittim, motor şu anda Burasa'daymış fuar için. Mayıs 20 gibi satışına başlanacağı söylendi, benim hatırladığım fuarda söylenen tarih de bu civardaydı.
Fiyat olaraksa ÖTV zammından sonra 5520 YTL' ye çıkarıldığı belirtildi.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yeni Anket... Uğrayı verin.
Yeni bir Chopper/Cruiser 250cc alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
Arkadaşlar motorka ya mesaj yollamıştım. Cevabı iki günde geldi. Mayıs 10-15 gibi tüm bayilerde olacağını belirtiyorlar yeni fiyat vermişler. 5.334.- YTL KDV+ÖTV dahil.
bir arkadaşım için cruiser motor araştırıyoruz, gidip gelip bu başlığa takılıyorum hayırdır inşallah bence alınca süspansiyon ayarına baktırmalı, yok eğer en alçaktaysa, hem artçının hem sürücünün konforu için değişikliğe gidilmeli bence...
bir de yakından görmek lazım tabii..
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Cuma günü yine uğradım Karaköy MotoTurka'ya Bursa'dan dönüp dönmediğini sormak için. Motor henüz gelmemiş ve söylenen fiyat yine 5525 Ytl civarı.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Arkadaşlar mototurkadan gelen mesaj metni :
Tarih : 18/04/2006
Kimden : pazarlama@mototurka.com
Kime : megasoft
Merhaba Ali bey öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı
teşekkür ederiz..
Lzx 250 cc modelimizin otv li fiyatı : 5,334 ytl
V tipi olması iyide keşke su soğutmalı olsaydı daha iyi olurdu, V tipi motor olduğu için arkadaki silindir kolay kolay soğumuyormuş.
Acaba sizcede yalnış bir bilgimi?
fiyat pahalı
Bence piayasa çıktığında daha net değerlendirme yapılır. Beklemekten başka çaremiz yok.........................
Lzx 250 cc modelimizin otv li fiyatı : 5,334 ytl OHANESBURG!
bu laz x vereceğiniz parayla gidin 240 virago alın 2001 3000-4000 km de ya delimisiniz siz yahu ?
To know me is to love me....
Yaa bugün bu motoru levent çarşı içinde gördüm, geçiyordum gözüm takıldı bu neymiş diye sonra bir daha baktım zealsun yazıyordu üzerinde hadi canım dedim içimden ilk defa gördüğüm için, nasılki kanuni yazısını söküp harley yapıştırıyorlarsa arkadaşta gırgır olsun diye hatrı sayılır bir markayı söküp zealsun yapıştırmış diye düşündüm ilk görünce
Görüntü süper
Gördüğüm motor siyahtı arkadaşlar.
bende bu motoru dün gördüm...sesi gerçekten çok güzel...
eksozu falan deiştiriyorlardı çift çıkış yapıyorlardı...
neyse fiyatı nedir dedim sıfırı şu an 6 990 dedi bende ne dedim...
yuh bu kadar olur mu be...
"Eşşeğe altın semer tak eşşek yine eşşek tir." demişler....
Bu zealsun da aynen bu şekil. Yaww eninde sonun da çin motorusun , fren pedalının uzerine Z harfi olan iki lastik koyunca , görüntüsünü biraz allayıp pullayınca şaşırıyorlar kendilerini ....
7.000 ytl ye çin motoru olmaz arkadaşlar , şaşırmayın kendinizi....
Bu fiyata çin motoru alacak adam gerçekten şaşırmıştır....
crusier mi istiyorsun , koy cebine 7.000 ytl , ikinci elde ne motorlar bulursun...
hiç değilse alacağın motorun haftada bir civatalarını sıkıştırmak zorunda kalmazsın , adam gibi bir motorun olur....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
HAYALBUYSA dostuma sonuna kadar katılıyorum.. 7.000 YTL'e ufak eklemeler yapıp çok kral Hyosung motorlar alınabilir.. Kaliteyse kalite, performanssa performans..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)