bu motorun resmi daha önce sitede yayınlanmıştı ama herkes arka amortisörden dolayı eleştirmişti demekki yakından görünce insanın fikri değişiyor kısmetse yarın bende görmeye gitcem
bu motorun resmi daha önce sitede yayınlanmıştı ama herkes arka amortisörden dolayı eleştirmişti demekki yakından görünce insanın fikri değişiyor kısmetse yarın bende görmeye gitcem
Hava soğutmalı olması uzun yol icin dezavantaj yaratmaz mı ?
Bence de çok güzel bir motor. Ama ben artçı koltuğunun biraz küçük ve öne doğru çok eğimli olmasına taktım. Bu sanırım artcının sürücüye doğru kaymasına ve sürücüyü sıkıştırmasına neden olur. Ayrıca beklenen fiyat ta (hele ÖTV zammından sonra) ortalama "Çinli" lerden neredeyse %50 fazla olacak bu da bir dezavantaj. Selamlar.
Arkadaşlar harleyin zongshen ile anlaşması olması sebebiyle bu mototorların standartlarını diğer çinlilerle karşılatırmayalım
http://www.motorcyclecruiser.com/new...hinese_market/
gelir gelmez alıcam...süre gene uzadı benim için...keeway derken şimdi zongshen...motorun ağır olması krom kalitesinden kaynaklanıyor..detaylar konusunda da başarılı bir motor.
http://www.zongshenamerica.com/specs...rcycles&id=095 amerikada satılan modelin aynısı...orada storm v-250 adı altında satılıyor
Çok Kaliteli görünüyor ama ÇOK pahalı gibi geldi bana yani etkilemek istemem ama benim bütçeme göre 5 bin ytl az değil!!
[COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]
Arkadaşlar merhaba, dün fuardaydım ve bu modeli çok uzun inceledim. Mototurka yetkilisi ile görüştüm. Evet çinlilerin en iyisi diyebilirim işçilik çok güzel, özenilmiş, dizayn muhteşem (zaten ödül almış) Bu marka dünyanın bir çok yerinde aynı adla satılıyor. Türklerin yaptırdığı farklı marka değil. Aküsü yeterince güçlü, vibrasyonun sıfır olduğunu söylediler özel bir sistemi varmış. Motor V motor ve biraz çarpık duruyorlar soğutması daha iyi olsun diye. Tek ve orta amortisör güçlü ve esnekliği güzel yani kütük gibi değil. Elçikler ve ayaklıklar diğer çinlilere göre daha kaliteli ve güzel. Depo üzerinde dijital benzin ve dijital km göstergesi var. Parası biraz fazla ama değer. Alınacak iyi bir motor. Mayıs 10 da geliyor şu anda iyi talebin olduğunu ve sıraya yazdıklarını söylediler. Bence siyah rengi daha da güzeldir. Yaklaşık 25 yıllık bir motor kullanıcısıyım. A2 ehliyetim 16 yıllık. Gerçekten en iyi çinli.
vallaha ii motor da arka taraf nedir oyle yaw
hiç olmuşmu o oyle ama ontaraf iyi duruyor
[B]RR gençliği[/B]
fena deil raptorun biras daha süslüsü we sesi güsel olanı
arkadaşlar ben bugün bu makineden sipariş verdim 25 nisanda teslim edecekler
jinluna elveda zongshen e merhaba
bu arka tarafa bi çözüm yolu yokmudur acaba nebiçim duruyo öle :D heralde kilolu biri binsin die falan mı yapmışlar ne :D
bugün regal raptoru incelemeye gidecektim ama zongshen ide incelemeye karar verdim sanırım şimdilik en iyi 2 motor bu ve kalite yavaş yavaş arttıkça fiyatlarda giderek yükselmeye başlıyo heriki motorda bnce sorunsuz gözüküyo
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
güzel bi makinaya benziyo ama kullanmadan bişey diyemem görünüş olarak fiyatının hakkını veriyo
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
valla ben bu motoru baya inceledim bindim çalıştırdım harbi oturaklı motor çinlilerin en iyisi ve karizmatiği diyebilirim v tipi motoru olması da avantaj
hyosung gt250 almasaydım kesin alırdım
KARTAL GOL GOL GOL
Arkadaşlar bu motoru görebilecegim bir bayi varmı?
@fener1907,
OMİ Motor:
Kemeraltı cad. No:87 Adahan İş Merkezi Karaköy/İstanbul
Tel: 0212 251 87 86
Fax: 0212 251 90 50
www.omimotor.com
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bugün yağmur yüzünden gidip inceleyemedim p.tesi şirketten bi ara çakıp incelemeye alıcam motoru çok şık gözüküyo gerçekten rr ile bunun arasında kaldım açıkçası...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Bence bu Çinlilerde bir abartma hastalığı var, dorado gibi bunu da süslüycez diye aşırı abartmışlar, arka çamurluk olayı bozmuş ve cruiserlıktan çıkartmış motoru. Cruiser'ın klasik bir tipi vardır. Bana göre Cruiser tipini Raptor ve Keeway daha iyi karşılıyor. Zaten tüm forumlarda en gözde iki motor markası da bunlar.Artı fiyatta çok fazla
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
pahalıysa japonlara alternatif olamaz suzuki al derim
görünüş ve malzeme kalitesi açısından en iyi çinli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)