Anket: Soru ve bilgileri paylaşalım
- Katılımcı sayısı
- 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Asya 150 Elegant Hakkındaki görüşleriniz
-
Ne gibi sorunlarla karşılaştınız.
-
Bu motorla ilgili karşılaştırmalarınız.
Asya 150 Elegant Kullanıcıları
Reklamlar
-
O konuda cidden hiçbir sıkıntım yok motora bindiğinizi hissediyorsunuz o gücü hissediyorsunuz ve bu benim çok hoşuma gidiyor.Az önce olan bir olaydan bahsedeyim yine lanetlik bir durum dün motoru hiçbir sıkıntı olmadan park ettim bıraktım.Bu sabah sadece bi tur atmak amaçlı çıkartayım dedim.Marş bastım motor marş almıyor hiçbir şekilde farlar elektrik aksamında problem yok sigortayı değiştirdim ne alaka ise işte denedim olan biten birşey yok.Vurdurarak çalıştırabildim servise götürdüm marş motoru ile alakalı olduğunu söylediler bıraktım.Her neyse bu tip problemi durup dururken yapması insanın moralini bozuyor boş durumda fazladan marş falan basma gibi bi durumumda olmadı o şekilde yani motor çok fazla sorun çıkartıyor yada benim motorum böyle bilemiyorum neyse teşekkürler tekeriniz düz bassın.
Reklamlar
-
merhaba marş otomatiğindede sorun olabilir, marş otomatiğini kontrol ettir. aküyü kontrol ettir yeni marş otomatiği taksınlar ve baksınlar sorun kalmadıysa sorun bulunmuştur, hala çözülmedi ise beynede bir baktırın. kolay gelsin.
harykont adlı üyeden alıntı
O konuda cidden hiçbir sıkıntım yok motora bindiğinizi hissediyorsunuz o gücü hissediyorsunuz ve bu benim çok hoşuma gidiyor.Az önce olan bir olaydan bahsedeyim yine lanetlik bir durum dün motoru hiçbir sıkıntı olmadan park ettim bıraktım.Bu sabah sadece bi tur atmak amaçlı çıkartayım dedim.Marş bastım motor marş almıyor hiçbir şekilde farlar elektrik aksamında problem yok sigortayı değiştirdim ne alaka ise işte denedim olan biten birşey yok.Vurdurarak çalıştırabildim servise götürdüm marş motoru ile alakalı olduğunu söylediler bıraktım.Her neyse bu tip problemi durup dururken yapması insanın moralini bozuyor boş durumda fazladan marş falan basma gibi bi durumumda olmadı o şekilde yani motor çok fazla sorun çıkartıyor yada benim motorum böyle bilemiyorum neyse teşekkürler tekeriniz düz bassın.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
12 Temmuz 2013, 23:03
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu biraz hortlatayım. Sisi bar yaptıran var mı motora? Nerede kaça yaptırabiliriz? Bilgisi olan var mı?
İlim, ilim bilmektir. İlim, kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsin. Ya nice okumaktır?
-
02 Ağustos 2013, 17:30
Merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta önce evkurdan elegant 150 modelini aldım. Kazasız belasız kullanırız inşallah. Motor gerçekten güçlü. Ben sevisten teslim aldığımda kullanma klavuzu vermediler, sizde de aynı sorun oldu mu acaba ? yoksa üreticiden istesem mi ?
Hayırlı sürüşler herkese..
-
Arkadaşlar motoru aldım sayılır. Motor hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
-
almaz olaydım ama aldım... Ön teker çalışmıyor komple kilitli ama servis buraya getir diyor.. Ben eve gitmeye razıyım, motor yerinden oynamıyor ki... Dikiz aynaları 30km hıza çıktığım anda takla atıyor. Motor kısmında sorun yaşamadım ama yürüyeni beş para etmez. Zaten yürüyeni sizi yürütüyor. Kesinlikle tavsiye etmem.. Verdiğim parada umarım kursaklarında kalır yutamazlar.
-
netster adlı üyeden alıntı
almaz olaydım ama aldım... Ön teker çalışmıyor komple kilitli ama servis buraya getir diyor.. Ben eve gitmeye razıyım, motor yerinden oynamıyor ki... Dikiz aynaları 30km hıza çıktığım anda takla atıyor. Motor kısmında sorun yaşamadım ama yürüyeni beş para etmez. Zaten yürüyeni sizi yürütüyor. Kesinlikle tavsiye etmem.. Verdiğim parada umarım kursaklarında kalır yutamazlar.
ön fren alt merkezi mi sorunlu, balatalar bırakmıyorsa ön tekerin dönmesini engeller ama böyle birşey hiç yaşamadım, aynaların civatası sıkılı değilse oynama yapar, aynayı kendinize göre ayarlayın ve sıkın bir sorunu kalmaz. tek sorunu lastik mutlaka değiştirin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
Arkadaşlar motoru alalı bir yıl olacak.Buzamana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Vulture 150 ye göre çok daha sağlam ve hızlı bir motor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.170 cc 14.2 hp motoru var.Sonuna kadar hakediyor parasını.Rampalarda bile gitmem demiyor.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
-
2015 model motorum 11000 km ye yaklaştı. Bu motor da dişli değiştiren oldu mu?
-
28 Ağustos 2016, 04:18
beyaz18 adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR BU ÇANTA DEMİRİNİ NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM BİLEN VAR MI. TEŞEKKÜRLER.
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
01 Temmuz 2018, 02:07
arkadaşlar 150 vulture ile bunun arasında kaldım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler