böyle agresif şahıslardan alma işte
ssCi , , riske gerek yok yazmışım yeterince açık , risk yaşı ilerlemiş ama halen çocuk gibi davranan ,, bir arkadaşımızında yazdığı gibi durduk yere redline yapan insanlara denk gelmemesi adına , satıcı nur yüzlü efendi biri olabilir ama burdaki herkes motora binince şeytan oluyor .önyargıdır ama % 80 gerçektir
) ninja 300lerin hepsi 15000 -16000 tl, temiz düzgün az km li bir ninja alabilecekken mesela 16000 e :D neden senden 30 bine 16000 e alsın çünkü malınız kıymetli edeceği 14500 olan motora 14500 istemeyi bilmezsiniz, örnek verdiğimiz için sizinki 30000 civarı olduğunu için kızar hakaret edersiniz. sanki tüm bakımları kawasaki serviste yaptırmış gibi konuşursunuz
) bende ninja 300 kullanıcısıyım , objektif bakın , ninja 300 alması kolay satması imkansız bir motor ,sebebi adam sıfır r25 alıyor aynı paraya ,2. elimizde ölü , az km side çok kmside ,hasar kayıtlısıda aynı fiyat ama satılmıyor .
sataşmak yada tez çürütmek adına düzgün msjlar atılabilir.bknz imzam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
saçmalama derken açık ve net yazmışım , yüksek kmli motorları alma diye , o arkadaşın şahsına özel bişey değil. sizde okumadan yorumlamışsınız , o motoru alma demedim , 2 yıl binecek 50 bini geçeçecek motor sonra hiç satamayacak mantığıyla söyledim, bari siz ılımlı yaklaşın yorumumu okuyun .
(alma yüksek km li motorları hiç bir zaman alma , riske gerek yok , motorun geçmişi çok önemli sizde biliyorsunuz )
sataşmaya gerek yoktu . burası tavsiye yeri . yorum sohbet fikir alma yeri . motor benim temizde güveniyorumda gel bak kardeş yazardı olurdu biterdi :D