Sonunda bende aldim special 30.yil yesil beyaz,yarin plakali bir sekilde cikartiyorum z moto dan,istanbulda tur duzenliyormusunuz ninja 300 luler olarak katilmayi cok isterim bende,whatsapptan yazarsaniz bu konuyla ilgili cok makbule gecer
Sonunda bende aldim special 30.yil yesil beyaz,yarin plakali bir sekilde cikartiyorum z moto dan,istanbulda tur duzenliyormusunuz ninja 300 luler olarak katilmayi cok isterim bende,whatsapptan yazarsaniz bu konuyla ilgili cok makbule gecer
Çantaları nereden buldunuz ? Tam aradığım şey
Benzerini şu sitede görmüştüm
http://japan.webike.net/products/20945538.html
Kazasız belasız hayırlı olsun Barışuresin. Bendekide special edition 2015 abs çok memnunum Kawasaki erkek motoru .. Herkese selam olsun
Gerçekten çok sessiz ya kimsede yok yada kimse üstünden inipte yorum yapacak zaman bulamıyor hayret
Arkadaşlar bugün pirelli diablo rosso 2 lastikleri taktırdım motosikletime fakat motorda bir sağ çekme söz konusu adamlarda anlamadı gibi duruyor ayrıca 1700 km kullandığım ircler de satılıktır 150den açtım pazarı 130 a bırakacam çiftini ilgilenen olursa diye yazdım teşekkürler
Elinde ninja 300 Mono kapak olan var mı? Kullanmayıp satmayı düşünen varsa bana özelden yazarsa sevinirim. Buradan yazsa da olur.
yarın zinciri gerdirip abisiyle beraber vurucam kırbacı
Motorlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur .Benim sorum ise araniz da 150/60/17 ölçülerin de lastik taktıran oldumu çünkü 150/70/17 ölçülerin de lastik yok şu an aklım da rosso ll var ama bridgestone batlax fiyat olarak daha uygun kullanan yada bilgi sahibi olan var mı ?
30.Yıl rengi ABS siz aldım fiyat kawasakinin liste fiyatı yani sabit. Bayi 100€ indirim yaptı ek olarak.
Ben kaporoyu verdim kalan ödemeyi motor tesliminde yapıcam. Fiyat 6000€ kaporo verirken euro 3 den 18.000TL hesap çıktı fakat euro böyle giderse 16-17 arası bişeye denk gelicek bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Beyler birde lastik işini soracağım.
Motor gelir gelmez pirelli diablo rosso II yapacağım. Elimdeki sıfır IRC leri ne yapayım siz biliyosunuzdur lastikçilerde vs değerlendirebilirmiyim?
Motolastikten alıcam 50 lira 100 liraya bile saysa kâr.
Teşekkür ederim kaan bey keske Abs li alsaydınız.Benim tercih sebeblerimden birisidir ninjayı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Birde koruma takozu ne tavsiye ediyorsunuz.?
Ben bu motoru büyük Şehirlerde asla bir başlangıç motoru olarak görmüyorum. Hiç vitesli kullanmamış biri için ist Ankara trafiği çok olan yerlerde asla başlangıç motoru olarak yineliyorum görmüyorum . Bir kere hızlı ve büyük hiç vitesli kullanmamış arkadaşlar heves ediyorlar biliyorum . Yorumları okuyorlar başlangıç motoruymuş diyorlar diye daha bi cazip geliyor lütfen eğitim almadan direk bu motorun üzerine binmeyin yeni başlayacak olanlarda abs li seçmelerini tavsiye ederim . Araştırın,eğitim kursları var ... Canınızdan değerli bir şey yok ( eğer ki şu an bu motoru Düşünen fakat vitesli hiç kullanmamış arkadaşlar var ise lütfen bir kez daha düşünün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)