Eyvallah, teşekkürler.
Şu an üzerinde orjinal lastikler var. (IRC RX01 modeli sanırım)
Nasip olursa önümüzde ki ay Pirelli Diablo Rosso 2 lastiklere geçeceğim.
Şu an memnun olmadığım tek şey lastikler. Bir de böyle güzel bir motosiklet yapıp, niye dijital ekrana vites göstergesi koymamışlar anlayamıyorum. Hee bir de dörtlüleri isteseniz de yakamıyorsunuz, çünkü dörtlü flaşör bulunmuyor. Vites göstergesi ve dörtlü flaşör koymak çok zor olmasa gerek, niye bunları eksik bırakmışlarsa artık...
Ninja 300'ün sürüşü çok keyifli. Arkadan sıkıştıran olursa rahatça uzayıp gidebiliyorsunuz. Balıkesir'den İstanbul'a gelirken İzmit otobanında elimin altında böyle bir gücün olması çok işime yaradı.
Ağırlıklı olarak İstanbul'da iş - ev arası / haftasonu turlamaca şeklinde kullanıyorum. Sıkışık, duran trafikte araçların arasından çok rahat geçiyorsunuz. Katlanabilir aynalar özellikle çok iş görüyor. Daha önce Maxi Scooter kullandığım için dar boşluklardan geçmek pek kolay olmuyordu.
Tasarımı çok güzel ve yakışıklı. Dolayısıyla insanlarını ilgisini çekiyor.
Zaman ne gösterir bilmiyorum ama "Bundan sonra 600cc'ye geçerim" diye düşünmüyorum. Hız tutkunu biri değilim. Ninja 300'ün top speed'i 195 km/s sanırım. Ben otobanda en fazla 170 km/s yaptım. Bu hız bana yetti de arttı bile. 600cc'ye geçersem yakıt tüketimi de artacak. Velhasılkelam ben şu an ninja 300'üm ile oldukça mutluyum.