Bu fiyata çok çok iyimiş deneyelim nerden almış bende almak isterim açıkçası ırc lerden arka nın gezmesinden bıktım :(
Bugün virajda yine biraz kaydım şukur topladım ama bu böyle olmucak yarın gidip rosso2 taktırıcam
Lastikleri bir tek ben dengeli kullanıyorum heralde ya da temkinli kullanıyorum mu denir ne denirse. Çok yatamadım ama Karamürsel tarafına gidersem yatıracağım sonuna kadar
foto çekerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
http://www.savaturkiye.com/UrunDetay.aspx?UCD=Sava Radial Lastik&UID=52
Ben şahsi fikrim olarak viraj konusunda işi yeterince bildiğimi düşünüyorum ki eski ninjam ile ırc lastiklerele pegleri yere surterek dondugum virajlarım vardı ama gel gelelim bu ninja300 un üstünde gelen ırc ler beni tatmin etmedi.
Bu arada sava nın mc50 serisini met ettiler bugün bikaç kişiye sordugumda.
Motora takabileceğiniz en uygun ve en iyi lastiği takmak %10 motor üzerindeki hakimiyetinizi artırır. o %10 istanbuldaki yollarda saçma sapan bir durumda kaldığınızda hayatınızı bile kurtarabilir.
Ninjacılar :D motorunuzu nasıl temizliyorsunuz dün rodaj bitti (1100km), fakat servis dönüşü yağmura denk geldim. Şimdi hem motoru temizlenicek hemde zincir tekrardan yağlanıcak.
Mümkün oldukça kendim oto şampuanı ile sünger ile yıkıyorum sonrasında sehpa ya alarak zinciri gaz yağı ile temizliyor um yanlız dikkat etmeniz gerekiyor maz allah temizlik bittikten sonra ipone zincir yağı ile yağliyorum ve 2 3 saat bekledikten sonra gaz acmaya hazir
Bugün Ankara'daki bir sava bayisini arayarak radial modelin fiyatını sordum.
Forumdaki fiyatları duyunca heveslenmiştim. Fiyatı duyunca çok şaşırdım.
160/60/17 için 139 euro, ön lastik için 125 euro , yani toplamda 264 euro istedi.
ŞAKA GİBİ
Dün motoru sattım, forumun eski bir üyesi olan iyi bir arkadaşımıza gitti kazasız belasız biner inşallah ama giderken arkasından baktım içim burkuldu, sanki evladımı askere uğurluyomuşum gibi oldum açeydim gollarımı getme deyeydim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Bu ara da size küçük bir parça fiyat listesi vereyim
Sağ taraf grenaj sticker'ı büyük parça 320 tl (kuyruk hariç)
Sağ taraf grenaj sticker'ı küçük parça 255 tl (kuyruk hariç)
Egsoz koruma demiri büyük parça 620 tl
Egsoz koruma demiri küçük parça 200 tl
Sağ ayak basamağı bağlantı parçası 275 tl
Bunlar resmi fiyatları ağzım açık kaldı hele ki sticker'lara sadece sağ taraf (kuyruk, kawasaki ve ninja yazıları hariç) 575 tl tutuyor, herhalde komple almaya kalksak 2000 tl'yi geçecek işçilikle, reklamcılar birebir aynısını 150 tl'ye bayılarak yapıyorlar üstüne birde çay ısmarlıyorlar yazıktır yaa, şu fiyatlarla anladımki kawasaki'ye biniyosan kasko şart, yoksa mazallah yatırıp grenajı falan kırsan aboooovvv...
Arkadaşlar koruma takozu alan takan varmı fiyatları ne kadar ?
Orjinali 300$'mı öyle bişeydi, ama ninja 300'lerde şöyle bir durum var orjinalide yan sanayiyide grenajı delerek takıyolar çünkü başka takacak yer yok
Stok lastiklerle ne kadar yatılabilir foto çektim müsait bir anda yükleyeceğim. Ayakkabım sürttü Bi an için. Biraz daha yatıp son noktaya kadar kullanabilirim.
300 ün ön diş 14 arka 43 mü?
birde zincir de hangisi did in 112 bakla 520 diye serisi var bu mu uygun bize
Dün gece beşiktaşdan eve dönerken (02:00) küçük bir istanbul turu yaptım 1500 km oldum Rodajdan sonra motoru yeniden keşvediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)