Sen tıklayınca Ankaramı çıkıyor linkte
Belki mobilden girmişsindir telefon saçmalamıştır.
Dün akşam traji komik bir olay yaşadım. Bebek'deydik arkadaşlarla motorlarla geldik. Parkın içine "SYM FİDDLE" motorlardan oluşan bir gurubun yanına park ettik. Arkadaşımın omzuna doladığı kocaman bir zinciri var onlada motorlarımızı birbirine bağladık. Sonra 3 arkadaş gezdik dolaştık 1,5 saat sonra motorlarımızın yanına geldiğimizde 15-20 kişilik kalabalık bir grup, artı çevredende meraklı gözlerle takip eden yurdumun insanı hepsi benim motorun başında duruyor...
Önce ne oldu anlayamadık uzaktan baktık sonra yaklaşınca hemen gençler atladı ninjanın sahibi sizmiydiniz abi diye, "- Anahtarı üzerinde unutmuşsunuz başında nöbet tutuk böyle görüp başı boş bırakmaya gönlümüz el vermedi" dedi cocuklar. Sonra öğrendik SYM FİDDLE gurubuymuş gençler gezmeye gelmiş 750 kişiymiş Facebook grupları o gun orda tabi ufak bir kısmı vardı. Ayak üstü hoş sohbet ortamı oldu Bol bol güldük duruma
Gruplarından bahsettiler. Ben tabi çok teşekkür ettim. İşin ilginci aynı gruba yol sormuşuz Yeniköy civarında
Bir gecede iki kez yardımları dokundu bize. Buda benim kulağıma küpe oldu. Eninde sonunda başıma geleceğini biliyordum, şükür iyi insanlara denk geldik. Gerçi motorlar arkadaşımın kilidiyle kitliydi ama nedemiş atalarımız "Bir müsibet bin nasihattan iyidir."