Vay Alanya'da 1'di ben geldim 2 oldu şimdi 3'mü olduk hayırlı olsun bi hafta sonu motor kulübünde buluşalım bari
Vay Alanya'da 1'di ben geldim 2 oldu şimdi 3'mü olduk hayırlı olsun bi hafta sonu motor kulübünde buluşalım bari
Benim iş yerim Antalya da evim alanyada 5 dk ya Alanya ya yola çıkıyorum izin gunumu alanyada geçirecem çarşambaya kadar
İstanbulda olup whatsup grubuna katılmak isteyenler özel mesaj atabilir arkadaşlar
Osman abi resimleri koyda renklensin buralar
brooklynn,
sana buluşmada bahsettiğim koruma kafesi budur LINK
fotoğrafları:
yalnız bunu takabilmek için mutlaka radyatör koruması da almak gerekiyor;
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
o kolu sökmek çok kolay, elinden geliyorsa sen bile yapabilirsin ustaya gerek yok.
Güzel duruyor mert abi fakat ne kadar gerekli diye sordum gördükten sonra
bell m1 almaya karar verdim bedeni bulursam
bu arada vizoru kaça aldın abi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
Eylül ayında 2-3 u bana tatil olacak. Var mıyız turlamaya ?
yurtdışında var bell m1 türkiyedeki durumu bilmiyorum.
bedenine göre bak, senin kask bedenin nedir bu arada? hatırladığım kadarıyla s sana olabilir sanıyorum.
vizör burada bulma ihtimalin yok yurt dışında bulabilirsin 40 50 Euro arası bir fiyatı var rengine göre.
eylül 2 - 3 maalesef bana uymuyor. keşke uysaydı da turlasaydık.
Hayırlı olsun mu diyem ne diyem Mahmut'mu diyem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6896531/detay/
Egzos meraklıları için ben başka bir şey ararken rastladım bu videoya. Sesi bayağı hoşuma gitti. Sizce nasıl ses. Sadece kalkışta ses anlaşılıyor sonrasında rüzgardan ses bozuluyor.
Youtubede tiger videoları da var
bakın derim
bu pazar hava güzel olursa çıkalım şile yapalım derim ben de ilk defa gitmiş olurum
Arkadaş havalar birden bozdu isyanlardayım yamurda yağmıyor. Yağabilirim heran gibi gözküyor. Yolda yakalanmamak için çıkamıyorum.
Düngece Forumdan Doraemon'la Garipçeye gittik saat 23:00 ile 03:30 arası. (beşiktaşda buluştuk) https://goo.gl/maps/nTtMF Virajlar enfes ancak gece o ısız yol sadece siz ve köpeklere ait . Hayvancağızlar bir yerde önümüzü kestiler fakat sıkıntı olmadı. Yanlız şunu fark ettim zifiri karanlıkta Ninja'nın farları bana yeterli gelmiyor, uzun farlar hiç yoktan iyi ama daha ziyade ileriyi ve yukarıyı aydınlatıyor. (şehir içinde yukardaki güzergah tabelaları okutmaktan başka işe yaramıyor) Bu kısa farları neyle takviye etmeli fikri olan varmı.
Ayrıca dün bir imtihandan geçtim resmen, arkadaş bu belediye çalışanlarının amacı çimenleri mi sulamak yoksa bizi öldürmekmi ?
Yedikule de trafik ışıklarından hemen sonra, çimlerden keskin nişancı gibi direkt kaskıma nişan alan tazikli suya maruz kaldım. Nasıl bir sulama anlayışı bu resmen bubi tuzağı yahu. Neyseki trafik ışıgı yüzünden tüm araçlar yavaşlamıştı. Bu rezil sulama olayını hep diyorlardıda bukadar fitursuzcasını beklemiyordum. İlerdeki benzincide durup kaskdaki damlaları sildim.
Benim bugün Rodaj bitti. 1600'ü geçer geçmez bastım gaza, öyle böyle gitmiyor ) İçindeki canavar dışarı çıktı resmen. Bu motoru almakla çok doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.
fish does not think, cause fish knows everything
17 yaşındayım şimdiden delirmeye başladım bu motor için keşke imkanım olsada alabilsem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)