merhabalar motolastik den aldigimiz lastikleri taktirabilecegimiz servis onerisi olan varmi acaba (istanbul avrupa yakasi ), birde degisim icin ucret ne kadar olur ?
merhabalar motolastik den aldigimiz lastikleri taktirabilecegimiz servis onerisi olan varmi acaba (istanbul avrupa yakasi ), birde degisim icin ucret ne kadar olur ?
honda cbf 150 kesici yok onda benim minik ybr bile kesiciye giriyor ninja 300 girmıyorsa hayal kırıklığı resmen
Bendim abi göreydim dıkkat edeydim selamsız geçmezdim işe yetişmeye çalışıyordum trafik malum senin egzos iyiymiş ama aşırı gürültülü geldi bana ;)
Ben rodaj döneminde fıtı fıtı gidiyorum, geçen gece sahilde, CBF150'li "süper spor yarışçısı" bir arkadaş sürekli yanıma yaklaşıyor sonra gaz açıyor, gidiyor yavaşlıyor bekliyor tekrar aynı. Bunun dışında da çeşitli arabalar, diğer motor sahipleri vs, baya sabırlıymışım ben bunu anladım bu rodajdan.
fish does not think, cause fish knows everything
Arkadaslar merhaba. Havalar sicak biliuorum ama yine de sizlete de sorayim dedim. Motorum sanki biraz fazla fan aciyor gibi geliyor. Bu konuda görüşü olan var mi
bugün timfx, brooklynn, karalı, ben braveguy buluşup önce turladık ardından biryerde oturup sohbet ettik. keyifliydi. hava bozmadan istanbuldaki diğer kullanıcıları da aramızda görmek dileğiyle başka bir ninja ve ninjalı arkadaşları toplantısı yapalım derim.
Arkadaşlar malum motorlarımız yeni ve daha sizde benim gibi rodaj arifesindesiniz bu nedenle 4 bin deviri geçmiyerek yavaş sürüyorsunuz buda motorun hararet yapmasına sebebiyet veriyor ve aslında hararet yapan motor pek sağlıklı olmaz derler bunu önlemek açısından arada bir gazı açmalısınız bende rodajdayım şuanda bakıyorum motor fan açıcak gibi biraz gazı açıyorum sıcaklığı düşürüyorum böylelikle benim izlenimlerim bunlar ki ayrıca motorun içindeki rodaj yağından dolayı ısınma suresi çok kısa hemen ısınıyor motor.
Serdal sana yetişecem diye rodajda 8000 devirde gördüm (5-6 saniye). Sonra uyanıp hızı düşürdüm vitesi artırdım (5. vitesde unutmuşum vermişim gazı) baktım koptun gidiyorsun yetişeyim dedim 110'nuda gördük sayende (sanırım orası TEM'di )
Sonra eve geldim kapalı otoparka çektim motoru tam park ediyorken otoparkın kaygan zeminin azizliğine uğradık sola devirdim motoru. (zemin asvalt değil beton. Sanki cilalamışlar gibi parlıyor.). Neyseki koruma takozları vardı çizilen bir yer olmadı ancak vitesi yamultmuşum Nasıl düzeltebilirim tavsiye rica ediyorum bilinçsizce kanırtmak istemedim doğru alet edavatı kullanayım.
Bişe olmaz okadardan osman abi motor rahatlamıştır 5 saniyeliğineyoluda kaçırdım arkama bakmaktan yol uzadı biraz ben kaza yaptığimdada yamulmuştu usta düzeltmişti nasıl yapıldığını bilmiyorum düzeltirim diye yanlış birşey yapma geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
Benimkki daha kötüydü heralde sökülüp düzelmesi lazım
110dq bişe yok hep görülen hızlar 😁
aşırı yavaş kullanıyorsun yanlış yapıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)