inşallah ya inan bende aynen öle düşünüyorum şu havalar ısınsın tekerler yapışssınneden olmasın
inşallah ya inan bende aynen öle düşünüyorum şu havalar ısınsın tekerler yapışssınneden olmasın
estagfurullah.bılgı - tecrubenın sonu yok.hepımız baslangıctayız daha.gecmıs olsun.40bg az buz degıl.baslangıc ıcın fazla bıle denebılır.uzun yıllar yeterlı olur sıze.
SS lerı tek kategorı olarak dusunme.RR mesela gercekten rahat bence.ızmır-ıstanbul arası sırt agrısı cekmedım hıc.he hırcınlık-manevra vs konuları tercıh sebebı elbette.
pahalı konusu turkıyenın ayıbı.250-650 kategorısını gırdıgı ıcın hem alırken hem senelık vergı verırıken 650lık gıbı nıtelendırılıyor.ypacak bısey yk.her tl akısında bırılerıne kufur edeceksın , geccek hehe
2.el alman ıyı olmus az km de.ben de cbr 250yı 84 km de almıstım.satarken modıfıye parası harıc zarar etmedım.
ıc huzur ve mutluluk zaten olay.dedım ya motor motordur.hoslandıgın tarz,surus zevkı vs hersekılde senı tatmın edebılen bır makıne varsa altında gerısı teferruat.mıllete cok takılmamak lazım.her kafadan ses cıkar.alacagın zevkı baskalarıyla koreltme derım.
ben de 30 yasındayım,4aylık cocugum var.ama evlendıkten sonra s2000 de aldım, RR da :D bıraz sanslıyım kı eşim bu konularda pek zorlamıyor benı.ısımın agırlıgından felan olsa gerek
bu arada foto - vıdeo beklıyoruz
havalar ısınsın tekerler yapışssın neden olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
vallahi bu aslında skerlik anılarına benziyor herkez bişey anlatıyor..sonuçta başlangıç motorları bellidir dediğiniz gibi..be nbu forumda yazışmalarda acamiyim video resim için havalrın düzelmesini bekliyorum hemen alıp çekicem..kamera bağlama paratıda almak lazım..sonra artık ehliyeti alıncada çekicem bol bol ben aslında yorumlardan ziyade..youtube daki videolarda netkileniyorum..fotoğrafçılık işim zaten..ses görüntü benim işim çekip koyucam allah nasip ederse..sağolun yorumlar için..
istanbulluyum zaten
Foto yok mu foto... ???
#sürenadam
salı yada çarşamba günü inşallah çekip paylaşıcam..
istanbuldayım demıssın. bı gun bır araya gelıp cay ıcelım ,hem de tanısalım bu 300luk guzelle
abi mubarek havalar bi düzelsin bol güneşli sıcak günlerde inşallah..
Selamlar olsun yeniden..evet en sonunda kawasaki ninja 300 ü deneme şansım oldu..gerek başlangıç motoru olsun gerek binmek için olsun bence çok güzel yapmışlar makineyi..motorcu bi abimde turladı biraz oda hasta oldu..kendimce artıları eksileri belirtmek isterim ama sonuçta tecrubesiz bir motorcu olarak ne kadar doğru olacak bilmiyorum ben aklıma geleni yazayım..siz yanlışım olursa düzeltin..motora bindim kapalı otoparktan çıkarken tırstım neyse biraz yapladım ama stop ettirmeden çıktım.. 10-15 dakika kadar dolandım çok keyifliydi anlatamam debriyajı frenleri kullanımı çok basit geldi..ama baya tırstım tabi sonuçta ilk kez kendi motorumu sürüyorum..heycan,keyif,korku,karmakarış duygular içinde..10-15 dakikaydı..gaz aşırı hassas debriyaj çok yumuşak frenler çok iyi kullanımı çok konforlu..motorun eksilerini bilmiyorum bence eksileri benim tecrubesiliğimdir..keşke biraz bilgim olsaydıda eksilerinide yazabilseydim..ama şunu belirteyim motocu abimde kullandı çocuk gibiydi..inmedi adam motorumdan ya :( ona sordum dediki çok iyi motor yapmışlar çok başarılı buldum dedi (fiatını fazla bulmadı) kalite her zaman pahalıdır dedi.. sonuçta maxi scoter ların sıfırı 20-25 hatta 30 binlira civarı dedi...ben bu motorda çok keyif aldım dedi bu arada o adam 110 kilo civarı 185 boylarında..amacım motoru yüceleştirmek değil..aklınıza takılan bişey varsa gidip bir deneyin derim..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558588540848089&set=pcb.55858858418 1418&type=1&theater
250cc 2013 kasası gelmez, beyaz renk gelmez, kawasaki Türkiye'de satış yapmamak için elinden geleni yapıyor.
ktm 390 ninja 300 ile aynı fiyata satılırsa. ninja yandı ki ne yandı
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558588477514762&set=pcb.55858858418 1418&type=1&theater
ktm 390 6500 euro ya satılacak barkın bayoğlu fuarda ktm müdürü ile konuştu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)