Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2016, 17:04
motora yağ koyduk ankarada , 2.5 lt ye yakın yağ fitreside alıyormuş , şuan yağ çizgisi low a çok yakın , bu yüzden yağı değiştiricem , filtreyide değiştireyim diyorum r1 e takılan filtreden taktık , kawasaki servisten 3 lt elf yağ ve yağ filtresi için 140 tl fiyat aldım filtre 35 tl yağın litreside 35 tl sizce normal mi ?
eni yağ koyduk 1lt eni alıp üstüne az eklemek olmaz 800 km olmuş değiştireyim mi bilemedim .
Reklamlar
-
14 Nisan 2016, 21:09
yag mı yakıyor
neden yag ekleyeceksınız
-
15 Nisan 2016, 10:16
brooklynnn adlı üyeden alıntı
yag mı yakıyor
neden yag ekleyeceksınız
yazdımya yağ filtresi çekti yağı :D eksik koymuşuz sonradan farkettim yağ yakma yok , takip ediyorum bakımdan sonra halen aynı , castrol alacam galiba bu gidişle
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
-
16 Nisan 2016, 15:26
Hacilar castrol power 1 aldim 3 lt is gorur mu bilemedim . Birde filtreyi 800km kullandim degismek gerekir mi bilen varsa yazabilir mi tesekkurler. Elf alcaktim 105 tl castrol 4t power 1 50 tlye aldim bayiden tanidikti ustunde enduro motor resmi var
-
16 Nisan 2016, 21:02
dostum castrol iyi bir yağ değil araba için güzel yağ üretiyorlar ama motosıklet için aynısını malesef söyleyemıyecegim.İyi akşamlar iphone katana öneririm.
-
16 Nisan 2016, 21:15
GhostRıderTr adlı üyeden alıntı
dostum castrol iyi bir yağ değil araba için güzel yağ üretiyorlar ama motosıklet için aynısını malesef söyleyemıyecegim.İyi akşamlar iphone katana öneririm.
Yandik aldim artik bi 1000 1500 km kullansam bisey olmaz sakin killaniyorum zaten pek binemiyorum kisa mesafe birde filtre yeni degisti yag ile. Ayni filtreyi kullansam nasil olur 800 km oldu eni yag var icinde ama eksik diye degistiricem
-
16 Nisan 2016, 22:11
Castrol kullandım ben de. Memnun değildim. İpone koydurdum. Filtre değişimine gerekyok
-
16 Nisan 2016, 22:41
Castrol kullandım ben de. Memnun değildim. İpone koydurdum. Filtre değişimine gerekyok
Neden motul değilde ipone acaba ?
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
-
16 Nisan 2016, 23:29
Arkadaslar koruma takozunu ne yaptiniz? Internetten ninja 300 için 450 fiyat yazmislar.. farkli bir cozum ureten varmi? Universali uydurabilen, aparatla falan bu işi cozen...
-
17 Nisan 2016, 19:06
müdür sağol seni dinledim , 800 km deki eniyi döküp castrol koydum bu seferde fazla koydum hortumla epey çektim :D full çizgisinde şuan bişey olmaz sanırım , 1000 1500 de bunu kullanalım epey gider heralde , ama castrol eniden vites geçişleri açısında iyi vites geçişleri yumuşadı , ıpone ve elf önceliğim olacak bi dahaki sefere ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
Memory42 adlı üyeden alıntı
Neden motul değilde ipone acaba ?
motüle ustaların hepsi , mineralli ama güzelde olsa ben koymam diyen çok bazısı dükkanıma sokmam diyor , şahsen anlıyor değilim hiçte koymadım motora , elf aklıma takıldı kawasaki için elf bir numara diyorlar hatta whürt lt si 50 tl felan onu çok öneriyorlar :D bize gelmez , çok ustaya sordum elfi çok övüyorlar , kawasaki servisleri gazı veriyor , kenan sofoğlu bile elf kullanıyor işte, elf türkiyeyi iplemiyor pek o yüzden piyasamızda yok vs. totaleri gezdim elf yağ kalmamış hiç birinde , internettede bulunmuyor. mesela bu var bellirsiz acaba ninja 300 e serviste bunumu koyuyorlar yoksa başka versiyon mu bilemedim .
http://www.kalyoncumotor.com/elf-mot...or-yagi-racing
-
17 Nisan 2016, 19:54
Sakın kar marjları düşük diye başka yağ satmak istiyor olmasınlar ;)
Mesela atıyorum motul un litresini 45 den satıyor ama cebe 5tl kalıyor.
Diğer yağı 35 e satıyor ama cebe 15tl kalıyor gibi
-
17 Nisan 2016, 21:49
Ooo baskan heryerdesin ozaman bi yag soyle ne koyacaz ninja 300 e sen dok de castrol power 1 i topraga dokerim ben
-
18 Nisan 2016, 17:57
çin malı koruma takozlarından takmamanı tavsiye ederim.ben ilk defa motoruma orjınal olmayan ucuz bir malzeme kullandım.aynı gün geri söktüm.puig sipariş verdim.gelir gelmez taktım.şu an puig türkiye ana bayisi de değil stok yoktu.mayıs ayına talep alıyorlardı.ellerinde kalan fırsatcı motorcularda 750/800 fiyat çekiyor
awesomee adlı üyeden alıntı
Arkadaslar koruma takozunu ne yaptiniz? Internetten ninja 300 için 450 fiyat yazmislar.. farkli bir cozum ureten varmi? Universali uydurabilen, aparatla falan bu işi cozen...
-
18 Nisan 2016, 21:55
bugs buny adlı üyeden alıntı
çin malı koruma takozlarından takmamanı tavsiye ederim.ben ilk defa motoruma orjınal olmayan ucuz bir malzeme kullandım.aynı gün geri söktüm.puig sipariş verdim.gelir gelmez taktım.şu an puig türkiye ana bayisi de değil stok yoktu.mayıs ayına talep alıyorlardı.ellerinde kalan fırsatcı motorcularda 750/800 fiyat çekiyor
450 tl vercen baska sansın yok diosun..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
19 Nisan 2016, 09:15
450 tl vercen baska sansın yok diosun..
arkadaşım 450 tl ye varsa bende yedek alırım.netde ilan var fakat ellerinde stok yok.netden almadan önce stok sormalısın.eğer bulabilirsen senden ricam link atarsan bende alırım.
-
19 Nisan 2016, 10:40
arkadaşım 450 tl ye varsa bende yedek alırım.netde ilan var fakat ellerinde stok yok.netden almadan önce stok sormalısın.eğer bulabilirsen senden ricam link atarsan bende alırım.
revzillaya baktın mı? http://www.revzilla.com/motorcycle/puig-r12-frame-sliders-kawasaki-ninja-300-2013-2015
yani illa turkıyeden almak zorunda deilsin, fakat genede bana pahalı geldi..
univesale illa çin olmak sorunda değil, grenajın içinde ikili vida sistemine uygun aparat yaptıralabilir mi diye ugraşıyorum..
birşeyleri kendimizce yapınca keyif aldığımdan da birazcık daha cazip geliyor..
two brother egzos aldım sagolsun arkadaşlarla guzel guzel taktık...
mantalitem boyle gidiyor, fakat yapamazsam bende mecburen alıcam..
-
19 Nisan 2016, 11:11
revzilla türkiye ye gönderi yapmıyor.mail gönderip teklif istersen kargo parası ,ürünün parasını geçiyor. fakat yurtdışı almak istersen EBAY DA KARGO DAHİL 150$ http://www.ebay.com/itm/272201079497?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p 3984.m1436.l2649 .aynı şekilde bende tüm uygulamalarımı motora ben kendim yaparım. koruma takaozunu takamadığım için servise taktırdım. (servis bile saatlerce uğraştı).sonucu beğenmediğim için aynı gün söktüm.çünkü takozun ayakları motorum şasesine değil motorun kendine oturup bağlanıyor. allah korusun motor düştüğü zaman darbeyi direk motor alıcak.bu yuzden hemen söküp puig aldım.ilk ve son defa orjinal olmayan bir ürün aldığım için pişman oldum.aldığım yerin link burada http://tr.aliexpress.com/item/Green-Ninja-300-Frame-Slider-Motorcycle-Crash-Protectors-For-Kawasaki-2013-Ninja-300-2014/1815187139.html .tüm bunlara rağmen ben alıcam dersen adresini mesaj at.ben sana ücretsiz veririm.depoda atıl duruyor
revzillaya baktın mı? http://www.revzilla.com/motorcycle/puig-r12-frame-sliders-kawasaki-ninja-300-2013-2015
yani illa turkıyeden almak zorunda deilsin, fakat genede bana pahalı geldi..
univesale illa çin olmak sorunda değil, grenajın içinde ikili vida sistemine uygun aparat yaptıralabilir mi diye ugraşıyorum..
birşeyleri kendimizce yapınca keyif aldığımdan da birazcık daha cazip geliyor..
two brother egzos aldım sagolsun arkadaşlarla guzel guzel taktık...
mantalitem boyle gidiyor, fakat yapamazsam bende mecburen alıcam..
-
19 Nisan 2016, 11:55
Gönderdiğin ebay linki kendine aldığın koruma takozu mu acaba?
revzilla türkiye ye gönderi yapmıyor.mail gönderip teklif istersen kargo parası ,ürünün parasını geçiyor. fakat yurtdışı almak istersen EBAY DA KARGO DAHİL 150$ http://www.ebay.com/itm/272201079497?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p 3984.m1436.l2649 .aynı şekilde bende tüm uygulamalarımı motora ben kendim yaparım. koruma takaozunu takamadığım için servise taktırdım. (servis bile saatlerce uğraştı).sonucu beğenmediğim için aynı gün söktüm.çünkü takozun ayakları motorum şasesine değil motorun kendine oturup bağlanıyor. allah korusun motor düştüğü zaman darbeyi direk motor alıcak.bu yuzden hemen söküp puig aldım.ilk ve son defa orjinal olmayan bir ürün aldığım için pişman oldum.aldığım yerin link burada http://tr.aliexpress.com/item/Green-Ninja-300-Frame-Slider-Motorcycle-Crash-Protectors-For-Kawasaki-2013-Ninja-300-2014/1815187139.html .tüm bunlara rağmen ben alıcam dersen adresini mesaj at.ben sana ücretsiz veririm.depoda atıl duruyor
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
19 Nisan 2016, 12:33
http://imageshack.com/a/img921/1028/Yn28n5.jpg
ecu kablosunu sökün.çünkü alt tabla yerine oturmaz.
http://imageshack.com/a/img921/7260/qmeLOJ.jpg
http://imageshack.com/a/img923/8831/rloY9k.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
yok hayır.ben kendime türkiyede bulamadığım için yurtdışından tanıdık vasıtası ile aldım.aldığım dönemde puig ana bayisi mototaş mayıs ayı sonuna sipariş alıyordu.
keremkrmn adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
resimde parmağımla gösterdiğim yerler, puig olmayan universal takozun bağlandığı yerlerdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
far içi neon led sinyalli drl uygulaması.
-
19 Nisan 2016, 12:37
Teşekkür ederim yardımların için almışsın ve taktırmışsın, motor blogu yerine, şaseye olması aynen benimde takıldıgım konuydu, onu bir aparat ile yapılabilir mi diye dusunmuştum acıkcası, olur, olmaz onu gorucez zaten,
olmadı en mantıklısı orjinali alıp takmak kesinlikle maceraya gerek yok.. motordan çok verdiğimiz şu ara parçalar açıkçası insanın içini bir cız ettiriyor..
Yedek takoz için, bilgi veririm, bulursam adresini gönder sana da alırım sorun olmaz..
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Aynen keremcim arkadaş almış zaten, yapamazsak sipariş vercez artık,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)