Ninja 300'ün Yeni cıkan Ninja 300 Krt versiyon'u hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güzel mi ? Biraz yeşili az sanki. Bide Sanırım kawasaki bu sene yeşili getirmemiş.Sitede sadece siyah gözüküyor. Bilgisi olan varmı ?
Ninja 300'ün Yeni cıkan Ninja 300 Krt versiyon'u hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güzel mi ? Biraz yeşili az sanki. Bide Sanırım kawasaki bu sene yeşili getirmemiş.Sitede sadece siyah gözüküyor. Bilgisi olan varmı ?
servis yok demez.bilgisayara girip direk z-moto stok görüp isteyebiliyorlar.
Ben bu krt edition'ın devir saatini beğenmedim. Bizim devir saati daha güzel.
Renkler zevkler tartışılmaz denir, ben yeşili tercih ederim. '14 special edition var rengini çok seviyorum.
Devir saatinde ne gibi farklılıklar var fotografını cekıp atarmısın ?
hafif bi kendini tekrarlayan ses geliyor demiştim
rosso 2leri taktıktn sonra ses gitti
lastikte balans bozulmustu heralde
26bini dün gece 00.00'da devirdim bu arada
Brook krt version nasil olmus sence. Senin görüşunu önemsiyorum
biraz fazla siyaha boyanmıs
yesıl renklerın daha da hakım olması daha uygun olurdu bence. Kawasaki demek yesil demek sonucta. Kuyruk kısmı fazla yesıl kalmıs
biraz siyah atılıp sırıtması engellenebilirdi.
bende de 2014 se var ve cok begenıyorum
ama krt versıyon da sokakta gecse en az 2014 kadar ılgımı ceker
o bakımdan hosuna gıttıyse al gıtsın hıc takma kafana
Devir göstergesi bizimkinde daha güzel duruyor bence de. Hareketliyken görmek lazım. Burada sabit gördüğümüzde bizimki hoş geliyor. Belki de daha iyidir kim bilir.
Smylon güle güle kullanman dileği ile, çok güzel duruyor
Bu benım motorum degıl nette buldugum fotograflar nasipse haziranda alıcam , Fakat siyah olması beni çok düşündürüyor . Ama alırsam şimdiden teşekkrler
Arkadaşlara katılıyorum.çok fazla siyah var.kawanın meşhur egzotikliği kalmamış .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
önceki aylarda bir arkadaş istemişti.yeni fırsat buldum
https://youtu.be/-I8cVDkTjJc
Arkadaşlar aranıza 2015 model ninja 300'ümle katılmış bulunmaktayım Motor hayalim; CBR 250 alayım la başlayıp, R25'e dönüp en son Ninja 300 ABS ile son buldu. Sanırım aralarında ki en doğru tercihi yaptım
hayırlı olsun
kaca kac kmde aldınız acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)