Merhaba arkadaşlar
İzmirde haftasonu yaptığımız antremanlardan bir video derledim.
Ninja 300 ün viraj performansını merak edenlerin izlemesini dilerim.
İyi seyirler : )
Merhaba arkadaşlar
İzmirde haftasonu yaptığımız antremanlardan bir video derledim.
Ninja 300 ün viraj performansını merak edenlerin izlemesini dilerim.
İyi seyirler : )
Bende irc var. Gecen virajda egzozun kenarini azicik cizdirdim. Cidden sinirim bozuldu. Yalova donusu malum korfez virajlari muhtesem. Bir yattim cizztt etti aha dedim pegi degdirdik. Peg'le beraber egzozun kenari da degmis. Boyle bir sacmalik olamaz. Egzoz cok disarda kaliyormus meger. Onceki ninja'mda akrep egzoz vardi boyle sikinti yasamamistim. Neyseki cok ufakti polisajcida hallettik. Rahat bir nefes aldim yani. Sinirim bozulmus, keyfim kacmisti iyi oldu basit bir sekilde halledildi. Bilginiz olsun sag tarafa fazla yatmayin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
[/COLOR]Ben de 2014 abs modeli var. Güzel değerlendirme olmuş. Sağ yan grenajın kafa grenajına bağlandığı yerde kalıplama hatası var. Tırnaklar yuvalarına kilitlenmiyor. Hafif bastırınca oturuyor, biraz yol yapınca geri atıyor. Başkaca herhangi parçasında ayrılma atma tutma görmedim. Ancak ben bu sorunu en sonunda çözdüm. Sağ grenajdaki atan iki tırnağı alttan hafif ısıtıp (yakmayın dikkat edin) pense ile yukarıya doğru hafifçe büküp 1-2 dk. soğumasını bekleyip bırakın. ısınıp soğuduğu için o şekilde form alacaktır. bu işlemi 2 tırnak içinde ayrı ayrı yapın. Bir daha atmayacaktır. Ben yapalı 1500km oldu henüz atma yok. Makinem şuan 15000 km de. Çok memnunun, 636 alacak güce erişince satmak niyetindeyim. Verdiği güveni sınıfında hiç biri vermiyor. Sizin yorumunuzda katılmadığım tek nokta virajlarının kötü olduğu. Silifke Anamur arasında 1300 küsur viraj var ve bilen bilir burası Türkiye nin en güzel virajlarıdır. Daha bu yaz o yolda arka lastikte sıfıra indim, ayakçıkları ve dizleri sürtmeden (adetim değildir). İki virajda arka çok hafif kaydı çünkü asfaltın zifti çıkmıştı o sıcakta; ancak gazla oynamazsanız düşürmeden çıkar, hiç merak etmeyin. Çok eğlendim. Bu arada lastiğin önemini söylemeye gerek yon sanırım. Ben Rosso II kullanıyorum. Çift hamurlu ve yol tutuşu çok iyi. Lastikler çok yumuşak; 10.000 oldu arka bitmek üzere (aslında 10bin fena da sayılmaz). Kazasız keyifli sürüşler dilerim herkese.
Ben de artık satmaya karar verdim lakin cok memnunum ama Cc yükselteceğim 2015 ABS special edition 6000 km ilgilenler var ise 05342013920 arayabilirler gece çalıştığım için 7 24 aranabilir herkese kazasız belasız
Yıkanıp paklanınca bir başka oluyor kerata birlikte 20.000 km olduk.
Hey gidi günler hey
Ninja 300 sayfasına attığım ilk mesajlar...
Konu çok gerilerde kalmış
Ben de 19500um su an
20ye bir şey kalmadı
Güzel çıkmış gerçekten. Bende pirelli rosso 2 taktırmayı düşünüyorum. Motolastik'ten baktığımda değişik ölçülerde rosso 2 ler var. ninja 300 için hangisinin uyumlu olduğunu bilen varmı ?
Orjinal ebatlar: Ön 110, arka 140
http://www.motolastik.com/pirelli-di...7-66h-pmu30191
bu takımı satın alabilirsiniz.
.
Arkadaşlar aranızda fren balatasını değiştiren varmı Hangi marka almalıyım nereden kaça aldınız ? gibi bi ufak bilgi verirmisiniz
Herkese merhaba arkadaşlar. Dün akşam gezmesi dönüşünde çektiğim videoyu sizlerle paylaşmak istedim. 2 kişi gidişini merak edenlerin kafasında soru işareti kalmayacak. Gece çektiğimden dolayı gösterge biraz parlasa da kameranın görüntü kalitesini çok beğendim. İyi seyirler dilerim.
https://www.youtube.com/watch?v=-x4Ke7oAQTA
Youtube yorumlarına, beğenilerine ve paylaşımlarına açığım . Herkese kazasız günler dilerim.
İki kişi rahat 180 görür.
Şehir neresi
Volkan videonu izledim eksoz sesi bi güzel geldi acaba kameradanmı birde çok devirli kullanıyorsun makinayı aman dikkat
İzmirde yaşıyorum. İzmir çeşme otobanı limontepe-gaziemir arasında çektim videoyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
Kamerayı bu videoyu çekebilmek için arkadaşımdan aldım. Eksozum akrapoviç marka. Bütün viteslerin limitini gösterebilmek için devirli kullandım açıkcası. Kamerayı depoya taktığımdan dolayı güzel kapanamadım ve rüzgar dikkatimi dağıttı. Bu yüzden 191 i görünce yavaşladım. Kapandığımda 6. Vitesi de bitiriyor alet.
Ninja 300 adam caddy arkasına sığdırdı ist dan Eskişehir e gitti ...çok üzüldüm be ...kız arkadasın terk eder gider ya o misal laKin z750 aldım burdan tüm kardeşlerime saygılar kazasız belasız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)