Arkadaşlar merhaba bugün yolda giderken talihsiz bi şekilde radyatör hortumum çıktı ve içindeki su komple boşaldı ustaya götürdüğümde usta radyatöre 1 litre kadar antifiriz koydu gerisinide azbişi saf su koydu ama sanırım fazla oldu gibi sizcede fazla değilmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Rebelrider Abimle Bir akşam Turlaması yaparken birkaç resim çekelim dedik
Selamın aleyküm bende aranıza katılmayı düşünüyorum kısmetse 1 ay içerisinde ninja 300 ile, 2inci motorum olucak bi kaç bişey öğrenmek istiyorum araştırdım ve bulamadım mesela üstteki resimde farklı grenajlara sahip 2 tane ninja var sağdaki olanın modeli ney misal.
Öncelikile şimdiden hayırlı olsun sağdaki ninja 30 yıl üretimi soldaki ise speacıal edition modelleri.
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta zinciri ilk kez yağlamıştım, motul zincir Yağı kullandığım ürün.
Sorunum şu ki resimde gördüğünüz üzere aşırı bir beyazlık var normalde böyle değildi tabi ki, yağlamadan sonra bu durumda kaldı. Ürünü en iyisi diyerek verdiler, sıkınca beyaz köpük gibi zaten . Durum normal mi , herkes yaşıyor mu ? Yoksa ürünü mü değiştirmeliyim?
Ayrıca acemilikten her yere bulaştırmışım tekerde bile var tekeri neyle temizleyebilirim?
Kazasız sürüşler...
Zincir ile pasta savaşımı yapıtın birader okadar zincir yağlama videosu var batırdığın yerleri gaz yağı veya mozotla temizle markası iyi hatta en iyilerden
Arkadaşlar bikaç cümle ile r25 ile kıyaslarsanız? Tecrübem eğitimim var cbr 125 r dan ikisinden hangisine geçsem diye düşünüyorum ne dersiniz..
r25i hiç alıcı gözle incelemedim. gördüğümde tek dikkatimi çeken ve hoşuma gitmeyen; r25'in deposu daha kalın görünsün diye yanlara plastik karenaj döşemişler, bu da -bence- çok basit duruyor ve ileride dökülme, açılma ihtimali yüksek. bence ikisine de oturmadan, hatta mümkünse denemeden karar vermeyin.
15 litre ile 370 km gittim
100-150 arası uzun yol 250 km 10.6 litre
otobanda 130dan düşmedim.
Acaba jant şeritleri speciallerde üzerinde mi geliyor ?
Satılığa çıkardığım ninja 300 için Cumartesi günü kapora almıştım.
Bugün de noter satışını gerçekleştirdim.
Son ninja 300 fotoğrafımı da paylaşayım.
İbrahim abi, biraz kırgınız sana. Keşke biz daha erken bir saate sözleşebilseydik, Erman (Yousuffer) ile Kadıköy'de buluşma saatini beklerken, Zeki ve Serdal abi ile denk gelmiştik öğleden sonra. Bizden önceki arkadaş burun farkıyla almış makineyi. İkinize de hayırlı uğurlu olsun. Kısmet değilmiş demek ki
Diğer arkadaştan kapora alınca hemen Erman'ı arayıp haber vermiştim. Sonrasında Serdal ve Mert'le Riva'da buluşup biraz gazladık. Hasanpaşa'da size denk geldiklerinden bahsetmişlerdi. Benim ilanım 1.5 aydır aktifti. Bu sürede bir çok kişi gelip motosiklete baktı. O yüzden kimin ciddi alıcı olduğunu önceden anlamak pek mümkün olmuyor malesef.
2 ciddi alıcı da aynı güne denk gelmiş demek ki.
Sizden önce motosiklete bakan arkadaş kapora da bırakınca yapacak bişey kalmadı. Nasip kısmet bu işler, sizde gönlünüze göre bir motosiklet bulursunuz inş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)