Taze olcum
14.9 litre 375 km eko mod
genel olarak ekoda gittim ama kaçmak için ve arada zevk için 170-180 gittim
normalde de 14 litre ile 300 yapıyorum karışık kullanımda
Merhaba arkadaşlar yakında bende aranıza katılacağım motor gelmeden arka sehpa işini çözeyim diyorum, ninja 300 e özel bir arka sehpa var mı yoksa universal mi alacağız ? İnternet üzerinden alabileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır acaba ?
Merhaba arkadaşlar, saatlerdir bu başlığı okuyorum lakin çok uzun ve tartışmalı geçen bir serüven olduğu için artık kafamdaki soruları yazmak istedim. Bu yüzden eğer benzer şeyler geçtiğimiz sayfalarda tartışılmış ise kusuruma lütfen bakmayın.
İsmim Aytaç, 26 yaşındayım, İstanbul Esenyurt'ta ikamet ediyorum (Galiba brooklynnn nickli arkadaş da öyle) ve esnafım. 6 aydır CBR 125 kullanıyorum, 3.500+ km yaptım. İlk motorum. Bugünlerde onu satıp Ninja 300 almayı düşünmekteyim.
Altın Elbiseli Adam'ın Ninja 300 tanıtımını izledim ve şu karenajların bağlantı noktalarından açılması olayı canımı sıktı, hayallerimi yıktı. Yabancı forumlarda da üç beş satır okumuşluğum var onda da aynı sorundan bahsediyorlar ama onlar iletişime geçmişler ve netice alanlar da olmuş diye okudum. Bu konu hakkında kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum lütfen.
sahibinden.com'da Rosso II lastikli 15.500'e bir Ninja 300 gördüm, o motorun ayarında bir motor almayı düşünürüm. Belki kendisi de buralardadır. Bakalım artık hayırlısı. Cumartesi günü brooklynnn nickli arkadaş eğer müsait olursa bir buluşup motoruna bakmak isterim, hem bir tanışırız vs.
Ayrıca eklemek istediğiniz birşeyler varsa lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Bu arada yorumlarıyla bizleri bilgilendiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Selam
doğrudur orada oturmaktaydım fakat tuzlaya taşındım mart başı iş nedeniyle. Ayrıca perşembeleri boşum işten kaynaklı. Bağlantı yerleri biç gözüme bile çarpmıyor. 11150 oldu bugün dağılan kopan parça yok
arada buluşmalarımız oluyor gece gündüz değişebiliyor. O zamanlarda gelip yerinde inceleme yapabilirsin. O motorun linki koyar mısın. Bizim ibrahimğn motor olabilir
İbrahim ismi evet, odur büyük ihtimalle. Bu konuyu takipte kalacağım, denk getirebilirsek görüşürüz umarım.
İbrahim bizim grubumuzda olan bir arkadaşımız. Motoru büyütmek için satıyor.
@Ragnar:
203831911 numaralı ilandan bahsediyorsunuz sanırım. Ben Yamaha Fazer 8'e geçmek için motosikletimi satılığa çıkarmıştım. Yazılımını geliştirdiğim bir projenin ödemesi gelene kadar da ücreti geçici olarak düşük tutmuştum. (İlan detaylarına da geçici fiyat olduğunu yazmıştım)
Beklediğim ödeme gelince Fazer 8'i satın aldım.
Şu an ninja 300 kapalı otopark'ta yeni sahibini bekliyor.
Sezon açılıyor zaten mesaj ve aldığım telefon sayısı artmaya başladı. Nasip kısmet artık.
Hayırlı olsun ibooo amasörler nasıl toprağım Fazer ın ?
İbrahim abi hayırlı olsun. Allah'ım kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Şunu çok rahat söyleyebilirim, Süper sport ya da Sport touring bir motordan naked'a geçince her şey çok daha zevkli gelmiştir. Arkadaşım Xj6 aldı, Allah'ım ona da kazasız belasız kullanmak nasip etsin naked çok başka benim için. Son derece zevkli, kullanımı ve kontrolü kolay. Aynı fikirde miyiz acaba?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Çok Teşekkürler Can.
TimFX'in dediği gibi; Ben naked (fz8) olanı değil, yarım grenajlı Sport Touring (Fazer 8) versiyonunu aldım.
Teşekkürler @delifişek2
Henüz çok fazla yol yapma fırsatım olmadı ama sele konforu ve amörtisörler çok hoşuma gitti.
Teşekkürler Osman.
stomp grip ararken rastladım. İlginizi çekebilcek tonla aksesuar var.
http://www.aliexpress.com/promotion/...omotion/1.html
aliexpress de 40 dolar gibi bir fiyata alınabiliniyor kargoda ücretsiz. en uygun fiyatı orda buldum. kafamı karıştıran tek sey çok meraklısı değililim öyle bişey yapıştırmaya depoya ama artık mecbur hissediyorum , rüzgardi, frendi, çukurdu derken motorun arkasından önüne doğru kayıyorum . bacaklar uzun geliyor deponun altına girmiyor yukarda kalıyor bir nevi deponun yan oyuk kısmını ıskalıyorum sadece dizkapaklarımın yan tarafı ile depoyu tutabiliyorum (ucu ucuna )
depoyla dizlerimin teması nerdeyse resimdeki kırmızı alan kadar ufalıyor. ve depoyu tutmak zorlasıyor en ufak bir sarsıntıda sele üzerinde kayıyorum ileriye.
işte o uca stomp grip yapıştırıp kayma olayından kurtulmam gerek. bu yüzden hangi boyda alsam kara veremiyorum. şefaf olsada bliyorum zamanla eskiyecek ve çirkin bir görüntü verecek. bu yüzden mümkün oldugu kadar ufak almaya çalışacam. Ninja 300 için satılan model benim için gereksiz buyuk. şuan değişik ebat ve tipleri inceliyorum.
Aliexpress te aşağıdaki ürün var. Fiyat daha uygun sanki.
http://tr.aliexpress.com/item/Motorc...mmendVersion=1
aliexpress'te de stomp grip markasıyla satılan ürünler var fakat senin yukarıda fotoğrafını koyduğun, bizim motora uygun olan model yok maalesef.
stomp grip sitesinde bu modelin 54 usd fiyatı var, aliexpress'teki stomp gripler 35 usd civarında satılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
stomp grip'e güzel bir alternatif, bilgi için teşekkürler. şeffafı da varmış.
benim motorda halihazırda bir tane var nispeten daha az kullanışlı ama yine de iş görüyor. bir ara bundan sipariş verip şu anda üzerinde olanı da fön makinasıyla ısıtarak çıkarmam lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)