Mondial 100 MG SuperBoy Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Ben kubanın yeni xcg 100 modeli ile mondial'in 100 prince ve superboyunu karşılaştırdım. Xcg çok modern gözukuyor ama beygir gucu farkları mondial 3 beygir daha fazla. Kuba 6 mondial 9 beygir. Kuba alsak beygir gucunu 9'a çıkarmak için mondialin karburator ve bujisini taksak olur mu? Ya da nasıl yapabiliriz? Belki dişli oranları vs.'de girecek işin içine bilemiyorum yabancıyım bu konulara
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:41 ----------
ugrgnr adlı üyeden alıntı
hosuma gıtmedıler benım ya cok zayıf duruyolar kaslı bı gorunum olsaymıs ıyımıs. ama fıyatı dedıgın gıbı 2150yse muhtesem
Aslında cıplak gozle bakıldıgında daha kaslı ve buyuk gozukecegine eminim. Su yebere falan var ya salcano sanırım onu ben ufak tefek sanıyordum ulusta yiba carsısı onunde gorunce çok şaşırdım devasa bişeydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:43 ----------
okan elbir adlı üyeden alıntı
Geçen salı aldım bu motoru beyaz rengini. daha dagıtım yokmus 20 gun bekletcez dedıler beklıyorum bende . Almamdaki 1. sebep tipinin köylü motorlarından uzak durması inş hayırlısı olur.
Sizin motor geldi mi? Deneyimlerinizi ve yakıt tuketim degerlerinizi bekliyoruz.
Reklamlar
-
dostum ybr zaten kaslıdır sonucta yamaha ne beklıyosun mınıcık yapcak halı yok. Kuba'dan boyle bısey bekleyemezsın. ama bellı olmaz belkı kaslı durabılır. Karburator ve bujıyle 3 beygır fark etcegını sanmıyorum. 6beygır de cok az bence. berbat bı rakam onu bılmıyodum. bakalım gorururuz fotolarını
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
dostum ybr zaten kaslıdır sonucta yamaha ne beklıyosun mınıcık yapcak halı yok. Kuba'dan boyle bısey bekleyemezsın. ama bellı olmaz belkı kaslı durabılır. Karburator ve bujıyle 3 beygır fark etcegını sanmıyorum. 6beygır de cok az bence. berbat bı rakam onu bılmıyodum. bakalım gorururuz fotolarını
yok yamaha ybr degil salcano mu oyle bi motor daha var yebere 125-4 fln gibi sacma sapan bi isim vardı internette alışveriş sitesinde. Salcano degilde tanıdık bir markaydı aklıma gelmiyor tam
-
plectrum adlı üyeden alıntı
yok yamaha ybr degil salcano mu oyle bi motor daha var yebere 125-4 fln gibi sacma sapan bi isim vardı internette alışveriş sitesinde. Salcano degilde tanıdık bir markaydı aklıma gelmiyor tam
Arora yebere 125
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Arora yebere 125
hah işte o
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
Abi bu adanalılar hem motordan hem arabadan anlıyorlar gelişmiş bir ilimiz. Teşekkurler bilgiler için rs_guven kardeşim. Diger konustugumuz önemli konuda da prince konusuna msj attım...
-
-
Superboy bayilere geldiği söyleniyor, gören varsa fotoğrafını çekip bizimle paylaşabilir mi..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
Kimsede yok sanırım hala.
-
Hindistandaki yamaha ve suzuki modellerinde de ön fren tambur
2011'in en iyi motor adayları videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=se3xvs_O8VA
-
plectrum adlı üyeden alıntı
Hindistandaki yamaha ve suzuki modellerinde de ön fren tambur
2011'in en iyi motor adayları videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=se3xvs_O8VA
Hindistanda demekki fren kullanmıyolar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ler-video.html
Böyle adamlar biniyo orda motorlara.
-
2013'un en iyileri videosunuda buldum: 12. dk dan sonra motosiklet adayları var. Suzuki ön fren tambur, baska bi secenek daha var o da tambur
http://www.youtube.com/watch?v=_-Hq8GKwjVs
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Küçümsemesek iyi olur buda adamların yaptıgı 100 cclik 10 beygirlik motosiklet. 0'dan 100'e 6.5 saniyede ulaşıyor. Onda da ön fren tambur koymuşlar. Demekki ön frende tambur yeterli böyle motorlar için.
http://www.youtube.com/watch?v=Wi3UfJAhjmU
-
Hızlanması değil durması önemli benim için, 20-30 giderken frene asılınca motoru durduramayan frenin nesi yeterli ? Bide yokuş aşağı sadece ön frenle motor dururken fren kolunu sonuna kadar sıktığım halde ayaklarımı yerden kaldırdığım anda motor yürümeye başlıyor ve çok dik bir yokuş olmasına da gerek yok bunun için.
-
madem bu fren yeterli olmayacak neden yamaha, suzuki vs. firmalar tambur koysunki o zaman öne? Hemde en iyi commuter seçmişler bu bahsettiğimiz motorları adamlar orda.
-
Ben almayın demiyorum benim de ön freni kampana olan motorum var ama ön frenle motor durmuyor arka fren pedalını dibine kadar bastırıyorum anca duruyor normalde ön freni sıkmak yeterli olmalı bir motosikleti durdurmak için. İdeal şartlarda motosikletin frenleme gücünün yüzde 70'ini ön tekerin sağlayacağı söylenir. Çünkü fren yapınca motor öne yığılıyor arka teker havalanabiliyor bile hafiften. Ama bu ön fren kampanalarda tam tersi oluyor o yüzden ani frenlemek çok zor.
-
Benim çin malı scooterım vardı eskiden arka kampanası balatalar yeni olduğu halde hiç tutmazdı hemen gevşerdi ön freni de diskti kilitliyordu.Bence eğer iyi kampana ve fren mekanizması koyduktan sonra hiçbir mahsuru yoktur.Benim ybrnin arka freni kampana,balatalar bitmek üzere ama çok iyi tutuyor arka fren.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
haojin2005 adlı üyeden alıntı
Benim çin malı scooterım vardı eskiden arka kampanası balatalar yeni olduğu halde hiç tutmazdı hemen gevşerdi ön freni de diskti kilitliyordu.Bence eğer iyi kampana ve fren mekanizması koyduktan sonra hiçbir mahsuru yoktur.Benim ybrnin arka freni kampana,balatalar bitmek üzere ama çok iyi tutuyor arka fren.
Abi ama çubuk fren kampanayla telli kampana arasında çok fark var. Telli kampanaya çok asılırsan teli bile kopartabiliyosun başıma geldi bu kopma olayı. Ama çubuklu kampana senin arka fren yani ayağınla basıp arka tekeri kitletebilirsin her türlü. Ön fren kampana olacaksa da hidrolik olmalı.
-
Kullanan yokmu bu motoru ? Kimse motorun durumundan bahsetmemiş.
-
Superboy aldım 200 km yol yaptım.Şuanlık herhangi bir sıkıntım yok.Ayrıca frenler tambur olmasına rağmen gayet başarılı özellikle normal süratte ani frende motor kazık gibi yerine yapışıyor.Fazla motorsiklet geçmişim yok kıyaslama yapacak durumda değilim.Sadece şunu söyleyebilrim bence tipi gayet başarılı ve kaslı.Görenler mondiallerini satılığa çıkarmayı düşünmeye başladılar çevremde.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Keşke fotoğraf da ekleseydiniz.
-
antiate adlı üyeden alıntı
Superboy aldım 200 km yol yaptım.Şuanlık herhangi bir sıkıntım yok.Ayrıca frenler tambur olmasına rağmen gayet başarılı özellikle normal süratte ani frende motor kazık gibi yerine yapışıyor.Fazla motorsiklet geçmişim yok kıyaslama yapacak durumda değilim.Sadece şunu söyleyebilrim bence tipi gayet başarılı ve kaslı.Görenler mondiallerini satılığa çıkarmayı düşünmeye başladılar çevremde.
sonunda biri aldı Superboy'u çok şirin gözüküyor benim gözüme bu superboy. fotografları merakla beklıyoruz en kısa zamanda ve detaylı yorumlarınızı da
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)