Günaydın Sevgili Arkadaşlarım,
2 Gündür başıma gelen bir olayı anlatayım,
hatta bu olay hasan64 arkadaşın başına gelmişti fikir verirken başıma geldi şimdi ne demek istediğini anlıyorum
Arkadaşlar motorum çalışmadı, deneye deneye canım çıktı. buji değiştik olmadı , pis benzin aldık karbüratör pislendi dedik benzin filtresi taktık(bu arada bunlarda benzin filtresi yok taktırırsanız çok ama çok iyi olur ) olmadı yine yaptı.Sonunda yan ayakta sıkıntı olduğunu anladık (aç kapa, aç kapa , içindeki kablolar ezilip kısa devreye düşüyor ve elektrik kesintisi yapıyor ve titreşim olduğu için de kesinti peş peşe gidip geliyor , sonunda yan ayak stop düzeneğini iptal ettim motor düzeldi sıkıntısız şekilde yola devam ettim. Dün akşam eve giderken yolda kaldım, aradım sevgili mondial servisimizdeki güzel ağabeyimizi işini halleder etmez hemen geldi sağolsun Aslan Amca
(adı Aslan biz ona Aslan amca deriz ). Bu sefer de sıkıntı bujiden di , 5. vites 110 km ile otobanda giderken bi baktım önümdeki arabalar kaza ediyor ve etti
allahtan cana bişey olmadı , o arada yavaşladım yanlarından geçerken baktım bişey yok devam ettim tekrar 5. vites te giderken km 100 e geldi ve stop etti yavaşladım yavaşladım yavaşladım her yavaşlamada terler bi okadar arttı
sonunda uygun bir yerde durdum. Motoru öldürseler daha çalışmaz ve çalışmadıda sağolsun işte aslan amcamız geldi bujı içten kesilmiş değişti ve şuan sıkıntısız devam ediyorum.
Sizler ile paylaşımım belki sizlere de rastlaya bilir ? inşallah olmaz ama olursada kulağınıza küpe olsun tabiri caizse...
Saygılar...