bunun tekerlekleri nasıl sökülüyor? dubleks mi şambiyel mi?
bunun tekerlekleri nasıl sökülüyor? dubleks mi şambiyel mi?
Ben hiç denemedim. Çünkü şimdiye kadar hiç lastigim patlamadı.
Havayı boşaltıp, düz tornavida veya levye yardımıyla kolaylıkla çıkar herhalde.
hmm. arkadaşta skygo cup var freni kurtarıyor mazuyu çekip alıyor teker düşüyor yere. dişli sabit duruyor gövdede. çok örjinal.
zor çıkan teker iyidir heleki çin çon larda
yapma abi ne iyisi ya taş yolda gidiyorum skygo cup var arkadaşın emanet... arka teker patladı orman arazisi kimse yok en yakın ev 1 km ilerde. patlak tekerle gitsem jant lastiği ezecek. arkadaşı aradım dedi freni kurtar mazuyu çek al... yaptım tekeri oracıkta malzeme vardı allahtan. aynı şey benim mobilette olsa uğraş dur, zaman kaybı...
Ben bisikletle çok yürüdüm, lastikçiye kadar. Motosiklet yönünden biraz daha şanslıyım.
Ne tamir kiti var ne de tamir köpügü... Allah'a emanet
kolay çıkan yolda giderkende kolay çıkarsa ne olur diye farz ettimde ondan
güven hemşerim etrafında yada arkadaşlarında regal raptor daytona 250cc beyaz kullanan varmı nasıl motor bayide gördüm hemde yamaha bayiinde tam benim boyuma göre üzerine bir oturdum inmek gelmedi içimden ağır bir motor arka lastiğinin kalınlığıda yeterli bence fakat yere yakın setlerden geçermi bilemem çan çine göre baya fiyatı var pahalı kalitedenmi yoksa şişirmemi anlayamadım.
Kullanıcıları genelde memnunmuş. Ben hep öyle duydum.
Tarz olarak pek bana hitap etmediği için pek araştırmadım. Trafikte de hiç denk gelmedim. Fiyatı hakikaten de yüksek.
ağırlığı ve yere yakınlığı bana göre avantaj fakat kore malı olsa düşünmemde çin işine okadar para çok hiç üzerinden atacak bir tipe benzemiyor ne önü kalkar ne arkası ani ön frene asılsan bile dikemezsin yapı gereği yada bana öyle geliyor 4500 yada 5000 falan olsa motoru satılık eder alırdım fakat daha fazlası haram gibi geliyor bu motora.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
tip olarak benzeyen başka rakibide yokki rekabet olsun TT customu arasammı acaba bana böyle bişey yapsalar 8000 tl yi geçmeyecek şekilde olmazmı ki belki acıyıp halime yaparlar.Çıkmalardan falan.
malesef öyle seri üretim yapsalar türkiyede başka motora binen olmaz biz görmeyizde torunlar falan biner belki türk araçlarına.
hissettiğin duyguları biliyorum uyursan şanslısın, geceleri gözünü kapatınca sürdüğünü hayal edersin şöyle manzaralı biryere çekmişsin kıratını yürübeeee yavaştan yavaştan koşmadan yürüüü.sakin kullan dikkat çekme elindekinden de olma şimdiden söyleyeyim. yakından takip ederler mahalledekiler babana ispiyonlamak için bana öyle oluyordu nezaman arkama kız bindirsem ben eve gelmeden haberi babama ulaşıyordu ,ne istiyorlardı benden bilmem.
bugün iğne ayarını değiştirdim sekmanını bir çentik aşağıya aldım ve yeni hava ayarı yaptım nedeni yokuşta gaz yemiyordu eskisine göre subab ayarından sonra servis 2 çentik yukarı alıp hava ayarı yapmıştı motor açıldıkça benzin yetmiyor gibi geldi gaz kolunu sona dayadığım halde yemiyordu fakat gazı kısmaya başlayınca yeme reaksiyonu gösteriyordu akşam 20,30 km yol yapacağım belli eder kendini.
arkadaşlar sitede yeniyim ve ilk vitesli motosikletim olacak size danışmak istedim ilk olduğu için 100 cc mondiallere baktım ve 2 tanede kararsız kaldım yardımcı olurmususnuz acaba 100 mg prince mi? yoksa 100 mg superboy mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
ayrıca baktım ki bu konuda 2 tane prince ve superboy kullanan abilerim var yardımcı olursanız cok sevinirim prince yi ön disk olduğu için beğendim superboyun da tipini
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)