vay anasını şu motor hakkında hala adam gibi bilgi bulunmuyor
koca forum da hiç mi kullanan yok
vay anasını şu motor hakkında hala adam gibi bilgi bulunmuyor
koca forum da hiç mi kullanan yok
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar ben de bi motor almak istiyorum aklımda apache var aslında ama garajım yok kaldırımda duracak motor bu yüz den wegonun saç olması çok hoşuma gidiyor evladiyelik bi motor almak istiyorum satmayı düşünmüyorum hangisini tavsiye edersiniz aslında scooty pep olsa küçük ebatlarindan dolayı onu daha iyi korurum gibi geliyor tavsiyenizi bekliyorum
ben bu modelin çok sağlam bi model oldugunu dusunuyorum. edirnedeki tüm dominos paket servıs motosıkletleri bu motosıkleti kullanıyor.
aralarında 25.000kmde olanını gormustum geçtiğimiz yaz. diri duruyordu. kurye arkadasımda kullandı bu motosıkletten ve hıc bır sıkıntı ve sorundan soz etmedi.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
gerçekten anlamıyorum bizim milleti!
gider honda'nın fizy modeline milyarlar bayılırlar, böyle sağlam bir scootera 3500 lira vermezler!
gördüm, bindim.. çok kıyak motor bu Wego. NET!
17 temmuz benzin fiyatları ile
158 km de 15 lira yaktı
15 gündür kullanıyorm sym gts 250 vardı o bile bu kadar zevk vermemişti konfor, az yakıt, kolay kullanım ve sağlamlık isteyenlere duyurulur
Selam arkadaşlar,
Wego ile ilgili problemi memnuniyeti veya şikayeti olan bana mail ile bildirebilirler...
serkandinc@isotlar.com.tr
Saygılar
bu scooter ın yedek parça problemi var mı?
Sıfır bir Wego alarak ikinci kez wego sahibi oluyorum.Daha öncede kullandığım ve çok memnun kaldığım için tekrar wego aldım,Bajaj pulsarımı sattıktan sonra evim ile işim arasında ve kısa mesafelerde extra işlerimi görmek için tekrardan wegoda karar kıldım tabi birde sıfırını 3.500 gibi bir rakamdan saymalarınında etkisi olmadı değil.Motorum benzinini sıfırlayıp tam 1 litre benzin aldım 50 km hızıda geçmeden ekonomik modda kullandım zaten motrda sıfır oldugu için o hızıda geçmemem gerekiyordu 1 litre benzinim bittiğinde km ye baktığımda tam 39 km gittiğimi gördüm 1 litre benzinle başlangıç için gayet güzel km yaptıkca biraz daha ekonomik olacaktır diye düşünüyorum
bende nereye gitsem dip gaz yapıyorum onun için 1 lt ye 35 km gidiyo.. en son 4.350 tl benzin aldım denemek için ekonomik hızda gidiyorum bakalım ne yakcak.. sonucu sonuç alınca yazarımm.
internette jupiter modelini suzuki ile karşılaştırmışlar. Fren mesafesi jupiter 35 km hızla 9.5 m de durmuş. Suzuki 6.5 m de durmuş. Çok ilginç geldi çok buyuk fark var. Wegoda aynıdır sanırım. Japonların fren mesafeleri de çok kısa demekki
merhaba arkadaşlar, siteye daha yeni üye oldum. tvs wego yu almayı düşünüyorum ancak servisleri iyi midir? parça fiyatları nasıldır? genel olarak kullananlar memnun mudur?
şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)