DAELİM HİSTORY 125 Hakkında görüşler ve testler!
Reklamlar
-
Arkadaslar yesilkoy fuarından bu motoru almayı dusunuyorum bu motorum fıyatı we cın malı olmaması cok hosuma gıttı.dik yokuslu bir yerde bincem genelde 2kısı olucaz ustunde(180kg)daha once mu motoru kullanan yada bilen warsa lutfen bana yardımcı olup bu motor hakkında biraz bilgi wersın cevaplarınız ıcın sımdıden cook tesekkurler
Daelim History 125
Peşin Fiyatı 3,598 YTL Renk Seçenekleri
Özellikleri
Motor Yağ ve hava soğutma, 4 zamanlı 4 sübap
Motor Hacmi 124.9 cc
Çap X Strok 56.0 X 50.7 mm
Sıkıştırma Oranı 11.0 : 1
Fren Ön disk, arka disk
Lastikler Ön 120-70-12 Arka 130-70-12(RR)
Ateşleme C.D.I
Karbüratör tipi CV
Vites Otomatik
Çalıştırma Elektrkli ve ayaktan
Max. Güç 11 ps
Max. Hız 100 km/h
Uzunluk x Genişlik x Yükseklik 1960 X 703 X 1224 mm
Dingil Aralığı 1347 mm
Taban Yüksekliği 110 mm
Koltuk Yüksekliği 775 mm
Net Ağırlık 123 kg
Oturma Kapasitesi (Kişi) 2
Yakıt Tankı Kapasitesi 8.5 lt
Yakıt sarfiyatı 2 lt/100 km
Diğer
Garanti 2 yıl
Reklamlar
-
sevgılı arkadasım uzuuun arastırmalar sonucu aldım ve cık memnunum dıgerlerını bılmem bınmedım hıc yalan soylemıyım ılk motorum bu bı kıyas yapamam ama benım beklentılerımı karsıladı ama sankı fıyatı fazla gıbı mı ne bı de benımkı 630 km de bıraz fazla yakıyo sankı ama rodajdan sınra degıse bılır tıtresım hıc yok lastıklerı fena dıııl kaymıyo yagmur camur dolastım botor acılana kadar uyuz edıyo ınsanı boyle yokus falan cıkmıyo ama benımkı yavas yavas acılıyo bomba gıbı olmaya basladı frenlerı super nerde ıstersem orda duruyo ne dıyeyım kara senın benden havadısler boyle bı de truckerde var bı de ona sor ben ondan sonra aldım ama o daha 130 km lerdeymıs o da memnun bıldıgım kadarıyla
-
he yokus ıcın motor acılana kadar zorlamamanı onerırım hele ıkı kısı hıc ugrasma nıye cıkmıyo dıye moralın bozulur ama rodajın bbıtmesıne yakın duzelır bu arada servıslerde kayet alakalı
-
onerin icin cook tesekkur ederım ama cin malları ozellıkle su mondialın 151rs modeli 8bg falan bu motor 11 bg nasıl oluoda o motor rodajda bile zorlanmadan 2 kısı cıkabılıoda bızımkı cıkamıo bunu anlamadım acaba senın motorda mı bi problem war yani nadir olarak o sorunlu motor sana mı gelmıs olabilir benzin konusu ise 100km de 2 ltre benzin yakıo dıolar acaba senınkı ne kadar 6yakıo son sorum bunlarda tek amotisor mu war cift mi ??
-
Valla dostum sıfır makina ayrıdır tabi ama 3,5 - 4 milyara sahibinden.com da cok temiz SYM joyride 200 ler var tabi 2.el almam dersen o ayrı...
-
ya arkadaslar bgn onumden gecen bi history gordum resımlerdekınden cık daha ufak geldı boyle ne bılıyım dusundugun gibi degıl boyu falan baya alcak geldi ama cok ayrıntılı goremedım hızlıca gewcıp gıttı sızde2kısıyı ortalama 180kg dık yokuslarda tasıyabılecek mı??lutfen yazın bıldıklerınızı coooookk ıhtıyacım war
-
arkadaslar gercekten cook yardımcı oluosunuz yaw bıraz konusun
-
arkadaslar bu motoru kullanan yada bilen yokmu masllah coook yardımcı olupsunuz lutfen bıraz ılgı gosterın
-
arkadaslar cook darıldım sıte motor kardesligi bole mi olur
-
26 Haziran 2006, 21:58
Abi son 4 mesaj sana ait halende bi cevap yok bende çok merak ediyorum bu motoru
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
26 Haziran 2006, 22:10
Super Moderator
History hakkında sitede rastlayabilirseniz theOC'den bol bilgi alabilirsiniz.
Fakat servislerinden aldığım duyumlara göre çok da tavsiye edilen, çok da beğenilen bir model değil.
Birkaç Çin'li modelden daha sorunlu veya daha problemli olduğunu duydum
.
(Bu kısım asla kesin bir bilgi veya yargı değil asılsız olabilmesi de muhtemel olan bir duyumdur.)
-
26 Haziran 2006, 22:19
olcan138 adlı üyeden alıntı
History hakkında sitede rastlayabilirseniz theOC'den bol bilgi alabilirsiniz.
Fakat servislerinden aldığım duyumlara göre çok da tavsiye edilen, çok da beğenilen bir model değil.
Birkaç Çin'li modelden daha sorunlu veya daha problemli olduğunu duydum
.
(Bu kısım asla kesin bir bilgi veya yargı değil asılsız olabilmesi de muhtemel olan bir duyumdur.)
Yapma yaw bende pedere belki bunu övüyordum, baka baba diyorum ucuzlamış motor çok güzel 11 beygir hava yağ soğutmalı motorun ağır oluşundan bile anlarsın iyi olduğunu hazır indirimdeyken alalım bu motoru diyordum
ben motoreğitim firmasında bulunana eralp beyden bu motorun güzel bi motor olduğunu öğrendim çinlilerle alakası bile yokmuş
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
04 Temmuz 2006, 02:08
beyler duyumlarla hareket etmeyın kımden duydun alalalaaa ben kullanıyorum das gıbı cok sukur almak ısteyen olursa ozelden mesj atsın her turlu sorusuna yardımcı olurum
-
04 Temmuz 2006, 02:37
daelim history min 4000km izlenimlerim
selam arkadaslar eski msjlarımı okurken gordum bı cok arkadas merak etmıs ama ben okul du fınallerdı derken baya bı boslamısım cok ozur dılerım .
4000 kusur km oldu motorum . ilk zamanlar yazmıstım cekmiyo motor yokusta dıye basıt bı ayar sorunuymus coktaaaan duzeldı
benzın 5 lt ye sehır ıcı 140-145, sehır dısı 196 km gıdıyo .sehır dısı dedım evet eneze gıttım ıstanbuldan 300 km. ılk gıdısım 8 saat surdu aman tekırdagda kofte yıteyım aman su manzara ne guzel bı sıgara ıceyım dıye geze geze. ikinci gıdısımde bıraz zorlamak ıstedım motoru tek marsla gıttım ama mola vermedım mı, verdım ancak kontagı kapamadım hıc bı degısıklık olmadı motorun performansında bı yıgılmasını gormedım sımdı icim cok rahat ıyı kı almısım. tavsıye etmezdım cunku pahalı bıraz ama ındırıme gırmıs kacırmayın derım. kozume kestırdım saglık sıhat olursa seneye ege turu yapıcam 125 lik skuterımle insallah, sizlerde ulan helal olsun kardesıme dıceksınız eheheheh
iste boyle arkadaslar bu arada ıkı kere dustum bırını yazmıstım ıkıncısı de koy yolunda mıcıra gırdım kacamadım, benım dıkkatsızlıgım baya canım yandı ayagım soyuldu falan mont eldıven ve kaskım vardı ama dızlık ve bot da sartmıs onu anladım eee abılerımız bosuna bas bas bagırmıyo tam koruma dıye korumalı olan yerlerımde hıc hıc hıc bıse yok cok sukur ama ayagımın acısını cektım bı sure aman dıkat arkadaslar aman gozunuzu bokunuzu yııyeyım neyse benden bu kadar sorusunuz varsa ... o nedemek yaw sorunuz varsa istersenız ozelden yazın kı hanı takıp edemezsem yanıtlayamazsam tekrar ayıp etmıyeyım sızlere
-
06 Temmuz 2006, 13:01
Cumartesi aldım..
yokuş yukarı rodajda olduğum halde hemen devirlenip çıkabiliyor (sağdan 30kilometre hızla çıkıyodum aman rodajdayım zorlamayım diye, hıyarlar paso sıkıştırınca sinirlendim) ve
arkamdam gelip sıkıştıran salaklar gözlerini açıp baka kalıyor...
yokuş özellikleri 20 ila 45 derece arası oynuyor.. ben 75 kiloyum ve tektim..
Ehliyetim olmadığı için 25 km deyim hala, düzyolda çok güzel gidiyo, hız yapınca farketmiyosun bile (90 a çıktım samsun karayolunda hemen yavaşladım).. Çok memnunum, saolasın motomax 2750 ye aldım kampanya fiyatı..
Düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum bu fiyata bu kampanya kaçmaz...
-
06 Temmuz 2006, 13:13
hayılı olsun üstat iyi seçim yapmıssın bendede aynı rengi var çook memnunum 1400 km oldu gayet iyi hiç problem yok 5 lt benzinle 180 km yol gidiyorum 2 kişi bayır ayır dinlemiyor gerçi ben 3600 ytl verdim 7 ay evvel ama napalım kısmetimiz böyleymiş güzel sürüşler
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
-
08 Temmuz 2006, 18:52
Valla 4000 olsun yine alırım...
görüşmek üzere...
-
24 Temmuz 2006, 00:34
Merhaba
merhaba arkadaşlar
benimde 125 history var çok memnunum şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım, sadece benzin konusunda fikrinizi almak istiyorum ben 20 ytl benzinle yaklaşık 190 ila 200 km gidiyorum sizce normalmi, bunun haricinde motor mükemmel 160 kadranda 130 gördüm diğer arkadaşların görüşlerini bekliyorum
teşekkürler
-
24 Temmuz 2006, 11:45
Herkese merhabalar. Bende kampanyadan History 125 aldım. Dün ilk defa otobandan Çatalca'nın köyüne gittim. Hızlanması iyi, şu ana kadar bir problem yaşamadım.
ALi Y.UZUN
-
arkadaşlar motorun 8.5 lt benzinle kaç km yaptığını yazabilecek varmı
ben 210km yaptım dibine kadar sizce çok değilmi
evet yokmu kimse arkadaşlar !!??
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler