yeni inceledim 50 km yol yaptım gerçekten güzel bir motor frenleri kampana olmasına rağmen bir problem çıkarmıyor. en güzeli kilitlenmesi yok. şimdilik rodajda olduğu için fazla sıkıştırmadım. gidişi gayet güzel sesi hoşuma gitti dengesi gerçekten mükemmel. 15 bg - 15 nm tork buji değişimi ile 16.5 bg kadar ulaşabiliyor ama zaten hız motoruda değil genel kullanım için 2 kişilik kullanımlarda çok hoş bir makina kitapçığında max yük kapasitesi 216 kg olarak geçiyor yakıt tüketimi 100 km 2.2 gerçekten de öyle olmalı 10 ytl lik benzin koydum 50 km de hala aynı yerinde duruyor. bozuk bir yola girdim kardan bozulan yollardan bir tanesine motoru yolun şekli ve çukurlar çizgisinden ayıramadı. oturması çok hoş kullanıcısını kesinlikle yormuyor. görüntü olarak çok yakışıklı olduğunu idda etmiyorum ama kullanım olarak gerçekten güzel bir motor.
geçen hafta imkanlarımın elverdiği kanuni 200 cc motokar motorlarından bir tane aldım. görüntü olarak eski jawalara benzeyen bu motor kullanım olarak çok hoşuma giti yan koruma lıkların tam ve standart olarak gelmesi gerçekten hoşuma gitti ayrıca kullanıcıyı yormayan bir motor.
iki kişi binmedim ama artçınında çok rahat edeceği bir sele yapısı ve oturma düzeneği var. karda bozulan yollarda test etmek zorunluluğum oldu yolda tümseklerden ve bozuk zeminlerden geçerken düz bir satıh ta gitme özelliğini bırakmadı. serilik olarak sıkıştımadım daha 50 km oldu. 50 km hıza ve 5000 devire kadar çıkmama rağmen herhangi bir titreşime rastlamadım. buda diğer bir güzellik. ağırlığı 130 kg akşamları motorumu babamın dükkanına bırakıyorum motoru oraya park edebiliyorum daha ağır bir motor olsa hakimiyet zor olacak. ve park problemi yaşayacaktım alırken hesaplamamıştım ama şimdi memnun eden bir özellik oldu.
fiyatı 2.491 ytl satıcı tanıdıktı birazda vade yaptı rodaj bitene kadar yazacak fazla bir şey yok bitiminde size gerekli tüm deneyimlerimi aktaracağım. fotolarda yakında gelir. güzel bir havada fotoğraflarını buraya koyacağım. sorularınız varsa bildiğim ve tecrübelerim ışığında yardımcı olabilirsem sevinirim ama ramzeyimide unutmuyorum onu babam hibe ettim dükkanda kullanacak ama arada ben yine alır gezerim çünkü bende scooterin yeri başka.
benden başka kullanan yok galiba ilginç geldi bana arkadaşlar aslında güzel bir motor çok kullanışlı ve seri bir motor.