son olarak çok yakın bir arkadaşım aldı ve kısa bir test sürüşü yaptım motor da çok az yani yok kadar denilecek bi titreşim vardı. KUBA motor bu ürünü getirdikten sonra satış sonrasında hiç bir sıkıntı olmadığını söylediler
son olarak çok yakın bir arkadaşım aldı ve kısa bir test sürüşü yaptım motor da çok az yani yok kadar denilecek bi titreşim vardı. KUBA motor bu ürünü getirdikten sonra satış sonrasında hiç bir sıkıntı olmadığını söylediler
Bende 9 aydır kullanıyorum 5000 bini devirdik.Şimdiye kadar beni üzecek bir problemle karşılaşmadım.Tek istediğim şey biraz daha gaz alsa süper olacak.Bir arkadaşım RKS nin Blacksterini aldı.Onunla birlikte uzun yolculuk yapıyoruz.Yani arada değiştiğimizde oluyor moyorları.Dediğim gibi biraz daha gaz alsa başka bişey istemem.Ama Blackster alasım var ne yalan söyleyeyim.Tabi biraz beklicez artık
güzel bir chopper modeli sürüşüde cok güzel rahat bir motor fiyatıda uygun almayı düşünenlere tavsiye ederim
Uygun fiyatlı ve kaliteli bir chopper isteyenler için ideal bir ürün. Kuba bu ürünü uzun süredir satıyor. Önceden 150cc olarak çıkıyordu, şimdi 200cc'ye yükselttiler ve fiyatı gerçekten bu ürün grubuna göre çok uygun
Superlight bu grubun en çok tercih edilen motoru oldu.Diğer markalarda da var ama resmen taklit gibi geldi.Birde Kuba oluşu da servis güvencesi veriyor ve yedekparça sıkıntısını ortadan kaldırıyor
blackster ile superlight sıfırları arasında yaklaşık 5000 TL fark var.. blackster 250 ve enjeksiyon lu.. bu özellikler 5000tl lik farkı karşılar mı arkadaşlar?
arkadaşlar süperlight 125 ve 200 olarak çok fazla kullanıcısı olan bir motorun bilgi paylaşım başlığı neden bu kadar sönük acaba?
Merhaba arkadaşlar Küba superlight için yedek parça bulabileceğimiz bir internet sitesi varmı siz nerelerden alıyorsunuz
İstediğin parçayı internete yazınca nereden çıkarsa artık, çıkmazsa zaten yok demektir.
Süperlight 125'in kullanıcı kitabı var mı? Bilen var mı?
Kubanın kendi sitesinde kullanma kitapçığı var ama eski 200 lük olanla karışık
Arkadaşlar 125'liği sıfır alanlar kaç km de hangi civataları gevşemeye başladı acaba? biraz canlandıralım konuyu, parça fiyatları çok yüksek geldi bana, örneğin sağ ayna eksik ve fiyatları 1000 TL civarında... neden bu kadar yüksek?
motorla yola çıkarken hangi alet edavat yanımızda bulunmalı arkadaşlar ?
Arkadaslar merhaba. Superlight 125 ile 200 parcalari birbirine uyuyor mu? Ornegin yan kapak kafa grenaji stop vs gibi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)