Hiç olmamasından iyidir ama 300 TL de sadece bir far için biraz fazla imiş.
Hiç olmamasından iyidir ama 300 TL de sadece bir far için biraz fazla imiş.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bu motor tutulmadığından mı konudaki yorumlar az yoksa sahipleri gezmekten hiç vakit bulamadığına mı yazmıyorlar ?
Diğer arkadaşları bilmem ama ben onu sevdim.
sevmediğim yanı motorun değil, tarzın sorunu ; tur açısı dar , garajda manevra yaparken insanı zorluyor. keyifli alet, kıçın fazla ağrımadan yol alabiliyorsun ben gidonu değiştirdim, düz gidon yaptım üst kısımlarda resmini görebilirsin. Çok keyif aldım, iyiki değiştirmişim dedim. Her yeni motorda olduğu gibi lastik performansı çok olmasa da kötü , onları da değiştirdim. henüz 3000 küsür km deyim , bakalım gelecek kilometreler nasıl olacak
Bugün kaporasını bıraktım beyaz rengi için bakalım ilk vitesli motorum olucak alırken bir arkadaş daha vardı benim gibi scooter dan geçiş yapmış 8 bin km ve çok memnundu birazda onun gazıyla kaporayı bıraktım
Herkese selamlar,
Başka Daystar kullanıcılarını görmek çok hoş. Malum sosyal medyada Daelim'le ilgili bilgiler ve Türk kullanıcıların topluluğu yok denecek kadar az.
Benim motorumda 1500 km'de şu an. Gerek performans gerek görüntü açısından çok memnunum. Sym Fiddle 125'dan vitesliye ilk geçiş motorum ve bazı yerlerde bahsedildiği gibi vites boşa geçmeme problemleri yaşamadan atlattım rodajı. Sizlere bir kaç sorum olacak vakit bulur da cevaplarsanız sevinirim.
1. Sosyal medyada bu forum dışında Daelim Daystar kullanıcılarına ait bir platform veya Facebook grubu var mı bildiğiniz?
2. @memer selamlar, lastiklerini değiştirdiğinden bahsetmişsin. Konuyu biraz açar mısın? Nerde ne kadara hangi marka ve performans açısından.
3. Aranızda egsoz açtırma veya egsoz yaptırmıs olanlarınız var mı? Var ise yorumlar?
Teşekkürler şimdiden
Herkese güvenli sürüşler !
Uzun Süreli kullanan arkadaşlar Detaylı olarak yazabilir mi ilk defa vitesli motor kıllanıcak ve bu ilk vitesli motorum daystar oldu
@memer
motorunuza yeni gidon çok yakışmış. Daha agresif bir görüntüye kavuşmuş.Fakat ayak pedalları çok önde kalmıyormu. Uzun sürüşlerde öne çok eğilmek rahatsız edebilir. Mümkünse bence ayak koyma yeri ve pedalları biraz geri almak lazım. Sürüş dinamiği biraz daha naked e benzer herhalde. Tekeriniz düz bassın...
Hayırlı olsun bravetaxi, pişman olmazsınız daha busabah yalova dan geldim inanın çok keyif dolu bir seyahat oldu, inanıyorum ki sizde keyifle kullanacaksınız, aylık ları daha geriye alamam çünki bu tarz böyle 185 cm boyunda olmama rağmen kullanım konforunda eksik lik yok.
İstanbul gibi bir yerde vitesli motor kullanmak gerçekten çok zor. İlk başlarda scooterımı gercekten cok aradım. Ta ki alışana kadar. Şimdi ise vitesli motorun ayrı bir tat oldugunu dusunuyorum. Bol bol pratik yapmanı buldugun her vakit ve mumkunse trafiği olmayan bos arazılerde bol bol fren çalışmanı tavsıye ederım. Benım su an en çok zorlandıgım yerler dik bayırlar. Ama ona da alışacagız zamanla. Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Zaten bayırlar beni Korkutuyor olmadı eğitim alıcam kendime ve karşımdakine zararım olmaması için
slm arkadaşlar Sivas"dan yazıyorum 40 yaşındayım makina mühendisiyim, nisan 2015 te sıfır aldığım regal raptor daytona 250 motorumu iki hafta önce sattım, araştırmalarım sonucu ki sizinde payınız büyük, gerçeğini hiç görmeden 2014 model 800 km"deki daystarımı aldım. iki gün sonra elime geçecek, inşallah regelden sonra pişman olmam. kullandıkça karşılaştırma şansım olacak burdan sizlerle paylaşmak ve motoruma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.
kullanan arkadaşlardan daha çok paylaşım rica ediyorum, görüşmek üzere
benimde bugün motorum geldi plakasını çıkarım ilk vitesli deneyimime başlayacam çok heyecan yarattı bu motor bende çok güzel duruşu var ama lastiklerini değiştirmek istiyorum lastik olarak ne tavsiye edersiniz
hayırlı uğurlu olsun , ben mitas aldım 250 tl ön arka takım olarak , şuana kadar sorun yaşamadım.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bugün 10 km Yaptım ve xmax den bana daha dolay geldi motorun sürüşü çok zevkli ve Görüntü çok güzel tedirgindim ilk alırken ama şimdi hiç bir tedirginliğim kalmadı
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)