Merhaba,
Ben de sabırsızlıkla tecrube den arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını bekliyorum. Talibim
Merhaba,
Ben de sabırsızlıkla tecrube den arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını bekliyorum. Talibim
Bu forumda bir tane Daystar kullanan gerçekten yokmu.
Sanirim is basa dustu
malzeme kalitesi gidişi duruşu hızlanması güzel. Fiyatı artmış yalnız 12 küsürlere gelmiş . Ben 10 küsüre almıştım
Tavsiye ederim zaten kaç tane 250lik chopper var
Fuarda incelemiştim,o yüzden gittim gv250 aldım
kaporasını verdim önümüzdeki ay alacağım inş. ve sizlere anlık kullanım yorumlarını bildiririm.
ilk 30 km tecrübemden sonra diyebileceğim tek şey ; keyiften mest oldum be abi
Merhabalar bu motoru satın almak istiyorum fakat detaylı kullanıcı yorumlarını bulamıyorum hep ikilemde kalıyorum
ben daha yeni aldım henüz 150 km deyim. 4. motorum. Tarzımı bulmaya çalıştığımdan ilk defa chopper kullanıyorum. bu yüzden diğer bu tarz motorlar ile kıyaslıyamam ama scooter gibi rahat kullanımı, enduro gibi kıvrak olmamasına rağmen acaip konforlu,hız ile yakın ilişki içinde değilsen, yolun keyfine varayım diyorsan bence çok tatminkar.
Yazdığınız yorum için çok teşekkür ederim keyifli sürüşler diliyorum. İkinci el piyasası beni korkutuyor gv250 fazla kalıplı ama yine de ona yöneleceğim sanırım.
arkadaşlar ufak bir sorum olacak ; artçı tutacağının hemen arkasında anahtarlı bir kilit sistemi var sanki , onun işlevi nedir arkadaşlar ? cevaplayabilirseniz sevinirim.
Kask kilididir kendileri
YOU WILL NEVER WALK ALONE
ilk 300 km bakımını da yaptık hayırlısı ile, şuana kadar çok memnunum .inş. böyle devameder.
gv ye yapılan zamlardan sonra daystara bir parça yönelim olabilir.
sevgili hayalet daystar sürücüleri bir sorum olacak amma siteye girdiğiniz bir ara cevap verebilirseniz sevinirim 1. viteste durma ile gitme arasında iken debriyaja bastığımda bazen makine stop ediyor, bir arkadaşıma sorduğumda onun sensörü vardır ( silkelememesi için , ondan yapıyordur diyor ) sizde de böyle oluyor mu ? yada, yapmaması için ne önerirsiniz ?
motor soğukken yola çıkma ondan olabilir
az daha koy ybr al
teşekkürler , bir soru daha sorabilir miyim? sıkışıktrafikte durduğumda boş vitesi bulamıyorum bazende 1. vites de takılı kalıyor c.tesi 1000 km bakımına gideceğim, sizde de böylemiydi , düzelirse kaç kilometre sonra vites oturmaya başlıyor. şimdiden teşekkürler.
O markadan bağımsız genelde bu tip motorlarda alışana kadar boş zor bulunur. Bi de tekniği falan var , motosiklet durmadan vitesleri küçültmek lazım,ara gaz verip motosikletin devrini bi küçük vitese hazırlamak gerekiyor.
az daha koy ybr al
çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)