Daelim Daystar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Nisan 2020, 22:13
Reklamlar
-
24 Temmuz 2020, 10:08
konuyu güncel tutmak adına soruları alalım
ruhsatta benim motor da farklı bişey görünüyor
vl 250
-
25 Temmuz 2020, 20:55
https://chat.whatsapp.com/311MCygB5no7jSyNEOMmpK
what's grup linkidir, konu 250-650 cc v motorlar, chopper cruiser, yedek parça ve teknik bilgi üzerine dayanışma grubudur, spor siyaset konuşulması yasaktır, şu an 81 kişiyiz, bekleriz ...
-
30 Temmuz 2020, 21:14
chcts1 adlı üyeden alıntı
konuyu güncel tutmak adına soruları alalım
ruhsatta benim motor da farklı bişey görünüyor
vl 250
Bemim de ruhsatta vl250 yazıyor sorun yok.
Şasi no sorgulamada daelim daystar 250 yazıyor.
Plaka sorgulamada sigortadan çektiği için daelim s3 yazıyor.
-
15 Eylül 2020, 16:18
Daystar orijinal tur camından arıyorum nereden bulurum bilgisi olan var mı?
İnternette bulabildiğim sadece bu var orijinal mi bilemedim.
https://www.motoyedekparca.com/daeli...akses-f0004-fm
-
24 Eylül 2020, 03:37
Bugünün şartlarında 18-20bin liraya +15 bin km yapmış bir daystar 250 almak mantıklı mıdır acaba?
-
Sanırım artık kimse konu ile ilgilenmiyor. Herkes motorlarını sattı mı? Dostlar KKTC'deyim 13.000 km'de 2014 model bir tane buldum. 16-17 Bin TL'ye alma ihtimalim var. Bir tane de 1000 km yapmamış 2016 gv250 buldum onu da 18-20 Bin TL'ye alma ihtimalim var. Ne yapsam bilemiyorum. Daystar'dan hala memnun musunuz? Hızlanma, çekiş, titreşim vs kıyaslarsak bu iki motordan hangisi alınır? Yoksa ikisi de alınmaz mı?
-
jamesjay adlı üyeden alıntı
Sanırım artık kimse konu ile ilgilenmiyor. Herkes motorlarını sattı mı?
Dostlar KKTC'deyim 13.000 km'de 2014 model bir tane buldum. 16-17 Bin TL'ye alma ihtimalim var. Bir tane de 1000 km yapmamış 2016 gv250 buldum onu da 18-20 Bin TL'ye alma ihtimalim var. Ne yapsam bilemiyorum. Daystar'dan hala memnun musunuz? Hızlanma, çekiş, titreşim vs kıyaslarsak bu iki motordan hangisi alınır? Yoksa ikisi de alınmaz mı?
gv250 almayın sakın. o markanın yedek parçasını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. öyle ki Kore'de ki fabrikasında bile parça olmadığını söylüyorlar.
-
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
gv250 almayın sakın. o markanın yedek parçasını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. öyle ki Kore'de ki fabrikasında bile parça olmadığını söylüyorlar.
Teşekkür ederim ilginize. Motomania'dan Gökhan Bey de aynısını söylemiş, gv250'ye bulaşmamamın daha doğru olacağını belirtmişti. Peki ya Daystar hala alınabilir bir motor mudur? Tek silindir güç ve titreşim konusunda tatminsizlik yaratır mı? Kimi arkadaş "80 km/h'dan sonra titreşim başlyor" demiş kimi "100-120 arası titreşimsiz gidiliyor gayet güzel" demiş. Motoru mu görmeye ve test etmeye gitmem daha mantıklı olur bu noktada acaba?
-
Teşekkür ederim ilginize. Motomania'dan Gökhan Bey de aynısını söylemiş, gv250'ye bulaşmamamın daha doğru olacağını belirtmişti. Peki ya Daystar hala alınabilir bir motor mudur? Tek silindir güç ve titreşim konusunda tatminsizlik yaratır mı? Kimi arkadaş "80 km/h'dan sonra titreşim başlyor" demiş kimi "100-120 arası titreşimsiz gidiliyor gayet güzel" demiş. Motoru mu görmeye ve test etmeye gitmem daha mantıklı olur bu noktada acaba?
daelim de bildiğim kadarıyla servis konusunda biraz sıkıntılı. barkın bayoğlu daystarı ilk test ettiğinde çok beğenmişti. o dönemde de satışları artmıştı. lakin şuan doğru düzgün ilan yok ve yollarda hiç görünmüyor. sanırım o da balon motorlardan birtanesiydi.
ben sizi çok iyi anlıyorum. uygun fiyatlı düşük cc bir cruiser motor bakıyorsunuz. çünkü zamanında bende çok baktım lakin ülkemizde cruiser motosiklet almak çok tuzlu oluyor. çünkü iyi markalar düşük cc cruiser motor üretmiyorlar. yüksek cc makinalarıda çok pahalı ve işletim kısmı çok tuzlu. üretenlerde çin ve ya kore markaları. onlarda ömür törpüsü oluyorlar genelde. ne kalite ne performans ne de servis ağı var o markaların. benim nacizane tavsiyem bu sevdadan vaz geçin, aynı benim yıllar önce yaptığım gibi
-
daelim de bildiğim kadarıyla servis konusunda biraz sıkıntılı. barkın bayoğlu daystarı ilk test ettiğinde çok beğenmişti. o dönemde de satışları artmıştı. lakin şuan doğru düzgün ilan yok ve yollarda hiç görünmüyor. sanırım o da balon motorlardan birtanesiydi.
ben sizi çok iyi anlıyorum. uygun fiyatlı düşük cc bir cruiser motor bakıyorsunuz. çünkü zamanında bende çok baktım
lakin ülkemizde cruiser motosiklet almak çok tuzlu oluyor. çünkü iyi markalar düşük cc cruiser motor üretmiyorlar. yüksek cc makinalarıda çok pahalı ve işletim kısmı çok tuzlu. üretenlerde çin ve ya kore markaları. onlarda ömür törpüsü oluyorlar genelde. ne kalite ne performans ne de servis ağı var o markaların. benim nacizane tavsiyem bu sevdadan vaz geçin, aynı benim yıllar önce yaptığım gibi
Evet rahmetli beğenmişti motoru o dönem epey. Büyük cc Japon'lar da tuzlu dediğiniz gibi genelde. Aslında bir tane Virago 535 buldum 19.500 istiyor ancak çok yıpranmış, bakımsız motor. Projelik alıp bobber yapar mıyım diye düşündüm fakat kilometresinin bu bakımsızlığa rağmen 11.900 olduğunu öğrenince görmekten de vazgeçtim. Ya kilometrede oynama var ya başka türlü bir iş dönmüş. Düzgününü bulmak da zor piyasada motorun. Siz bu sevdadan vazgeçin derken ucuz cruiser'ı kastediyorsunuz değil mi? Motor sevdasından vageçmeyelim yani?
-
Evet rahmetli beğenmişti motoru o dönem epey. Büyük cc Japon'lar da tuzlu dediğiniz gibi genelde. Aslında bir tane Virago 535 buldum 19.500 istiyor ancak çok yıpranmış, bakımsız motor. Projelik alıp bobber yapar mıyım diye düşündüm fakat kilometresinin bu bakımsızlığa rağmen 11.900 olduğunu öğrenince görmekten de vazgeçtim. Ya kilometrede oynama var ya başka türlü bir iş dönmüş. Düzgününü bulmak da zor piyasada motorun. Siz bu sevdadan vazgeçin derken ucuz cruiser'ı kastediyorsunuz değil mi? Motor sevdasından vageçmeyelim yani?
tabikide motosiklet sevdasından vaz geçmeyin ama cruiser sevdasını bence rafa kaldırın, eğer ki motosiklet için 60-70 bin tl bütçeniz yoksa
ya hocam inanın çok araştırdım ben yani yazsam şimdi destan olur. illa ben cruiser motor alıcam biraz uygun fiyatlı bişey olsun kafamı çok yormasın dersem muhtemelen viragonun ya 250'liğini yada 535'liğini alırdım.
-
tabikide motosiklet sevdasından vaz geçmeyin ama cruiser sevdasını bence rafa kaldırın, eğer ki motosiklet için 60-70 bin tl bütçeniz yoksa
ya hocam inanın çok araştırdım ben yani yazsam şimdi destan olur. illa ben cruiser motor alıcam biraz uygun fiyatlı bişey olsun kafamı çok yormasın dersem muhtemelen viragonun ya 250'liğini yada 535'liğini alırdım.
Virago gerçekten güzel motor, biraz ince yapılı, heybetli değil ama Bobberizm İzmir'e götürülüp bir elden geçirilse efsane şeyler çıkabilir ortaya. Özellikle V-twin motoruna fasılalı bir rölanti ayarlandığında tadından yenmeyecektir.
Paramız eridikçe eridi, bırakın motoru bilgisayarımıza parça almak bile servet bırakma haline geldi. Ne yapacağız bilemiyorum.
-
Virago gerçekten güzel motor, biraz ince yapılı, heybetli değil ama Bobberizm İzmir'e götürülüp bir elden geçirilse efsane şeyler çıkabilir ortaya. Özellikle V-twin motoruna fasılalı bir rölanti ayarlandığında tadından yenmeyecektir.
https://i.ytimg.com/vi/bElAO25VO2c/maxresdefault.jpg
Paramız eridikçe eridi, bırakın motoru bilgisayarımıza parça almak bile servet bırakma haline geldi. Ne yapacağız bilemiyorum.
şu memlekette neyi hobi edindiysem hepsinin maaliyetleri uçtu gitti. yakında kibrit çöpünden ev yapmaya başlicam
-
şu memlekette neyi hobi edindiysem hepsinin maaliyetleri uçtu gitti. yakında kibrit çöpünden ev yapmaya başlicam
hobi bizde yıllardır lüks ki zaten duymadınız mı?
-
10 Kasım 2020, 11:07
Arkadaşlar şu anda yedek parça servis gibi sıkıntıları var mı? Daystar 250 ile rks cruiser 250 arasında kaldım. İkisi arasında artı ve eksileri nedir?
-
11 Kasım 2020, 00:09
Dostum daelim kalitesi rks ile kıyaslanamaz çok daha kaliteli malzeme.
-
11 Kasım 2020, 00:28
nzm75 adlı üyeden alıntı
Dostum daelim kalitesi rks ile kıyaslanamaz çok daha kaliteli malzeme.
Evet daystarın her konuda daha üstün olduğunu biliyorum ama yedek parça ve servis sıkıntısı beni korkutuyor. İlk motorum olacağı için de ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum
-
21 Şubat 2022, 17:59
Moto ışığı yanmasi problemi
Arkadaslar selamlar 18.000 de 2014 bir daystar 250 m var. Teknik servise goturdum makineye bagladilar ama sorunu tanimlayamadilar sorun şöyle; motoru 10 dk kullanip isittiktan sonra motor ışığı yanip sonmeye basliyor ve motoru kapatip sogutana kadar da devam ediyor. Yolda cikardigi sorunlar anlik tork kaybi debriyajin kavramamasi motor direkt olarak zor kalkiyor ve debriyaj maneti gevşiyor ilginç bir şekilde. Ben bir cozum getiremedim teknik servis de cozum bulamadi bisey olmaz git ışık yana yana dedi ama bir sorun var kesin, bilen varsa yardimci olabilir mi acaba ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler