Merhaba arkadaşlar,daha 900km daystar kullanıcısı olarak birkaç şey yazmak istedim hem de hareket olsun ;)
Superlight200 ile motora başladım ve ardından daystar250 aldım. Aradaki birkaç farkı da sizlerle paylaşayım.Sl200 ile 1000km(3 gün içerisinde) lik uzun yol deneyimimden sonra motoru satmaya karar verdim. Evet her motor ile uzun yol yapılır diyenler olacaktır ama ben pek tavsiye etmiyorum,düz yolda 110 u zorla gören bir motor ve o hızdayken motordan özür dileye dileye gidiyorsunuz,motor bağırırken içiniz acıyor.Ama sl200 ü başlangıç motoru veya şehiriçi kullanım için kesinlikle öneririm. Soran,danışan arkadaşlara da hep tavsiye etmişimdir.
Daystar'a gelecek olursak almadan önce birçok araştırma yaptım ancak motorla ilgili kaynak çok az. Birazda arkadaş önerisi üzerine gidip baktım ve daha bindiğim ilk daystarda güveni hissettim.Motor bloğundan gelen ses çok kararlı,gaz tepkisi çok iyi,sanki cruiser değilde naked makina gibi seri. O ilk denediğim daystarı da almış bulunmaktayım
Sl200 e göre aşırı bir güç farkı var , 120-130km hızlara çok hızlı ve kolay şekilde düzlük yokuş fark etmeden çıkıyor.Henüz 145km hız a çıktım sonrasına kalkışmadım.Motordan çok memnunum,yaptırdığım ilk bakımda yağı değişti arka balatalar değişti ve far lambasında ufak bi parçada sıkıntı vardı o değişti toplam 120TL. Elimden geldiğince kararsız olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Benim ve çoğu kişinin çektiği kaynak sıkıntısını da ortadan kaldırmak için sık sık video çekmeye çalışacağım.Saygılar,sevgiler.