Daelim Daystar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Haziran 2017, 14:43
Reklamlar
-
09 Haziran 2017, 11:42
Form hareketlensin
-
10 Haziran 2017, 17:04
Merhabalar. Ben de cbr125i satıp daelim daystar almış bulunuyorum an itibariyle. Ordudan aldım motoru Gümüşhane'ye kadar 200 km civarı sürerek getirdim konforlu bir yolculuktu. Yalnız yolun ortalarında arka fren tutmuyor gibi hissettim sonradan düzelmiş. Neyse tekrardan selamlar hepinize keyifli ve kazasız sürüşler
-
10 Haziran 2017, 18:06
ukibar adlı üyeden alıntı
Form hareketlensin
Cbr125r'dan sonra hisleriniz nasıl, ne gibi farklılıklar gözlemlediniz paylaşabilir misiniz?
-
10 Haziran 2017, 19:51
logicache adlı üyeden alıntı
Cbr125r'dan sonra hisleriniz nasıl, ne gibi farklılıklar gözlemlediniz paylaşabilir misiniz?
Yanlış kişiden alıntı yapmışsınız Öncelikle oturus pozisyonu çok daha güzel doğal olarak. İvmelenmesi 60-100 arası çok daha üstün cbr'a göre kamyon sollarken çok işime yaradı bu özelliği cbr'da çile çekiyordum resmen. 100 ve üzerinde titreşim belirginlşiyor o yüzden bu motorun stabil hızı 80 olmalı zaten hıza ihtiyacım yok böyle bir motorda. Ben 120leri gördüm daha da giderdi zaten ama risk almadım. Virajlı yollarda cbr'ı arıyosun tabi doğal olarak ama bu da fena değildi istediğim gibi virajı alabiliyorum. Cbr'a göre rüzgardan daha fazla çektim önünde orjinal camı olmasına rağmen. Şimdilik görebildiklerim bunlar.
-
11 Haziran 2017, 06:18
kobra16 adlı üyeden alıntı
Yanlış kişiden alıntı yapmışsınız
Öncelikle oturus pozisyonu çok daha güzel doğal olarak. İvmelenmesi 60-100 arası çok daha üstün cbr'a göre kamyon sollarken çok işime yaradı bu özelliği cbr'da çile çekiyordum resmen. 100 ve üzerinde titreşim belirginlşiyor o yüzden bu motorun stabil hızı 80 olmalı zaten hıza ihtiyacım yok böyle bir motorda. Ben 120leri gördüm daha da giderdi zaten ama risk almadım. Virajlı yollarda cbr'ı arıyosun tabi doğal olarak ama bu da fena değildi istediğim gibi virajı alabiliyorum. Cbr'a göre rüzgardan daha fazla çektim önünde orjinal camı olmasına rağmen. Şimdilik görebildiklerim bunlar.
Oturuş pozisyonuna alıştıktan ve lastikleri ısıttıktan sonra virajlar çok keyifli olmaya başlıyor. Benim bir iki sayfa önceki fotoğrafa bakabilirsiniz
Cam olayı sıkıntılı. Ben de büyük bir cam ya da olmadı custom fairing falan takılabilir.
-
12 Haziran 2017, 01:51
Bashwarp adlı üyeden alıntı
Oturuş pozisyonuna alıştıktan ve lastikleri ısıttıktan sonra virajlar çok keyifli olmaya başlıyor. Benim bir iki sayfa önceki fotoğrafa bakabilirsiniz
Cam olayı sıkıntılı. Ben de büyük bir cam ya da olmadı custom fairing falan takılabilir.
Ya ben Gümüşhanede çalışıyorum doğu görevine geldim çok fazla custom işlerine burada giremem sanırım Bir de bugün arkadaşa motosiklet eğitimi verirken sağa düşürdü arkadaş fren maneti ile sağ ayaklık kırıldı onları nasıl temin edicem kara kara düşünüyorum. Bizim burada motosiklet satıcısı tamircisi hiçbişey yok. Sağa sola da gidemem bunun için fren ve ayaklık olmadan imkansız :( Nasıl yapayım siz ne dersiniz?
-
13 Haziran 2017, 00:32
kobra16 adlı üyeden alıntı
Ya ben Gümüşhanede çalışıyorum doğu görevine geldim çok fazla custom işlerine burada giremem sanırım
Bir de bugün arkadaşa motosiklet eğitimi verirken sağa düşürdü arkadaş fren maneti ile sağ ayaklık kırıldı onları nasıl temin edicem kara kara düşünüyorum. Bizim burada motosiklet satıcısı tamircisi hiçbişey yok. Sağa sola da gidemem bunun için fren ve ayaklık olmadan imkansız :( Nasıl yapayım siz ne dersiniz?
Yetkili servise gitmeniz lazım ya da internetten parça siparişi verip herhangi bir yerde veya kendiniz de takabilirsiniz.
Daelim Daystar 250 **** yedek parça yazın çıkar google da.
-
14 Haziran 2017, 01:40
Yetkili servise gitmeniz lazım ya da internetten parça siparişi verip herhangi bir yerde veya kendiniz de takabilirsiniz.
Daelim Daystar 250 **** yedek parça yazın çıkar google da.
Fren manetini buldum da ayaklık sıkıntıda bakalım bi çaresini bulcam
-
15 Haziran 2017, 01:53
Bugünkü ufak çaplı buluşmadan bir kare
https://ibb.co/hCPOCk
-
15 Haziran 2017, 11:30
Çok iyi ya. Ankara da daystar sahibi arkadaşlarla da biz buluşabilsek çok sevinirim.
-
02 Temmuz 2017, 22:46
Arkadaşlar motorum satılıktır önceki sayfalarda resimleri var. İlanlarda bulabilirsiniz.
-
28 Temmuz 2017, 11:42
Merhabalar,
Bu motoru almayı düşünüyorum. Aşağıdaki linkte görebileceğiniz üzere İspanya ve Portekiz fiyatları ortada. Euro4 3.600 EUR, Euro3 3.100 EUR.
Yani,
3.600 X 4.2 = 15.120TL
3.100 X 4.2 = 13.000TL
İspanyada da bayi, distributor karı vs. var. Güney Kore'den alınan gümrük vergiside aynı ve 250cc olduğu için vergilerde üç aşağı beş yukarı aynı. Ama şimdiden Euro4 17-18bin olacak diyorlarsa Asya Motor güzel gol atıyor demektir.
http://www.daelim.es/motocicletas/daystar-250-fi-abs/
-
31 Temmuz 2017, 10:18
İspanya'da ÖTV yoktur ama
-
06 Ağustos 2017, 21:40
grubu şöyle baştan aşağı okudum ama pek yakıt biliglerine ve şehir içindeki kullanımına bağlı bilgiler bulamadım. Kullanan arkadaşlar bu motor hakkında önerilerini kötü yönlerini anlatabilirlermi ben çocğunlukla şehir içi ve yazları şehir dışı kullanacam böyle bir motor mu alsam yoksa çoğunluk şehir içi kullanacağım içi 150 cc lik bir motor iş görürmü çin mallarından sonra iyi bir motor sahibi olmayı düşünüyorum. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden.
-
07 Ağustos 2017, 05:00
birgünolacak adlı üyeden alıntı
grubu şöyle baştan aşağı okudum ama pek yakıt biliglerine ve şehir içindeki kullanımına bağlı bilgiler bulamadım. Kullanan arkadaşlar bu motor hakkında önerilerini kötü yönlerini anlatabilirlermi ben çocğunlukla şehir içi ve yazları şehir dışı kullanacam böyle bir motor mu alsam yoksa çoğunluk şehir içi kullanacağım içi 150 cc lik bir motor iş görürmü çin mallarından sonra iyi bir motor sahibi olmayı düşünüyorum. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden.
150cc-250cc olayı tamamen size kalmış. Otoyolda güvenli olması için 250cc tavsiye ederim.
Yakıt tüketimi abartılı değil, sakin iken 3.5-4 tam gaz giderken 4-4.5 civarı yakar en fazla.
Asıl olay motosiklet ciddi anlamda sorunsuz. Şu zamana kadar sorun yaşayan 1-2 kişi olmuştur. Parçaları kaliteli, elinizde kalmıyor, dökülmüyor. G.Kore yapımı sağlam bir şey. Bakımını aksatmazsanız, yolda bırakmaz. Eğer sorun sağlamlık ise, Daystar kendi sınıfında en sağlam cruiserdır. O konuda bir şüpheniz olmasın.
-
07 Ağustos 2017, 08:40
150cc-250cc olayı tamamen size kalmış. Otoyolda güvenli olması için 250cc tavsiye ederim.
Yakıt tüketimi abartılı değil, sakin iken 3.5-4 tam gaz giderken 4-4.5 civarı yakar en fazla.
Asıl olay motosiklet ciddi anlamda sorunsuz. Şu zamana kadar sorun yaşayan 1-2 kişi olmuştur. Parçaları kaliteli, elinizde kalmıyor, dökülmüyor. G.Kore yapımı sağlam bir şey. Bakımını aksatmazsanız, yolda bırakmaz. Eğer sorun sağlamlık ise, Daystar kendi sınıfında en sağlam cruiserdır. O konuda bir şüpheniz olmasın.
Bir marş motoru problemi var duyduğum kadarıyla, o neden oluyor acaba? Hepsinde de yok sanırım, bazı kişilerde çıkıyor.
-
09 Ağustos 2017, 17:34
Merhabalar
Bu motor için izmir'de nereden expertiz hizmeti alabilirim/almamı önerirsiniz ?
Teşekkürler[COLOR="Silver"]
-
12 Ağustos 2017, 05:06
Tyrannos adlı üyeden alıntı
Bir marş motoru problemi var duyduğum kadarıyla, o neden oluyor acaba? Hepsinde de yok sanırım, bazı kişilerde çıkıyor.
Evet, 2-3 kişi de bu problem çıktı, facebook kullanıcı sayfasında paylaştılar. Yanlış hatırlamıyorsam 20.000-30.000 km civarında bu problem çıkıyor. Ancak herkeste olmuyor. Kimisinde oluyor kimisinde olmuyor, sorunu yaşan çok az kişi var. Servise sorduğumuz da kullanıcı kaynaklı deniyor ama pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Nadir karşılaşılan bir sorun yani.
-
30 Ağustos 2017, 15:27
Motoru sattım, çok güzeldi, çok aksesuar taktım hevesimi aldım, 250Cc en iyi chopper motor bu, birde inazuma vardı bende, yani inazuma kadar güzeldi, sonuç olarak ikisinide sattım başka tarzlar deneyeceğim, ama daystar A en kaliteli aksesuarı takan benim sanırım, alan arkadaşa yedek hava ve yağ filtresi bile verdim 1000 tl de aksesuarlar verdim ağzı kulaklarına varmıştır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler