bu integranın vites kutusu WV Golf deki gibi çift debriyajlı yani yarı otomatik dedikleri cinsten ise
akü bittiğinde otomobillerdeki gibi vurdurularak çalıştırılabiliyor mu ?
deneyen var mı kullanıcıları arasında veya bilgisi olan..
bu integranın vites kutusu WV Golf deki gibi çift debriyajlı yani yarı otomatik dedikleri cinsten ise
akü bittiğinde otomobillerdeki gibi vurdurularak çalıştırılabiliyor mu ?
deneyen var mı kullanıcıları arasında veya bilgisi olan..
Arkadaslar Diversion F kullanıcısıyım Givi V35 yan çanta arıyorum.2.el uygun fiyatlı satanınız varsa ulasırsanız sevinirim egemensolakoglu@windowslive.com mail de atabilirsiniz
arkadaşlar öncelikle merhaba; bir sorum olacak honda nc750d integra kullanıcısıyım orjinal üçlü çantası ne kadara geldi acaba kullanan arkadaşlara fiyatı,almayı düşünüyorumda veya givi v35 üçlüsünü kullanan varsa ihtiyaç duymaya başladım gezmeye çıktıkça
Merhaba arkadaşlar ben bugun üye oldum. 2014 Integra 750 S im var İstanbulda yaşayan arkadaşlar varsa özel mesaj gönderebilir. Beraber dolaşırız
Arkadaşlar merhaba, orjinal 29 l çantaları takıp çıkartmada zorluk çeken varmı,
Merhaba Arkadaşlar,
2015 İntegra 750D aldım. 3 lü çanta seti takmak istiyorum. Satan varmı? Tavsiye edeceğiniz marka model nedir ve hesaplı sıfır satan bildiğiniz yer varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Merhaba
Bende 2015 İntegra 750D aldım. İstanbul Avrupa yakasındayım. Birlikte dolaşma çağrınıza icabet edebilirim.
kabul ederseniz aranıza katılmak isterim aracım 2015 beyaz integra. bahçeşehirdeyim.
Arkadaslar ariza lambasi kodlari ile ilgili bilgisi olan var mi ? Nc 700 x sahibiyim ve ariza lambasi yandiginda vitesi boşa aldigimda yanan lamba yanip sonmeye basliyor ve saydim tam olarak 9 kez uzun yanip sönüyor ardindan 5 kez kisa yanip sönuyor
mrb,
Ben bursadan yazıyorum bugün duran kardeşlerden 1 adet sıfır integra almayı düşünüyorum ama bursada bu motoru kullanan arkadaş varsa telde bir görüşmek istiyorum parayı vermeden önce belki söyleyeceği bir kaç cümle hayat kurtarabilir)bana yardımcı olabilirmisiniz?
05324432199
saygılar
kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba,
Benim bir sorum olacak far ampulu ve parkları led ampül ile değiştirmek istiyorum. Bu işlemi yapan varmı ve yan grenajları sökmeden yapabiliyormuyuz acaba? Teşekkürler...
Farı değiştirebiliyorsun,parklar için elinin küçük olması gerekiyor.
Bu işlemleri görmeden yapacağın için ilk sefer biraz sıkıntılı, sonra alışıyorsun.
Nc750d kullanıyorum. Lastiklerim Bridgestone. Ön tekerlekten uğultu şeklinde yol sesi geliyor. Bu konuda başka rahatsızlık duyan varmı?
2012 model Honda NC700D Integra'mı satıyorum. 14.000 km de, kazasız... 51 beygir, çift silindir.
Nisan başı muayene yaptırdım. (7 Nisan 2015). Bu sene düşük vergi ödedim.
Çok temiz ve özenli kullanılmış, haftasonu uzun gezilere gidilmiştir. Kapalı garajda muhafaza edilmiştir. Şehiriçinde kullanılmamıştır. (2. motorum)
Zinciri, son 12.000 bakımında garantiden değişmiştir. Yeni zincirli 2000km gidilmiştir. Her 300km'de bir zincir yağlandı.
1000km bakımı İstanbul Şirinevler Otosever'de, 12.000km bakımı ise İstanbul Hasanpaşa Mototal'de yapılmıştır. Bu bakımda yağ filtresi, hava filtresi vs değiştirilmiş, 650TL ÖDENMİŞTİR. En az 6000km bakıma ihtiyacı yoktur. (Ara 6000km bakımı yaptırmadım, kitapçığında 12.000 de bir yaptırın diyor)
Muğla'ya taşınmam sebebi ile motor artık Muğla Merkez'dedir.
Muhteşem bir yakıt ekonomisine sahiptir. 250cc lik bir scooter bile daha fazla yakıyor. 100km'de 3.5-4lt arasında tüketim değişmektedir. 3.2lt'yi de görmüştüm.
AŞAĞIDAKİ AKSESUARLARIN HEPSİ FİYATA DAHİLDİR. Sıfır fiyatları belirtilmiştir.
Aksesuarlar:
Givi 35lt yan çantalar 1.200 TL
Givi yan çanta demiri 550TL
Givi 47lt arka çanta 825 TL
Givi arka çanta demiri 250TL
Arka çamurluk 150TL
telefon: 0532 604 9633
Sahibinden ilan no: 210350221
Arkadaşlar otomatik olmasından dolayı soruyorum. Başlangıç motosikleti olarak kullanılabilir mi integra?
Baslangic motoru konusunu bir kavram olarak ele alirsak; az bisiklet kullanmis biri ile cok iyi bisiklet kullanan birinin arasindaki farki dusunelim. yeni baslayan 2.kategorideyse integra uygundur. degilse 50-100cc scooter uygundur
MT-125 (Street Fighter)
motor ve trafik tecrubeniz yeterliyse xmax iyi bir secim olur. yoksa pcx ile baslanabilir.
Özkan Bey, aslında başlangıç motoru seçimi herkes için farklı bir durum. Yaşa, yol tecrübesine ve genel sürüş tarzına göre farklı cevaplar verilebilir. Yaşı, yol tecrübesi olan biri iseniz, elinize hakim olabilecekseniz integra da alınabilir bence ama siz yine de Xmax 250 - 400 ile başlayın derim. Aceleye gerek yok.
Ben 250'lik scooterdan sonra 250'lik vitesliye geçtim, zorunlu olarak 400 cc scootera döndüm (iş giyimi sebebiyle) ama alır almaz beni tatmin etmedi, şimdi ben de integra almak için xmax'i satıyorum. Toplam km 20 bin oldu bu arada.
Arkadaslar,
İstanbul trafiginde en az 5 yıl araba veya en az 2 yıl motor kullanan biri, bu süre içinde yaşadıklarına binaen integra da alsa ölüm tehlikelerinin farkında olarak kullanacaktır diye düşünüyorum. Eğer bu kadar tecrübe yoksa pcx'yen başlamalı. Tecrübe ve farkındalık yeterliyse Cup ile başlayıp Goldwing'e de geçilebilir benim gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)