Honda Integra NC700DC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Eylül 2014, 21:35
Arkadaşlar bugün çok sevdiğim scooterımdan ayrıldım. Yeni sahibine hayırlı olmasını diliyorum.
Alçaltma mevzusuyla ilgili birşey söylemek istiyorum.
integramı crosstourerla takas ettim. boyum 170 cm parmak uçları ile kullanıyorum motoru. crosstourerla ilgili alçaltma araştırması yaptım. motosikletin arkasını 2-3 cm alçaltan bir demir değişikliği yapılıyormuş
http://www.lustracing.co.uk/suspension/honda-nc750d-lowering-kits.html
ancak crosstourerda bu değişikliği yapan 2 farklı yazıda motosikletin denge ve yol tutuşu ile ilgili karakterinini aşırı derecede değiştiği ve motosikleti eski haline orjinal parçalarla getirdiğini okudum.
Buna istinaden hondadan bugün
http://www.coxhonda.co.uk/honda-vfr1200x-crosstourer-low-seat-p-3515608.html
parçadan aldım. orjinal alçak sele. 20 mm alçaltıyor.
integra için alçak sele var mı yok mu öğrenmek isterseniz özellikle hasanpaşa mototale uğramanızı tavsiye ederim yedek parçadaki arkadaşlar ilgilenip sistemden bakıyorlar. eğer yoksa orjinal selede alçaltma işini ustaca yapan birileri var araştıurıp bulmanızı tavsiye ederim.
Reklamlar
-
Arkadaşlar güncel ortalama yakıt tüketimlerinizi paylaşırmısınız,ben 750d ile şehir içi (işe gidiş-geliş) 10 km lik güzergahta 4,5-5,0 litre arasında kaldım,genelde daha az yaktığına dair yorumlar okumuştum,motor 4.200 km de..
-
benim ev iş arası 10 km. altunizade kızıltoprak arası gidip geliyorum. integrayla tüketimim 4.7 idi. uzun mesafelerde eğimsiz yolda 90-110 sabit hızla 3.5 4.0 arası anlık tüketim görüyordum. şu anda crosstourer kullanıyorum ortalama yakıt tüketimim 8 litre. bazen çayırova gebzeye otoyoldan gidiyorum. oradaki ölçümlerim 5.5 6.0 litre arası. rotayla beraber her motorda %10-%25 arası yakıt tüketimi farkediyor galiba.
Ride it like you stole it!
-
Sürekli Altunizade kızıltoprak arası ben de aynı değeri yakalarım sanırım,bir arıza olduğunu düşünmeye başlamıştım demek normalmiş,yorum için teşekkürler..
-
-
riderbag çok şık gerçekten. ama türkiyede otomobil sürücülerinin alışık olduğu bir tarz değil. allah korusun motorun arkasına akan trafikte romorku farketmeden giriş yapan araçlar tehlike yaratabilir çok dikkat etmek lazım
-
slm,aranıza yeni katıldım. hayalimde olan integrayı aldım.2012 model. yançanta taktırmak istiyorum,givi e41 keyless modelini beğendim ama görsellerde çok kaba duruyor. integraya yan çanta olarak kaç litrelik çanta takmak gerekir, yardımcı olursanız sevinirim.
-
Givi V35 daha çok yakışıyor dostum, 41 lt biraz büyük kaçmakta ama ihtiyaç meselesi
-
motorum 2012 15000 km de, üzerinde metzeller lastik var. lastikleri ne kadar sürede ya da kaç kilometrede değiştirmek gerekir acaba?
-
-
18 Kasım 2014, 21:13
Selamlar 34es52 yada 55 ile başlayan diğer 2 rakamı göremedim..bordo renk küçük plakalı integra Tarlabaşı Dolapdere sakızağacı caddesi taraflarında dolaşmakta binen tiplerin o motoru satın alma ihtimali çok çok düşük kafada kask Bile yok hapçı torbacı tayfadan öyle bi motor Çaldıran arkadaş varsa umarım bulur yada bana özel mesaj atabilir.. İyi aksamlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Selamlar 34es52 yada 55 ile başlayan diğer 2 rakamı göremedim..bordo renk küçük plakalı integra Tarlabaşı Dolapdere sakızağacı caddesi taraflarında dolaşmakta binen tiplerin o motoru satın alma ihtimali çok çok düşük kafada kask Bile yok hapçı torbacı tayfadan öyle bi motor Çaldıran arkadaş varsa umarım bulur yada bana özel mesaj atabilir.. İyi aksamlar..
-
26 Kasım 2014, 19:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba;
Motosikletin kullanım kılavuzu konunun ilk mesajına eklenmiştir.
Keyifli Forumlar..
-
07 Aralık 2014, 15:01
bende sıfır aldığım integra ile aranıza katıldım arkadaşlar..
-
08 Aralık 2014, 18:56
ufuyu adlı üyeden alıntı
bende sıfır aldığım integra ile aranıza katıldım arkadaşlar..
hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun güle güle kullanın...
-
10 Aralık 2014, 07:46
Hoda integranın yüksekliğini 5 cm kadar alçaltma imkanı varmı acaba arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.
-
10 Aralık 2014, 10:11
bigün bana ait bir integram olduğunda bende yapmak isterim ayaklarım yere tam bassa daha bi güvende hissediyor insan
-
11 Aralık 2014, 01:11
teksasli adlı üyeden alıntı
Hoda integranın yüksekliğini 5 cm kadar alçaltma imkanı varmı acaba arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.
Aşşağıda verdiğim linkteki satıcı ile mesajlaşınız.Bu satıcıda lowering kit mevcut.
Google'a nc 750 dc integra lowering kit diye aratırsanız herşeyi görebilirsiniz.
http://www.ebay.com/itm/Honda-NC750D-Integra-NC-750-D-Lowering-Kit-2014-Drop-Links-/231168938829
Motoru kullanan arkadaşlarım yakın zamanda almayı düşünüyorum.Boyum 173 her türlü kurtarıyor sıkıntı yok ama yabancı forumlarda insanlar ağırlığında çok şikayetçiler sizce ne durumda ağırlığı çok rahatsızlık verici mi ? Biyere sokarken veya çıkartırken?
-
11 Aralık 2014, 05:01
-
22 Aralık 2014, 13:03
ckara adlı üyeden alıntı
Aşşağıda verdiğim linkteki satıcı ile mesajlaşınız.Bu satıcıda lowering kit mevcut.
Google'a nc 750 dc integra lowering kit diye aratırsanız herşeyi görebilirsiniz.
http://www.ebay.com/itm/Honda-NC750D...-/231168938829
Motoru kullanan arkadaşlarım yakın zamanda almayı düşünüyorum.Boyum 173 her türlü kurtarıyor sıkıntı yok ama yabancı forumlarda insanlar ağırlığında çok şikayetçiler sizce ne durumda ağırlığı çok rahatsızlık verici mi ? Biyere sokarken veya çıkartırken?
Ağır bir motorsiklet.Biraz zorluyor açıkçası beni.
-
23 Aralık 2014, 17:32
Herkese merhaba. 2013 model 1200 Kmde aldğım original 3 çantası ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Benim bir sorum olacak baktım gözden kaçırdım ya da yok bu konu.
Acaba daha iyi bir lastik ne öneririrsizniz. biraz tali yollara girecek olsak. veya varsayalım zaten memleketin yolları kötü. Acemi biriyim fakar pilot lastikler veya orijinal lastikler bence şehir içinde tam bir baş belası. acaba öneriniz var mı ENDURO tarzı lastik için?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler