Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ocak 2016, 19:05
Karbüratörlü bineceeen sensörlü selenoid li dertlerin olmicek . Bas marşa Türkiye senin...
Reklamlar
-
14 Ocak 2016, 04:14
@altora hocam nerede oturuyorsunuz ve motor varmı sizde
-
14 Ocak 2016, 21:42
fatihakin94 adlı üyeden alıntı
@altora hocam nerede oturuyorsunuz ve motor varmı sizde
Yahu kimsenin derdiyle eğlenmek değildi amacım yanlış anlaşıldım kardeşim. Kusura bakma sakın . Motorum 2006 karbüratörlü arkadaşın biri bana enjeksiyonlu muhabbeti yapıyorduda ona nazire yapmak istedim . istanbuldayım ayrıca
muhabbeti demleyelim...
-
15 Ocak 2016, 05:00
arkadaşlar ben 2. el hyo alıcamda 5000 ile en fazla 6500 tl para verebilirim yanlız bana enjeksiyonluyumu önerirsiniz yoksa karbüratörlüyümü, hangi yıl önerirsiniz ,birde st kanuni olanları almamaya karar verdim okuduğum yorumlardan yola çıkarak
-
15 Ocak 2016, 10:53
@altora hocam buluşmamız mümkün MÜ ben de istanbuldayım motorum yatmaktan çürüyecek Yardıma ihtiyacım var özel sen veya bir şekilde iletişime geçersek yardımcı olacağını düşünüyorum
-
15 Ocak 2016, 13:06
rietveldx adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben 2. el hyo alıcamda 5000 ile en fazla 6500 tl para verebilirim yanlız bana enjeksiyonluyumu önerirsiniz yoksa karbüratörlüyümü, hangi yıl önerirsiniz ,birde st kanuni olanları almamaya karar verdim okuduğum yorumlardan yola çıkarak
st kanuni olanlarla ilgili nasıl yorumlar okudunuz merak ettim
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
15 Ocak 2016, 14:15
bizim motorlar ne cektiyse zaten bu kanuni etiketinden cekti. kesin biri yaramaz beş para etmez demiştir. malum hyolarımıza yapışan etiketin en anlamsızı
-
15 Ocak 2016, 14:24
Deliler kuyuya taş atınca neden bu kadar etkili oluyor.40 akıllıyı neden dinlememekte ısrarcılar valla anlamıyorum.
-
15 Ocak 2016, 14:30
vw firması dünyada genelinde emisyon ölcüm degerleri nedeniyle sıkıntılar yaşarken satışları dururken neden halen güzel ülkemizde yok satıyor sence bir ürün 5 para etmesin üstüne güzel bir etiket yapıştırıp sırtınıda cok saglam bir distribütöre dayarsa her ülkede satar. koskoca müdür oldun pazarlama ilişki yönetimi satış stratejileri konusunda sana egitimmi vereyim ayak üstü
-
16 Ocak 2016, 01:15
İstanbul Avrupa yakasındaki hyosunglarınızı hangi ustalara götürüyorsunuz
-
16 Ocak 2016, 02:45
Yardımcı olabilecek var mı bilemiyorum ama yinede bir sormakta fayda var... Motorum 3 haftadır yatıyor, aküyü çıkarttım malum havalar soğuk dinlenmeye almıştık motoru 2011 model kendileri. Bu akşam bir denemek maksatlı aküyü taktım çalıştırdım fakat birkaç kere marşa basıp gaz vermeden çalışmadı, sanırım soğuktandır deyip geçtim... Ufak bir iki tur attım tekrar otoparka geldim, birkaç dakika rölantide çalışsın dedim fakat bi süre sonra birden stop etti motor. Kapatıp tekrar açtım, marşa bastığımda marş motoru çalışıyor fakat motor bir türlü marş almıyor. Sanki benzin bitti gibi oldu fakat depo dolu, vana falan da kapalı değil. Çalışan motor niçin birden durup böyle yapar? Enjeksiyondan veya bujilerden midir? Gündüz tekrar deneyeceğim inşallah düzelir, birde bu halde çekiciyle tamirciye vesaire çektirmeyelim...
Var mı yardımcı olabilecek?
-
16 Ocak 2016, 03:22
Hamza kardesım nerede hangi ustaya götürüyorsun
-
16 Ocak 2016, 03:35
Reklama giriyor mu bilmiyorum ama Avcılarda Cengiz ustayı tavsiye etmişti bir abimiz... Eğer işim düşerse (Allah göstermesin :D) oraya götürürüm...
-
16 Ocak 2016, 07:48
-
16 Ocak 2016, 14:39
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Yardımcı olabilecek var mı bilemiyorum ama yinede bir sormakta fayda var... Motorum 3 haftadır yatıyor, aküyü çıkarttım malum havalar soğuk dinlenmeye almıştık motoru
2011 model kendileri. Bu akşam bir denemek maksatlı aküyü taktım çalıştırdım fakat birkaç kere marşa basıp gaz vermeden çalışmadı, sanırım soğuktandır deyip geçtim... Ufak bir iki tur attım tekrar otoparka geldim, birkaç dakika rölantide çalışsın dedim fakat bi süre sonra birden stop etti motor. Kapatıp tekrar açtım, marşa bastığımda marş motoru çalışıyor fakat motor bir türlü marş almıyor. Sanki benzin bitti gibi oldu fakat depo dolu, vana falan da kapalı değil. Çalışan motor niçin birden durup böyle yapar? Enjeksiyondan veya bujilerden midir? Gündüz tekrar deneyeceğim inşallah düzelir, birde bu halde çekiciyle tamirciye vesaire çektirmeyelim...
Var mı yardımcı olabilecek?
Yok mu yardımcı olabilecek kimse? :(
-
17 Ocak 2016, 04:57
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
st kanuni olanlarla ilgili nasıl yorumlar okudunuz merak ettim
bazı okuduğum yorumlarda st ye geçince bazı parçaların değiştirildiği ve bu parçaların kalitesiz olduğu söylendi enjeksiyonda sıkıntılar çıktığı söylendi bende bu yüzden en son çıkan hyo markasından almaya karar verdim oda 2008 di galiba st geçmeden önce ancak herkez bir ağızdan laf söyler burdakilerinde sözlerini duymak isterim belki düşüncelerim yanlış çıkar
-
17 Ocak 2016, 10:23
bazı okuduğum yorumlarda st ye geçince bazı parçaların değiştirildiği ve bu parçaların kalitesiz olduğu söylendi enjeksiyonda sıkıntılar çıktığı söylendi bende bu yüzden en son çıkan hyo markasından almaya karar verdim oda 2008 di galiba st geçmeden önce ancak herkez bir ağızdan laf söyler burdakilerinde sözlerini duymak isterim belki düşüncelerim yanlış çıkar
Yanlış tabiki. Firma aynı firma.
Motorlar hazır olarak sandık içinde Türkiye'ye gelir ve sandık içinde demonte duran ön lastiği takılıp satılır.
Hepsi bu
ver gazı... ver çoşkuyu
-
17 Ocak 2016, 19:45
evet st ye geçin ce parça değiştiği doğrudur. değişen parçada depo üstündeki marka etiketi değişti. geri kalan her boku aynı
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
17 Ocak 2016, 20:56
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
evet st ye geçin ce parça değiştiği doğrudur. değişen parçada depo üstündeki marka etiketi değişti. geri kalan her boku aynı
sıklıkla enjeksiyonda sıkıntı çıktığını söyleyenler var bunlar doğrumudur peki
-
17 Ocak 2016, 21:29
sıklıkla enjeksiyonda sıkıntı çıktığını söyleyenler var bunlar doğrumudur peki
kesinlikle HAYIR.sıkıntı çıkarmayan tek yer orasıdır.bazen duyuyorum enjeksiyonu temizlediler ayar yaptılar diye çok gülüyorum.en çok sıkıntı çıkaran yerler neresi dersen ilk önce ayaklık müşürü hemen iptal edin.sonra arka fren müşürü arka freni kullandığında fren lamban yanmaz.sonra rölanti sensörü ve 2014 lerde tps sensörü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Yok mu yardımcı olabilecek kimse? :(
hamza kardeşim eğer marş basarken göstergedeki ışıklar titreyip soluklaşıyorsa akün bitmiş demektir.aküyü bir şarj ettir ilk önce 3 hafta pekde kısa sayılmaz,aküde eskiyse bitmiş olabilir.rölantide çalıştırmayla akü şarj olmuyor.en az 5bin devir falan görmesi lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler