İzmir ve çevresinden Hyo gt250r Alınacaktır 2010 Model ve üstü satan arkadaşlar varsa özel mesaj atark ulşabilirler teşşekürler hayırlı geceler.
İzmir ve çevresinden Hyo gt250r Alınacaktır 2010 Model ve üstü satan arkadaşlar varsa özel mesaj atark ulşabilirler teşşekürler hayırlı geceler.
İşte HYo da en sevdiğim renkler
Beyler 2013-2014 model gt250r için double-bouble cam var mı? 2012 modeller için var ama yeni kasalar için bulamadım ben.
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum yazmak bu gune kısmetmiş. Garanti kapsamında olan bir hyo GTR almak niyetindeyim . motosiklet 1400 km ye gelmiş ve 1000 km bakimi yapilmamis sahibi bakiminin 1500 km de yapilacagini söyledi . servis acisindan bu gecikme sorun oluşturur mu ? Kanuni servisleri garanti kapsamini bozmadan bu servisi yapabilir mi yoksa sadece hyosung yetkili servisi olan illere mi gitmem gerekiyor?
Merhaba, yedek parça için önerebileceğiniz site var mı?
Hyosungsource'dan temin edebilirsiniz yedek parçalarınızı.
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Motoru aldım arkadaşlar. Mondialden sonra inanılmaz seri geldi. Bu sadece foruma da üye olan Ercan isimli güzel insanı da tanımış oldum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Motoru boş vitese geçiremiyorum. Ercan Hocama da sormayı unuttum kendisi boşa almıştı motoru. 250 cc karşılaştırmasında da hyosungun boş vitesinin zor olduğu yazıyordu. acaba pratik bir yolu var mıdır? bir de mondialde direksiyon kilidi direksiyonun altında idi ve herhangi bir bastırma yapmadan çevirerek kilitleniyordu. bu modellerde direksiyon kilidi nasıl acaba? teşekkürler.
boşa geçirmek 1. viteste iken için yarım vites atar gibi hafifçe yukarı kaldır geçer 2 dekyende hafifçe vites pedalın bastır geçer. zamanla alışacaksın zaten. direksiyon kilidine gelince direksiyonu tamamen sola kırık vaziyetteyken anahtar off konumunda iken anahtarı içeri doğru hafifçe bastırarak sola doğru çevir. çevrilmiyorsa gidonu biraz oynat.
Arkadaşlar İST/Avrupa yakasında ikamet eden gt250r kullanıcıları var mı? Ufaktan bir buluşma yapalım.
Evet arkadaslar ya bende isterim burada bi bulusma olmasini. Kontrol ediyorum arada belki olur diye ama olmuyor. Hafta sonu turda yapabiliriz..
İSTANBUL ŞİŞLİDEYİM MESAİ SATLERİ DISINDA HER TURLU ORG VARIM
İstanbul/Okmeydanı'ndayım. Bende katılmayı isterim. Akşama bir plan yapabiliriz isterseniz. Hep beraber bir çay içmeye gidebiliriz mesela, muhabbetinde dibine vururuz. Süleymaniye de çay bahçesi var Lalezar diye belki bilenler vardır belli bir yerde toplanıp oraya gidebiliriz. Daha sonra ufaktan bir Beşiktaş turu atıp dağılabiliriz veya başka bir plan da yapılabilir.
Bu benim face adresim. İletişime geçebiliriz buradan.
https://www.facebook.com/cannn22
istanbul fatihteyim. buluşma olursa ben de varım. bu hafta balıkesir festivaline gidiyorum. önümüzdeki hafta akşamları bile olabilir. bir buluşma planlayabiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)