sa arkdaşlar antalya ve çevresinden 2011 üstü gt250R arıyorum satan varsa uluşabilir mi ?
sa arkdaşlar antalya ve çevresinden 2011 üstü gt250R arıyorum satan varsa uluşabilir mi ?
Haklısın içler acısı durum , komple grenaj seti en az 1-2 vardır yine. o paraya 2013 alınır.
Patlak değil ondan eminiz. Arkaya 80-90 kg civarı bir artçı binince yolda 80-100 giderken bir kasisten geçsek, yolda bir dalgalanma olsa asfaltın yapısında sürtücek kadar çok esniyor. Bunu biz değil arkamızdan gelen arkadaşlarımız söyledi. Tek kişide bir problem yok. Arka amortisörü ayarlama şansımız var mı yoksa standart öyle mi hep?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
arka amortisör ayarlanıyor tabiki onun özel bir anahtarı var.servislerde olması lazım. ben motoru aldıgım ilk hafta onu bir kademe sertleştirmiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
iki kişi binerken arka lastigin havasını 36 yapın.
Hep almak isteyipte fiyatı çok yüksek olduğu için bakakaldığım motor ah ah şu parasızlığın gözü kör olsun :D
Dostlar , dün yaklasık 200km yol yaptıktan sonra 2013 gt250r ımı garaja koydum. Sabah izmir mt ile geziye gitmek için yola çıkacaktımki marş basmadı. Benzin pompasından gelen ses cılızlamış ve göstergelerdeki renkler soluk soluk olmustu. Daha önce 2006model hyo dadagörmüştüm aynı şeyi aküyü söktüm götürdüm sarj ettirdim taktım çalıştı. Şimdi soracaklarım şunlar :
1)6aylık bir motorun aküsü neden biter?
2) Aklıma konjektör arızası olabileceği geldi sizce konjektördenmidir? ve konjektördense bikaç gün sonra yine marş almamaya başlayacak değil mi? (ki çoğu hyo kullanıcısına oldu daha önce)
3) Spy 5000 alarm bağlı makinaya acaba aküyü o bitirmiş olabilirmi? (uzaktan çalıştırma özelliği aktif değil bağlatmamıstım akü bitmesin diye :S )
alarmı uzun süre çaldıysa aküyü bitirmiş olabilir. uzaktan çalıştırma fonksiyonunun ekstra enerji harcayacağını düşünmüyorum. ancak elektirik tesisatına ne kadar az müdahalede bulunursan o kadar iyi olur. bu sebeple bağlatmaman iyi olmuş. yaşadığın sorunun nedeni konjektör ve/veya sataör sorunu da olabilir tabi.
Merhabalar, bende yamaha ybr 125 2013 model motosikletim var 9 binde üste para verebilceğim sekilde hyo arıyorum.. ilgilenirseniz numaram 0535 062 36 20 motorum 10 aylık 0 aldım haladaha 0 zaten.
arkadaşlar birşey danışmak istiyorum size arka sehpa alıcam fakat hyoda dikkatimi birşey çekti arka sehpaya kaldırıcak yer yok aparat takıcak yerde vida yeride yok yoksa benmi göremedim. yada almam gereken başka şekilli bir arka sehpamı var ve son olarakta zincir yağı castrol racing chain lube mi yoksa motul c2 - c2+ - c3 - c4 hangisini önerirsiniz bizim motorlar için kaliteli bir yağ istiyorumda ilk yağlamam olucak
göstermiş olunan yerde benim motorda delik yok extradan delik mi açtırmak lazım yada başka bir sehpa çeşidi varmıdır acaba ?
Açıkcası hyo şuan aklımda değil... İnternetten hyonun resimlere bakıp yazarım
Edit: Farklı sehpa türleri var, hyoyu hatırlamıyorum... Arka çatalın altından tutturupta kaldırıyorsunuz. Galiba hyoda böyle oluyor, yinede emin değilim.
Resimlerde pek net değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Buldum..
Cok tesekkurler yardimin icin birde bu zincir yagi icin fikrin nedir acaba dostum hangisini onerirsin bir çok yerde baktim ama tam anlamiyla sunu kullan diyen yok :/
ipone zincir yağı kullanıyorum. Farklı bir marka da kullandım. Zinciri yağladım geceden. sabaha kalktığımda yerler yağ olmuştu.
ipone'da böyle bir sorun yaşamadım. Aşırı yapışkan birşey yapmış adamlar. 400-500 km'de bir temizleyip yağlarsan zincirin uzun ömürlü olur.
Yarın yeni bir motor bakmak için İstanbul'a geliyorum. Ayna ihtiyacı olan varsa yanımda getirebilirim kargo ödememiş olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-hyosung-gt250r-gt-250r-orjinal-ayna-156913571/detay/
Herkese merhabalar.Bugun park ampulunu takma girisiminde bulundum fakat basarisiz oldum.Nedenini sorarsaniz park ampulunun takildigi yeri bulamadim.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Uzun farin oraya biyere takilacagini biliyorum ama duyunu bulamadim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)