Selam. 3 ay önce motoru kaldırdım. Akü kutup başlarındaki kabloları çıkarıp greslemiştim. Şarza ihtiyaç olur mu tekrardan? Linkteki aletle şarz etsem nasıl? http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...argo-103284516
Selam. 3 ay önce motoru kaldırdım. Akü kutup başlarındaki kabloları çıkarıp greslemiştim. Şarza ihtiyaç olur mu tekrardan? Linkteki aletle şarz etsem nasıl? http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...argo-103284516
Dikkat ederseniz genelde elektirik arızaları 3 yaşındaki motorda olmaya başlıyor.Sebebi bitik akü ile idare etmeye çalışan kişiler %90
Bitik akü şarj tutmadığı için konjektörünüzün zorlanmasına vede yanmasına sebep olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
Kutup başınıda sökseniz akü durduğu yerde ufak ufakda olsa şarj kaybeder. Volt metren varsa değeri ölç yoksa da tak motora marş motorunu çevirmekte zorlanmadan çalıştırıyorsa güzelce dolaş şarj etsin aküyü
ver gazı... ver çoşkuyu
Konuya biraz renk gelsin. Ön çamurluğu plastidip ile kırmızıya boyadım. Titanyum rengi yapmak için yan grenajlara da girişeceğim yakın zamanda.
Kuyruğu da iptal ettim. Geçen gün arkadan gidişine baktım, aşırı sallanıyor, kötü durduğunu düşünüyorum kuyruğun.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
Arkadaşlarım ön far ampullerini beyaz ampul olarak değiştirmeyi düşünüyorum şimdi hepsiburadadan sipariş vereceğim bizim ampullerin uzun ve kısası için hangi tür ampul alıyorduk? kısa h4 uzun h1 miydi neydi? ona göre sipariş geeceğim de
Arkadaşlar ben motoru 2013 9.ayda aldım sigortayı daha yeni yapacam 375 lira fiyat verdiler normal mi?
sigorta yaptırırken arraştır fiyat al heryerden kardeşim aralarında uçurum olabiliyor. Kİ bu fiyat bana normal gelmedi :S
Bir de daha ruhsat basılmamış sordum basılıp gönderilecekmiş onun içinde para isterler mi acaba
Yaw öğrenciyim yemin bir aylık param gidiyor şu sigorta ıvır zıvıra bir ay daha açım
ben ruhsata para verdiğimi hatırlamıyorum ama aldığım yer belki halletmiş olabilir tam bilmiyorum onu kardeşim. Motor sevdası adamı böle açta bırakır açıktada bırakır işte
hahahaha Allah kolaylık versin kardeşim ne diyim
kısa H3 uzun H1 yanlız çinçon markalar karşıdan bakınca beyaz duruyor ama aydınlatmaları oldukça zayıf. Hele ki yağmurlu sisli puslu havalarda.osram nightbraker tavsiye ederim.yada filips falan. oldukça zaman alan bir iştir kapalı bir alanda ve keyfin yerindeyken yap, yoksa pişman olursun farla uğraştıgına.
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
Emregtr; benim kısa far patlamıştı değiştirmek için kafa grenajını sökmen lazım harbiden baya uğraştırıyor
daha 15 20 gün önce yaptırdım 280 tl filandı. axa sigorta. sana verilen fiyat çok. eğer sigorta yaptırmadığın için cezası varmıdır bilemiyorum onu sordun mu ? buarada ruhsatı eve gönderirler yenisini evde olmazsan geçici ruhsat kağıdıyla emliyete gidiyorsun hangi noterde hallettiysen o notere yakın emliyete oradan kendi ruhsatının zarfını buluyorsun hiç bir para vermiyorsun geçici kağıdı bırakıyorsun 15 gün sonra gidip alabilirsin.
Pistolero_10 eski kasa olsa sökerimde bu yeni kasa kafası biraz değişik gibi becerebilirmiyim acaba :S baya uğraştıracak sanırım vazmı geçsem :S birde park ampulü için beyaz olarak ne almalıyım? Dipsiz bi bizimkiler? hepsi burada.com da osram h3 night braker buldum bu araba iin olan bizede olur dimi sıkıntı yapmaz? ulen ne çok soru sordum be :D
ampül değişimi için kafa falan sökülürmü yahu el giriyo rahat olmasada değiştiriliyor ampül. ben değiştirdim daha önce.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)