Dunyada bu kadar haksiz elestiriye maruz kalan baska motosiklet markasi var mi acaba?
Dunyada bu kadar haksiz elestiriye maruz kalan baska motosiklet markasi var mi acaba?
warsın ne derlerse desinler arkdaşlar ben motorumdan memnunum wallaha...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
hisvarlar kardeş elazığdaysan senle birgün tanışalım diyiyorum sen ne dersin... bu arada sahibinden.comda bir motor gördüm o seninmi acaba ...
9 şubata kadar sınavlar nedeni ile pek vaktim yok. Sonra istanbul'a geçeceğim. Döndüğümde muhakkak irtibat kuralım, görüşelim.
tamam olur...
almayın arkadaşım bu motorlar kırank kırıyor yağ yakıyor egsoz patlatıyor yolda bırakıyor almayın. Bıktım bu muhabbetlerden vallahi ben okadar memnunumki 2006 model hyomu satıp 2011 model hyo aldım biraz zaman geçsin bir kaç yıl gene satıp hyo alırım okadar memnunum kimseyi dinlemeyin gidip görün sürün kendiniz karar verin. burada 1525 sayfa hyo hakkında konuşulmuş anlamayan birisi hayatında hiç hyo görmeyen birisi hiç hyo sürmemiş birisi alma dedi diye sende onu dinliyorsan zaten alma önce 1525 sayfayı oku ondan sonra karar ver.
aynen guguk kardeş...
herkese merhaba arkadaşlar hyosung gt 250r gidon yükseltmek mümkün mü ?
Bu insanlar ilginc ya arkadas ne yag yakmasi yag yaksa motor duman dumana gider
Bakmiyormuslar gelmiyorlar demiyorlarda gt250 r granajini sokmesi dahi ustalik ister
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Gt 250 r satisi kolay bi makina beyenmedin satarsin arkadas o boyle dedi bu boyle dedi diye gt 250 r zevkinden insan kendini magdur etmemeli
Bu hafta geziyorum benim kinden pahali motorlar var ama hyomun gosterisi tartisilmaz herkez benimkinin etrafinda toplaniyor
Aynen katılıyorum, bende 2008 karbüratörlü vardı sattım, şimdi 2013 yeni kasa aldım. Öncekinden memnun olmasam kesinlikle almazdım ki üstelik en az 2 haftada bir, bazen her hafta Bodrum - İzmir yol yapıyordum, diğer sürüşler hariç. Hayatında Hyosung kullanmamış insanlar bilmeden araştırmadan yorum yapıyor, üstelik bir çok usta da buna dahil. Bir marka takıntısıdır almış başını gidiyor yurdum insanında. İnsanın bilmediği bir şey hakkında yorum yapması ne kadar basit bir şeydir ya..
Bana bir kere daha sorun çıkarmadı, aman nazar değmesin
ya modlarla falan konuşalım da bu sayfaya sadece fiilen hyosung kullananlar yazabilsin he nasıl olur ?: Hyosungu sürmeyen naparsa yapsın objektif olamaz kardeşim, muhakkak bikaç bin kmsini hyosungla geçirmeli bu motorun manetine bile laf atmak isteyen vatandaş
ayrıca ilanımı kaldırdım, ölücü gavatlar canımı sıktı bir iki ay sonra koyarım ilana, temiz 2. el almayı düşünen varsa buradan benimle irtibata geçsin.
ben hiç görmedim kardeşim ama uğraşırsan yükseltirsin tabi aparatla. Neden yükseltceksin onu anlamadım sürüş pozisyonu rahat olsun diyeyse naked ına bakmanı tavsiye ederim o daha rahat gidon yüksek
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:55 ----------
insanlar bir alt kasasını satıp yeni kasasını alıyorlar dostum. Sence salaklarmı? veya o usta dediğin denyo çok mu akıllı ? Bok atmak çok kolay , bence sen usta musta kimseye bakma kendin araştır cevaplarını kendin bul .
Daha üye olduğunuz siteye hakim değilsiniz peh
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...yukseltme.html
Elinde az kullanılmış shinko lastik olan varsa uygun fiyat verirseniz alabilirim. Bilginize
Gt250r hakkında iyi şeyler demiyorlar bizde inanmıyoruz kullananlara sorunca hemen yükseliyor atarlaniyor, düzgünce anlatmadikca bir açıklığa kavuşmaz öyle değilmi
dostum birilerini inandırma veya Allah aşkına hyosung alın deme durumumuz yok. Zaten korelide değiliz şirketle bir ortaklığımızda yok. Sadece biz yaşadıklarımızı ve gördüklerimizi üstüne bindiğimiz hergün detayını gördüğümüz makinayı anlatıyoruz, diğerleri ise yanından geçerken tozunu yuttuğu 400metre öteden gördüğü makinayı anlatıyor. Ben hiç bir zaman şöle iyii böle mükemmel Kawaya 5 çeker hondaya 10 basar demedim. Ama uzaktan görmelerr bilmeden atıp tutuyor böle oluncada insan celalleniyor tabi. Senin ak bildiğine adam kara derse sen onun ak olduğunu bile bile susarmısın? Kim canı ne istiyorsa onu alır, hangisini beğeniyorsa ona biner ama diğerine bok atamaz.
bu makinanın fren sorunu olduğu söyleniyor, bu konuda çözüm önerileriniz nelerdir?
Lastik değişimi bir seçenek ama ondan başka neler yapılabilir ya da yaptınız?
@ yesiroğlu
fren hidroliklerini motul dot 4 ile değiştir.EBC,GOLDFREN,BRENTA gibi markalardan fren balatası al.mümkünse carbon kevlar yada porselen olsun.fren merkezini sök fren balatalarını sök kaliperin önüne 3-4 cm kalınlıgında herhangi bişey koy.yavaş yavaş frene bas kaliperlerin ikiside aynı rahatlıkla hareket ediyormu ona bak.yagmurda kış şartlarında kullanılan motorda bunlar paslanıp sıkışabiliyor.bunlara biraz wd40 sıkıp paslarını al sonra balata spreyi ile iyice temizle bezle kurula balatalara bulaşmasın.yani benim yaptıkarım bunlar Allaha şükür frenlerle ilgili hiçbir sorunum yok.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)