bende 2009 model satılık war şuan tam 18.000 binde herşeyi ile orjinal fiyat 8.000 tl pazarlık payı wardır...
bende 2009 model satılık war şuan tam 18.000 binde herşeyi ile orjinal fiyat 8.000 tl pazarlık payı wardır...
2012'ler içinde 8250 fazla gibi sanki. Gerçi motor temiz duruyor. 7750'e alınabilir aslında
Bu yaz 8bin'e aldım, 8 bin kmdekini 2012.
Kış vakti 8250 vermek çok mantıklı değil. Zaten satılmama nedeni malesef bu.
ysfist, sende çok gezmişsin maşallah max 8-10 binde bir motor alırım muhtemelen.
Rgt yazan 650lik diye hatırlıyorum. 650likle 250liği en rahat ayırt edeceğin yer şasi ve motor bloğudur. 650liğin şasisi iki tüp şeklinde gelir, 250liğinki ise düz dikdörtgen yapılıdır. 650liğin bloğunda su soğutmanın girişleri vs çok detay var yan kapakları büyük, 250liğin ise küçük düz ve üzerinde hyosung yazar.
arkadaşlar 30.000 km de rektefe olmuş conta ve şim değişmiş gtr ne kadar sağlıklıdır alınabilir mi
Motor alacak arkadaşlara duyurulur;
http://http://www.sahibinden.com/ila...1668305/detay/
150 kmde aldım 07-08-2012 tarihinden beri bendedir.Tek el kullanılmıştır.Daha temizini bulamazsınız.
Benim motorun heryeri düzgün ama Elazığ'da ) Ama tatlı su motorcuları gelip burdan motor alamaz
yok yok arz talep meselesi oldu artık. yusuf sen ilanı kaldır kardeş biz ona bi operasyon yapalım. müşteri öyle istiyor yapacak bişey yok.
bukadar km takıntılı olmayın arkadaşlar. 20 30bin km,deki motorlara 200 300bindeymiş muamelesi yapılıyor bu ne cahilliktir böyle. el insaf yahu hiçmi bişeyden haberiniz yok..
valla uyuz oldum ya
2009 model var 23bin km samsun da 6bin lira ilgilenen varsa link atarım
cahil insanla uğraşmak zor kardeş ne diyim. 3 5bin km nedir yaa. daha rodajı bitmemiş.
Pistolero hocam verdiğiniz linkte ilan açılmıyor tekrar verebilir misiniz?
öyle yapıyolar zaten günümüzde orjinal km li motor bulmak zor olanlarıda hemen kapıyolar
600F'i 34binde aldım, 38bine yaklaştı. Bu kilometreler tabiki önceki sahibini bildikten sonra problem edilecek kmler değil.
Fakat motoruna 10-40 pahalı diye 20-50 yağ koyan insanlar olduğu sürece internetten yüksek km'li motor almak çok çok sakat iş. O yüzden en azından bir nebze orjinal lastikleri üzerinde olan, kmside 10bin civarında olan motosikletler nispeten daha güvenli. Yoksa ilanlarda çok görüyoruz, motor 10bin kmde, ama açıklamada baskı balatayı da değiştirdim yazıyor
Buyur kardeşim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1668305/detay/
eski motorumda hyosung tu sinan er nickli abimizden alınma 53 000 km de sattım motoruna anahtar değmemişti canavar gibiydi km takıntısı olanlara duyurulur
Bir zamanlar komşumun gt250 motorundan bahsetmiştim. Türkiye turu ve ufak bir avrupa turu yaptığı motoru...
98.000km civarlarında şuan. Periyodik bakım ve değişmesi gerekenler dışında;
Marş motoru.
Aşınmaya bağlı elcik değişimi-koltuk kaplaması değişimi.
Akü.
Ayaklık müşürü ve ampüller haricinde sorunsuz halen bindiğini söyleyebilirim.
Bakımlı motosiklette kilometreyi fazla önemsemeyin. Önemli olan motora nasıl bakıldığıdır. . .
ben yurt dışında sana 200bin km de olup egzantirik balata vs gibi sarf malzeme dışında derdi olmayan saat gibi motor.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)