ERSİN2323, önce içindeki yağı boşalt sonra kaçırıyor dediğin yerleri bi güzelce sil temizle ondan sonra koy yeni yağını. yine akarsa binme o motora bence.
ERSİN2323, önce içindeki yağı boşalt sonra kaçırıyor dediğin yerleri bi güzelce sil temizle ondan sonra koy yeni yağını. yine akarsa binme o motora bence.
HAWALAR SAĞUK DEĞİŞTİREMİYORUM YAĞINI DÜZELSE DEĞİŞTİRECEĞİM...
ARKADAŞLAR DEDİM BUGÜN MOTORUN YAĞINI DEĞİŞTİREYİN NE YAPTIMSA YAĞ TAPASINI SÖKEMEDİM NAHLAET OLSUN ŞU MTORLARA YAW İNSAN HİÇ Mİ DÜŞÜNMEZ ARKADAŞ BARİ ŞU YAĞ TAPASINI KOLAY ULAŞILABİLECEK BİR YERE YAPSAYDINIZ YA DELİ OLDUM YA SÖKEMEDİN TÜM SEÇENEKLERİ DENEDİM GENE OLMADI.MOTORCUYA GÖTÜRSEM SÖKE BİLİRMİ GÖTÜRMÜŞKEN DİYİYORUMKİ ZATEN BENDE YAĞ İLE YAĞ FİLİTRESİ WAR 2 TANE İRİDYUM BUJİ HAVA FİLİTRESİ DEĞİŞTİRMEK BANA NE KADARA PATLAR YAĞINI GÖTÜRÜRSEM BENDEN NE KADAR EL EMEĞİ ALIR SİZCE DOSTLAR. YADA ONU SÖKMEK İÇİN ÖZEL BİR ANAHTARIMI WAR YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM DOSTLAR ... ( BİDE YAĞ TAPASINI DEĞİŞTİREYİM DİYİYORUM NEREDEN BULABİLİRİM SAHİBİNDEN.COM DA YOK )
17 lokma ve cırcır kullanırsan. Açarken kuvveti dik bir şekilde uygularsan rahat şekilde açılır.
Yağ tapasını değiştirmene gerek yok
Ersin, hepsi büyük olarak yazma moderatörlerden uyarı alırsın. Ayrıca rahatsız ediyor açıcası. Birde "w" kullanmazsan sevinirim.
Daha sonra okuyacak kişiler için de okuma zorluğu yapıyor.
denedeim kardeş 17 lokma ve cırcırlı anahtarlda denedim hep diş sıyırdı artık anahtar tutmuyor onu açma gibi bir şansım kalmadı kardeş şimdi senden bişey sorracam şimdi ben şu yağ tapasının çevvresinde 3 tane 8 anahtarla tutulan küçük üçgen şeklinde bir tabla war onu sökersem şayet yağı sıkıntısız bir şekilde boşaltırmıyım bide hep o vidalardan damla damla yağ damlıyor vidalarmı gevşek diyiyorum vidalarda sıkılı o tablayı söktüm diyelim ısıya dayanıklı sıvı conta alıp contalayıp taksam sıkıntıyı gidermiş olurmuyum...
o yag pompasının kapagı.yag tapasını açamadıysanız onu çıkartarak yagı boşaltırsınız fakat tekrar takmayın.onun içinde O ring halka var.o yıpranmışsa o yüzden kaçırır.tapa yalama olduguna göre siz eniyisi bir yag tapası üçgeni,bir yag tapa vidası,tapa pulu ve O ringi sipariş verin kuralkan.net ten. en saglamı bu. yagı çok fazla koydunuz için basınç çok fazla motor çekiştende düşer her zayıf buldugu conta dan da sızdırır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
bu arkadaşa ulaşırsanız sorununuza çözüm üretebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...-sonucu-2.html
bakıyom kardeş şu o ring conta dediğin şeyi rahatlıkla değişe bilirmiyim
Ersin bana özelden ulaş, bizim ustaya yönlendireyim seni.
beyler birşey sormak istiyorum . 2013 250gtr için iki farklı yazı tipi var motorun yanında.
1. GTR yazan
2. Rgt yazan. bunlardan biri gt650r mı acaba ? yoksa niye farklı yazılar var ? cahilligimi mazur görün :D
Elinde bu parçadan olan varmı sol taraf için ön sol kısım ?
arkadaşlar yağ tapası sorununu hallettim yağ pompası kapağını sökerek boşalttım çok rahat oldu tapadan rahat 3 tane küçük somun war sadece ha bu arada içinde castrol 10w50 yağ wardı 5.000 olmasına rağmen yağın temizliğini görecektiniz kesinlikle castrol yağ tawsiye ederim şimdide iphone 10w30 yağ koydum bakılım bundaki değişiklikler nasıl olacak bilgi weririm yardımlarınız için sağ olunun arkadaşlar ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
işvarlar abe hallettim sağ olasın...
Merhaba aküm arızalanmış motor aküyü şarj ediyor ama akü 1 gecede boşalıyor. Motordan söküpte denedim, motorda aküyü çeken bir şey yok sanırım(kaçak) çünkü aküyü söksem de boşalıyor. Motorumun garantisi devam etmekte bunu garantiden halledebilir miyim?
Hyosunglar karaborsaya mı düştü arkadaşlar ya.
Sahibinden de son 30 günlük ilanlara bakıyorum, şöyle alınacak kmsi düşük, düzgün bir motor göremedim.
Bir süreliğine 600F'ten gt250r'a geçiş yapabilirim.
valla benim motorun eli de yuzu de her biryani da duzgun ama satamadik 3 aydir piyasa ölü. 7700 e veriyorun bu arada 2012 model 17.000 km. duyurulur:-)
Bende aylardır takipteyim,çok nadir düşüyor temiz motor arkadaşın da dediği gibi 2-3 güne aynı ilanı göremiyosun,
8250'e var bi tane 12 model,17 ocak tarihli ilan hala duruyor temiz gibi.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)