Para çok ciddi sorun değilse. Elindeki motosikleti satmadan yenisini satın almak iyidir. Ben de öyle yaptım.
Çünkü sattığında yeni motoru bulana kadar motorsuz kalıyorsun bu da içine tam sinmeyen motoru almana sebep olabilir.
Para çok ciddi sorun değilse. Elindeki motosikleti satmadan yenisini satın almak iyidir. Ben de öyle yaptım.
Çünkü sattığında yeni motoru bulana kadar motorsuz kalıyorsun bu da içine tam sinmeyen motoru almana sebep olabilir.
Motoru satmadan önce 600f'in pazarlığını yapmıştım zaten. Çok yakın bir arkadaşımdan, tertemiz. O yüzden hyosung 7500'e bile satılsa satacaktım kaçırmamak için. Bence yeni motor almak için motorunu satmak isteyenler 3-5 fiyatları aşağıya çekseler, herkes gönlündeki motora kavuşur diye düşünüyorum
Ducati 1198SP _ RedLove
Eren, kredi oranlarını araştırdım. Garanti maaş müşterisi olduğum için 1.1 oranında faizler sunuyor ve ödemeler çok cazip...
İşin bok yanı; Adamla sabah anlaştım, akşam üstü notere gideceğim zaman işten ayrıldım ne yazıkki... Abi dediğimiz herifin ipiyle kuyuya indik, boğulduk.
Eski işime ocak1 gibi döneceğim... Şuan çalışmadığım içinde kenara attığım paradan yemiş oluyorum. Bilmiyorum artık, hayırlısı bakalım. Özel söktöre gelmeyin arkadaş
Batuhan, whatsapp'ta farklı... Burada farklı... Vurdurmayı, akünün yerini bile ben öğrettim bu haysiyetsiz öğrencime ama adam benimle dalga geçiyor RR'ı sattığım için
Hüseyin, sen cimrisin bende ölücüyüm.... Bir şey demiyorum, protesto ediyorum seni
Yılbaşı kredileri falan daha uygun diye bliyorum Bende garantiden çektim maaş müşterisi hesabı ....İş konusunda hayırlısı olsun.
Ben motoru hiç satmak istemiyorum hatta sticker şekli falan niyetindeyim ama askere gitme durumum var karışık durumlar o yüzden ilan duruyor işte
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Oğuz adminin motoruna ölü teklif yapmış sanırım )
ben yukarida yazinca banladilar galiba
sa agalar nasılsınız ?
ya bu shellin 4t yağı varya son bakımı yaptırmaya gittiğimde randevu al demişlerdi :D
kendi ustamda kapalıydı
yağı alıp kendim değiştirmiştim ama ,bu kaç bin gidiyor 3000 mi ideali 4-5 bin mi gidiyor ? 10-40 shell 4t yağ ? 2400 km olmuş
600 km sonra değiştirmen gerekiyor. Normalde kac bakımını yaptıracaksın bilmiyorum ama garantide 3000 km de bir bakım sırasında değiştirilir. 500km toleransı vardır yağ değişiminin ama shell yağ hiç kullanmadığımdan ben direkt 600 km sonra değişirdim tolerans süresini kullanmadan
Bakım kağıdında yazıyor 4000km de bakıma girdiğini fakat tavsiyen 3500lerde yağ değiştirmeniz.3000km den aşağıda değişen varsa israf dan başka birşey değil
Her motorun mutlu mesut çalıştığı yağ vardır. Motosiklette 8 defa yağ değiştirdim. Her yağı ufaktan denedim.
Hyosung'un motor bloklarının en sevdiği yağ sıralaması Motul 5100 > Castrol racing> ipone vtwin> shell 4t(titreşimi çok arttırıyor)
Bunu dikkate almanızı nacizane tavsiye ederim.
oguzu hyosung koreden banlatmislar. motorlari öldürdü gebertti verdigi fiyatlarka diyerek :-D:-D
hakkatrn niye ucurdular ya oguzu
Yazık oldu adama ya :| bende diyorum bu konu sakinleşti hayırdır...Sebebi belliiymiş..
Oğuzzzz sen giremiyorsun ama biliyoruz ki okuyorsun bu yazıları kalbimiz seninle
Oğuz'un yokluğunda hyosung piyasasında bir artış gözlemlenebilir ) Bu aralar sattık sattık :D
duymuştumda emin olmak adına sordum :D motor 3800 de 400 de bir 1400 de 2. yağ değişimi oldu bujileri yeni değiştirdim ngk ile 100 km anca oldu öncesinde tourch muydu neydi ngk yoktuda onları takmıştık ngk gelene kadar , berbat yaw bi tanesi hiç zorlamadığım halde epey bi fincanı sararmış dipten ama yanma rengi süpermiş :D ustam öyle demişti.
@undocap bu shell 4t almıştım ankarada 4.44 bayisinden onlar hep ondan koyuyorlar bende biraz hissetttim pata pata böyle bi tuhaf çalışıyor motor. yağdan olacağı hiç aklıma gelmezdi :S motuluda bulamıyorsun arkadaş ankarada yok . illa kargoyla gelecek isteyecende.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)