Motosiklette egzoz, motor aksağımından sonra gelir. Yani en önemli parçalardan birisidir.
Egzozu sök... En fazla 1500-2000 kilometre sonra piston-krank vs her şeyi sıfırdan toplaman gerekli. Tabi bu zamana kadar yakıcağın benzinde cabası olucak. 2 katına çıkacağını tahmin ediyorum sarfiyatın
Şu carbon egzozlar var +5 hp filan. Öyle bir dünya yok, bu yüzden heveslenme
Soba borusuna benziyen egzozları zaten düşünme bile... Takmışsın, takmamışsın bir farkı yok.
Eğer takılacaksa kaliteli, kendini kanıtlamış bir marka alınmalıdır. Fiyatlar ortalama 500+ başlar. Yok ben bu kadar para veremem diyorsanda smokhead veya avcrom halil usta kötünün iyisi egzozlar yapıyor. Onlara danışabilirsin bunun için. Buda ortalama 200-250TL arası.
Bana kalırsa, tavsiyem; Two brothers carbon slip kısa tüp egzoz olucaktır. 600+ TL
Egzoz yüzünden motoru bağladıklarınıda unutmayınız...
@CEM O konuya cevap yazmayı uygun görmedim kardeşim. Hiç düşünmedim, düşünmeyeceğim. Öyle bir şey olursa bu forumu temizlerim... Herkes düşman olur bana
Gereksiz adam çok bu sitede, sende biliyorsun....
ercan41 Vites-devir ilişkisini hatırlamıyorum fakat gidilebilir.
Yeni kasalarda beyin, grenaj, gösterge birde yanılmıyorsam amortisör grubunda farklılıklar var. Bununla ilgili daha önce onlarca konu açıldı. Biraz araştırırsanız daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.