inşalah değildir
Cok sukur bugn amortisor tkirdyodu garanti onaylamis baklm kac gune glcek
Selam arkadaşlar
Salı gününden bu yana buji başlığı bekliyorum. Fatih kılıçlıdan sipariş etmiştim. Bugün aradım kesin çıkar dedi, fakat bundan önceki 2 günde aynısını demişti. Bu yüzden farklı bir kişiden daha sipariş etmek istiyorum. TheArcheus 'a mesaj attım ama o da çevirimdışı dünden bu yana.
Elinde 2012 Hyosung GT250R buji başlığı olan var mı? resimdeki 9 numaralı parça. Olan varsa acil bilgi verebilir mi? Telefonumu çaldırmanız yeterli. 0 507 929 9999
Bir parça alacağımda fatihkılıçlı listede her zaman en sonda yer alır. Az daha pahalıya alırım, fatihkılıçlıdan almam.w
TheArcheus'tan temin ettim hayırlısıyla. Bugün kargo yapacak, yarın elime ulaşır inşallah sorunsuz şekilde. Teşekkür ediyorum tekrardan kendisine.
Hyo ile AGV k-3 kullanan varmı, memnunmu ?
Herkese iyi günler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-servis-bakimli-gt250r-sezon-kapanmasini-beklemeyin-136629003/detay/
Son kez fiyat düşürüyorum.Dileyen buradan yada sahibinden veya ilanda altta yazan numaradan ulaşabilir.
Bizim motorların ön çamurluk fiyatı nedir? Motoru aldım ruhsatı çıkardım vergi dairesine evrak bırakmaya gidiyorum, daha ikinci günüm, adamın bi anda yolun ortasında durup geri gelesi tutmuş. İnsan bi aynasına bakar. Neyse allahtan özür falan diledi, kayalar 87 tl dedi adam çıkardı 80 tl verdi. Ama bu işin daha uygun bir yolu varsa öyle yaptırayım. Kırılan çamurluk da elimde. Sağı, solu ve üst ortası kırık
daelim bile hyo ya otobanda toz yutturduğuna göre siz anca mobiletle aynı klasman sınıfına girersiniz
ezikla bu ninja kaplumbağalar
hyosung'a hic binmeyen ve sureklı bu markayı kotuleyıp duran adamlar cok ılgıncıme gelıyor benım ama artık etrafta o kadar coksunuz kı japon japon dıyıp gozlerınız motorculugunuz gıbı cekık olmus
kapıtalıst tarafınıza saygı duymakla beraber aldıgınız marka kadar motorcusunuz ıthamları yapmakta sıze yakısır dıyebılırım ha buarada turkıye pazarına daha cok motor gelmesı dılegıyle..
araba alırken tofaş ve brodway dan sasmayan bı cumleden motor anlamaları beklemek kotu.. uzerıne alınan alınabılır ortam rahat ve kaygan
2 senedır hyosung sahibiyim(gt 250r ve 650r) ve sureklı etrafımda bılgının erdemıne ulasmamıs ezbere konusan böceklerden cok sıkıldım o yuzden kulak tıkamak gerekıyor sanırım..
tek kişilik dev kadroda ata diyorya olum varya sen o bisikleti aldın ama o bisiklet çalınacak modundasınız.. adama sorarlar olum siz ne ayaksınız neyin peşindesiniz
montial cg ile 600 luk makınayı kaldırmayı dusunen kafa var bu arkadaslar da neyse saglıcakla..
Selam dostlar. Herkes iyidir inşallah. Motorun çalışmama sebebini tespit ettik. Arka silindir üzerinde ki buji gevşemiş. Resmen elimizi attık tık diyi çıkı verdi. Allah a şükür başka sorun yokmuş
@yusufozugenc ın yenı motoru
kardeş geldi benimkine
Tekrar tekrar diyorum Devir düzensizliği-Tek silindir çalışmama-Zor çalışma vs vs vs gibi durumlarda ilk iş olarak bujiye bakın. Gerekirse bujiyi değiştirin....
Baktınız ki bujiler sağlam ? Buji pipo (Buji başlığı) Sökün ve inceleyin... Başka bir yere müdahale etmeden önce gerekirse buji başlıklarını ve bukileri değiştirip öyle deneyin. Sorunun yüzde doksanı buji veya pipodan kaynaklanıyordur.
Leventgocukl bugün Bahçeşehir-Altınşehir yan yolda yoldaki yağ yüzünden ufak bir patlama yaşamıştır. Ayak hesabı 20 mt kadar sürüklendi. Kafasını bariyerlere çarptı ama çok şükür ki kask vardı bir şey olmadı. Ceket yoktu kolu ve omzu bir miktar soyuldu. Ne olur ne olmaz diye hastaneye gitti, göğüs kemiğinde 3-4 parça kırık varmış ufalanma. Zorlamaması gerekliymiş, 1 ay kadar motosiklet kullanamayacak. Ben de hemen arkasındaydım canlı canlı gördüm çok korktum gerçekten. Neyse ki ucuz atlattı. Bir geçmiş olsun mesajı atabilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)