Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 21:41
çelikatlı adlı üyeden alıntı
kusursuz motosiklet üretilmiyor. gülü seven dikeniyle sevsin.
yusuf hyo sahibi kankalardan birinden sensör değişimi yapabilseydik ozaman net anlardık. varmı hyosu olan arkadaş etrafda.?
yada hiç uğraşma garantili motor götür ne gerekiyosa değişsinler miss.. garantinin gözünü seveyim
istanbullu hyosung kullanicisi arkadaslardan rica ediyorum evet.. su hava sensörunu 2 dakika deneyelim
Reklamlar
-
05 Eylül 2013, 00:12
enxdesign adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, fatih kılıçlı'da buldum çıkma olarak. Orjinali 18 lira, çıkması 30 lira :D
yeşilyurt'u aradım yok malesef. fabrikada yok.
Dün
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=706 bunu sipariş ettim, malesef çok kısa kalıyorlar. Halbuki bu konunun önceki mesajlarında uygun olabileceğine dair mesajlara güvenerek almıştım. Tecrübe oldu. Buradaki (XD05F Buji Başlığı) ngk buji pipoları hyosung gt250r'a olmuyor.
ben o pipoları yada benzerini daha doğrusu bizim motora uyanı 10 tl ye falan almıştım sanırım.ben sizin yerinizde olsam bıraz çevredeki motor parçaları satan yere bakardım isimleri markaları değişik olabilir ama pek çok pipo hyolara uyuyor...
-
05 Eylül 2013, 01:15
enxdesign adlı üyeden alıntı
Fatih kılıçlı'dan sipariş ettim mecburen 30 lira verip. İnşallah doğru parçadır ve sağsalim elime ulaşır.
yarı fiyatına gönderebilirim isteyen varsa
-
05 Eylül 2013, 01:23
hayırlı geceler arkadaşlar bende hyo alma cabalarındayım bakalım kısmetse düşünüyorum genel olarak alan arkadaşlar memnun gibi gördün satan ya sıfırını yada 600 lük makinaya gecmek için satıyor galiba
-
05 Eylül 2013, 02:44
TheArcheus adlı üyeden alıntı
yarı fiyatına gönderebilirim isteyen varsa
Hocam yarın elime ulaşırsa ve motora uyarsa gerek kalmaz. Ama bir sorun çıkarsa inşallah çıkmaz, mesaj atarım.
-
05 Eylül 2013, 02:55
Selam abiler bu ilanı gördüm fakat sizin gibi hyosung ustalarına sormadan içim rahat etmiyecek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33045257/detay
bu motoru almaya karar verdim motor hakkında hiçbir bilgim yok sadece kullanmayı biliyorum
göründüğü kadarıyla bu canavarı yorumlarmısınız size zahmet
-
05 Eylül 2013, 10:44
biraz once bıraktım servise motoru. bakalim artık.
-
05 Eylül 2013, 13:39
serdar6o adlı üyeden alıntı
Selam abiler bu ilanı gördüm fakat sizin gibi hyosung ustalarına sormadan içim rahat etmiyecek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33045257/detay
bu motoru almaya karar verdim motor hakkında hiçbir bilgim yok sadece kullanmayı biliyorum
göründüğü kadarıyla bu canavarı yorumlarmısınız size zahmet
Gözüme ilk takılan detay; Gösterge panelinin altından kablolar sarkmış....
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
05 Eylül 2013, 14:34
İzmir İl Temsilcisi
hava sensöründen oldugumu birazdaha farklı tepki veriyor benim başıma gelen daha farklıydı.
Motor sadece 5bine kadar degil 2-3 saniyeligine anlık gaz kesmeler yapıyordu 8bin devirde olsun 9bin devirdede olsun yapıyordu .
Ayrıca hava sensörü bozuk olan motor rolantide düzgün çalışmıyor kendi kendine 4-5bin devire çıkarıyor durduk yere gaz veriyor.
asıl mantıgı şu zaten yakıt hava karışımını ayarlayan sensör ayarı tam yapamıyor karbüratörlü olsa böyle sorunlar hiç yaşamaazdık tabide arkadaşın dedigi gibi gülü seven dikenine katlanır.
çözümlenmicek bi olay degil hiç bir motorun çözümlenmicek bi durumu olamaz çözemiyen usta ve servis olur.
bu hyosungun ben kronik arızası olarak görüyorum hava sensörünü bozmasını çünkü başka arkadaşlarımında başına geldi.
ben koreden getirttirdim ve durumu hallettim.
son olarakta sadece hava sensörü degil ben 2 sensör getirttirdim 2side bozulmustu. digeride hava basınç sensörüydü.
vede şu grenajları söküp naked haline sokucak arkadaşıma tavsiyem bence motoru yazık eder diye düşünüyorum sana tavsiyem
sv 650S dir lütfen bir bak tam senlik tork V motor düşük yakıt rahat oturuş posizyonu ve altında grenaj yok .
şahsen ben yolda altı sökülü grenajsız hyo görsem ss versiyon oldugunu hemen anlardım ve kaza sonucu oldugunu düşünürdüm.
-
05 Eylül 2013, 14:42
Selamlar herkese. Katlanır plaka olarak bunu sipariş etmeyi düşünüyorum: http://merkezyedekparca.com/detay.asp?urunid=1740&p=Hyosung%20Katlanir%20Plaka lik
Vidaları sürekli gevşeyen plakalık bu mudur? Yada önerebileceğiniz başka bir alternatif var mı?
-
05 Eylül 2013, 15:28
onuroz adlı üyeden alıntı
Selamlar herkese. Katlanır plaka olarak bunu sipariş etmeyi düşünüyorum: http://merkezyedekparca.com/detay.asp?urunid=1740&p=Hyosung%20Katlanir%20Plaka lik
Vidaları sürekli gevşeyen plakalık bu mudur? Yada önerebileceğiniz başka bir alternatif var mı?
pıyasadakılerın cıvata seklı hepsınde aynı benımkıde gevsıyordu 2 somun takarak halletım 2 ay oldu sıkıntı yok
-
05 Eylül 2013, 16:20
ysfist adlı üyeden alıntı
biraz once bıraktım servise motoru. bakalim artık.
Tekrardan geçmiş olsun yusuf, bizim bu taraflara yolun düşerse sensörü deneyebiliriz.
Bende bugün gittim 7500 bakımını yaptırdım motoparkta. Bakım kağıdını kaşeledi ancak kanuninin sitemine kayıt yapmadı, önceki bakımlarda yapılmıştı.
Şart değil mi bunun yapılması ?
-
05 Eylül 2013, 17:00
tr_select adlı üyeden alıntı
Gözüme ilk takılan detay; Gösterge panelinin altından kablolar sarkmış....
Yani usta ? görünüş bakımından cezbetti fakat eski olması ve forumda baya tartışılan apaçi tipli bi sahibi olması tedirgin ediyor beni
6 ay önce cup motor almıştım bin liraya masrafları eksikleriyle beraber 5 buçk milyara gelmişti motor bidaha olmasını istemediğim bi durum
-
05 Eylül 2013, 17:56
-
05 Eylül 2013, 19:27
-
05 Eylül 2013, 19:51
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Tekrardan geçmiş olsun yusuf, bizim bu taraflara yolun düşerse sensörü deneyebiliriz.
Bende bugün gittim 7500 bakımını yaptırdım motoparkta. Bakım kağıdını kaşeledi ancak kanuninin sitemine kayıt yapmadı, önceki bakımlarda yapılmıştı.
Şart değil mi bunun yapılması ?
sorun halledildi halil. kontrol etmemize rağmen farkedemedik. sorun buji piposundaki çatlak çıktı:-)
-
05 Eylül 2013, 19:58
ysfist adlı üyeden alıntı
sorun halledildi halil. kontrol etmemize rağmen farkedemedik. sorun buji piposundaki çatlak çıktı:-)
Mesaj attım Daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Tek silindir muhabbeti varsa-rolanti dengesizliği var ise sorun buji piposundandır diye. Bujide olabilir...
-
05 Eylül 2013, 20:05
ilk pipolari kontrol ettim zaten ama gozden kacti demek ki:-)
-
05 Eylül 2013, 20:22
tr_select adlı üyeden alıntı
Siz bu gidişle kışa kadar satamayacaksınız. Bende ediremite giderken hazır yanınıza uğrayıp bu motoru alıcağım gibi duruyor
Çingene pazarlığı yaparım ona göre ama
Diğer arkadaş için; Dostum o motor kurcalanmışa benziyor. En basiti kafa açılmış, kablolar sarkmış. Yakından görmeden bir şey denemez. Sesinin dinlenmesi, iyi bir ustaya gösterilmesi gerekli...
valla 600f almasam satmazdım bu motoru hele ki yenisi 12binleri görmüşken.Gelince motoru bi gör pazarlık yapmak istemezsin 0 gibi çünkü
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
05 Eylül 2013, 20:31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler