Hyoya en fazla 160 lik lastk olur 180 li taklmaz die bliyorm janta uyarmi yaw uysada bombele olur gibi geliyor !
Hyoya en fazla 160 lik lastk olur 180 li taklmaz die bliyorm janta uyarmi yaw uysada bombele olur gibi geliyor !
yalovada bir arkadaş 180 lik takmıştı uyuyor ama en ideali 160 lık bu arada sava radial lastikleri goodyearın mış fiyatlarıda uygun geldi http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4109703/detay/
Daha önce başka bir arkadaşta takmıştı 180 lastik. Janta oluyor, zincire 1 mm boşluk kalıyor. Hafif inik olursa zincire değiyor. Ayrıca lastik geniş jant ince olduğundan yanaklar çok kısa sürede çatlamaya başlıyor. Birde viraj kabiliyeti ve kontrol çok azalıyor. Takacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun. Son olarak 180 lastik takınca geniş duracağını sanıyorsanız yanılırsınız, 150 lik ile aynı duracaktır. Jant ince olduğundan 200 lük bile taksanız fayda etmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
170 lastik takan bir arkadaşın yorumları
merhabalar kardeşim bu konuda bulabiliceğin en yetkili kişi benim burada..
Ben hyosung GT250R ıma " 180-55-17" arka ,"120-55-17" de ön lastik taktım.... takılmaz değil takılıyor ....
AMAAA
Hiç bir işe yaramıyor..! birincisi lastik kendisini buruyor.. Jant ufak olduğundan kaldırabiliceği max boyut 160 lıktır.. ben bunu tatktım gördüm.. ve lastiğim heba olduktan sonra anladım...
Lastik burulduğundan yandan o 55 yanak 70 yanak gibi duruyor yani aslında o lastik yine 150 ebatında ve 70 yanak oluyor... hiç bir zaman 150 cm den ötesini kullanamıyorsun....
benim lastiğim tel kırdı.. burulmadan dolayı deforme oldu bir sezonda lastik bitti iğne deliği gibi yama olmıyacak şekilde ufak ufak milyon tane delik açıldı hepsinden hava kaçırıyordu sürekli hava basmak durumunda kalıyordum...
180 yada 170 lik ebatta lasitk takman motorun kıvraklığını azaltıyor ve motor yattığında dik konuma gelmek istiyor...
ben şuanda michelin pilot power 2ct 150 70 17 arka lastik aldım ön lastiğim hala aynı.. inanki eskisinden güzel duruyor.. daha dolgun oldu ... hiç kalın lasitk takmayı deneme takılıyor takılmasına ama olmuyor.. bahsettiğim nedenlerden...
motosikletimde bu buradan lastiğe bakabilirsin..
http://www.motordelisi.com/forum/motorum/86998-hyosung-gt250r-quotquot-full-quotquot-makinam-karsinizda.html
hyocu kardesler merhaba:-) ne zamandir yazamıyorum islerim bir hayli yogun.
1 hafta önce forum uyelerimizden celikatli (er6) ile bati karadeniz turu yaptik. iki gunde 1000 km yaptik ve superdi tek kelime. hyosung yakıt konusunda sasirtti bikez daha. gidiste ortalama 110 km hizla 3.2 (evet yanlis duymadiniz 3.2 litre yakit tuketimi oldu) donuste ortalama 120 km hizlarda seyrettik 0.1 artisla :-):-) 3.3 litre yaktim ! :-)
yakittan da onemlisi aldığımız keyif paha bicilemez..
heee bir de hyoyla uzun yol yapilir mi? evet efendim boru gibi yapilir yeter ki keyif almayi bil. en ufak bir bel agrisi bilek agrisi da yaşamadım.
vaktim oldukca ugrayacagim foruma simdilik hoscakalin kazasiz belasiz
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
rica ederim. verdigim degerler noktasi noktasina dogru suphe olmasin. ayrica zaman zaman dipgaz sıkıştırdim 2-3 kez 180 i vurdurdum bu yakit degerlerinde.
doğru doğru hyo 3.2 yaktı. 1000km yol yaptık. süren adamda birbuçuk porsyon yusuf iri bir adam. 60 70kg bi sürücü olsa 3ün altını zorlardı. er6,da 4lt yaktı.
döndüğümüzde lastiklere baktımda ön 21 arka 25 çıktı.düşük havayla gezmişim 1000km,yi. grenajlarda yoktu. bu eksikler olmasaydı 3.6 yakabilirdi.. kafadan sallamıyoruz yanımızda adam vardı ben onun aldığını o benim aldığımı gördü. sizde sözünüzde durup gelecez gelecez dediğiniz geziye geleydiniz sizde görürdünüz.. neyse anladın sen. lolipoplar sizi...
lolipop ne len
dost saol ya gerçekten tıfıl da olduk yani
Ben Doğuda geziye çıkarken benzin hesabımı hep 4 lt yakacak şekilde yapıyorum. 200 km yol için 8 lt benzin alıyorum. Sonra dönüp geldiğimde ortalama 5,5 lt benzinim kalıyor çünkü 230-240 km sonra ışık yanıyor. Işıktan sonra 70 km gidiyorum sonra benzin alıyorum. Benzin pompasını zorlamamak için daha fazla gitmiyorum. Zaten 80 km sonra falan ilk kontağı açınca benzinin azaldığını pompanın sesinden anlayabiliyorsunuz. Buda ortalama 3-3,5 lt arası bir tüketime denk geliyor sanırsam. ORtalama hızımız 90-110 arası bu arada. Yani sakin-normal bir kullanım ile çok rahat yakalanacak değerler bunlar.
Abi 90 la nasl gdiyorsunz ya bn sklıyorum 110 120 gdiyorm bn genelde cunki 120km sonra bileklerim agriyo biraz yol bitsin istiyorum
Supersport motora alışmak zor ama alistiktan sonra da vazgecmek pek mumkun olmuyor galiba. dünya turuna 1000rr la cikabilir insan alistiktan sonra ki 1000 rr gtr dan cok daha rahat :-D
Bendede va aynı lastiklerden iki ön bir arka olarak extrada bir adet 170-60-17 batlax var. Shinko olanlar 3ü 100tl Batlax olanı aslında satmayı düşünmüyorumda onuda 100tl den veririm isteyen olursa...
Tek marş 350km ;)
Banada sende temizle arap sabunu vs albenisi olsun dersen ben oturup temizleyip parlatırsam bende ver benisi olmaz
tek marş 350km ah gençlik ahhh
hyosung gt-250 comet + suzuki sv650s
makinan ne olursa olsun yeterki v-twin olsun...
Avrupa yakasında elinde 2013 gtr bulunan bildiğiniz bayi var mı?
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)