Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Haziran 2013, 22:08
hisvarlar adlı üyeden alıntı
yalnız olmadıgımı bılmek güzelmiş
Reklamlar
-
15 Haziran 2013, 22:11
can33545 adlı üyeden alıntı
video bekliyoruz
-
16 Haziran 2013, 00:48
Ksmet olursa pazartesi takilacak motora insallah bekledigimiz gibi çikar
-
16 Haziran 2013, 01:50
Desvandi adlı üyeden alıntı
Arkadalar bu gidon topuzu tam olarak nereyi koruyor şu ürünü almak istiyorum ama http://www.feyizoglu.com/Gidon-Topuzu-MA-506_47227.html#0 alsak yan düsse yadfa töbe bişi olsa nereyi korur ki
Boşuna alma, bizim motorda gidon topuzu takacak yer yok. Gidon demiri tek parça. Hemen hemen her motor devrildiğinde gidonun o anki açısına göre az yada çok gidonun ucu(japonların hepsinde topuz kısmı çıkarılıp değiştirilebilir şekilde diye biliyorum.) yere değer. Buda grenaj yada makine kısmına zarar gelmesini azda olsa engeller. Bir hyo nun düşüp düşmediğini anlamanın en basit yoluda gidon uçlarına bakmaktır. Çünkü kimse gidip 150 lira verip gidon kolunu değişmez
-
16 Haziran 2013, 10:40
Boşuna alma, bizim motorda gidon topuzu takacak yer yok. Gidon demiri tek parça. Hemen hemen her motor devrildiğinde gidonun o anki açısına göre az yada çok gidonun ucu(japonların hepsinde topuz kısmı çıkarılıp değiştirilebilir şekilde diye biliyorum.) yere değer. Buda grenaj yada makine kısmına zarar gelmesini azda olsa engeller. Bir hyo nun düşüp düşmediğini anlamanın en basit yoluda gidon uçlarına bakmaktır. Çünkü kimse gidip 150 lira verip gidon kolunu değişmez
bide denge topuzu diolar sanirm ayni sey direksiyondaki vibrasyonu azaltyomus bayya die duydum bizim motorlarda 600 kalibinda ama ne grenaj koruma topuzu takiliyo ne bisi aman be
-
16 Haziran 2013, 16:59
-
16 Haziran 2013, 19:02
Görkem_ adlı üyeden alıntı
görkem şu motoru 6 lira yapta alalım
-
16 Haziran 2013, 21:01
İzmir İl Temsilcisi
otopsici adlı üyeden alıntı
boş viteste denedin mi olduğu yerde
aynen kesinlikle denedim boş viteste ve seyir halindeykende denedim ses sürekli var ŞIK ŞIK ŞIK .. cevap yazdıgın ve ilgilendigin için teşekkür ederim..
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
orhan899 adlı üyeden alıntı
hangi ustaya götürdün motoru ?
motoru izmir TUR motor ve stuncu ŞAhin alsancakta.. bu 2 ustada pistlerde kendilerini kanıtlamış ünlü kişiler tavsiye ederim şahin usta zaten you tubede gösterileri var hala gösterilere çıkıyor ünlü ustalar. piste Ducati hazırlıyor gelde çift silindir Vden anlamıyosun de :D utancımdan diyemem zaten
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
ysfist adlı üyeden alıntı
bana mantikli gelen şu; baktilarmi bilmiyorum ama piston vuruyor olabilir mi? piston silindir cizilmisse metalden gelen vuruntu sesi gelir.
piston vurması şimdi piston yataklara vursa 4bin km arıza çıkarmadan nasıl idare edicek ve çekişten düşmesi gerekir diye düşünüyorum ayrıca parçalarıda degiştirdim içini açmışken. ne çekişinde nede yakıtında bir problem var. cevap verdigin için ve ilgilendigin için teşekkür ederim .. parça konusuna deginmişken hyosung yedek parçada büyük markalardan belkide daha hızlı diyebilrim ve ucuz.
Hyosung source öyle güzel bir sistemki koreden siparişi verdiginizde 4 güne elinizde..
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
zonta adlı üyeden alıntı
selam Cem kardeşim.o arkadaşın dogru söylemiş fakat eksik söylemiş.ses katalizör kutusundan geliyor.bende yaşadım bunu.ilk katalizörü 25 bindeyken garantiden degiştirdim . 2 cisini 45 binde ben halletim.egsozu komple çıkardım aldım elime taş motorunu katalizörü yardım ortadan.içinde süzgeç gibi bir metal kap var zaten öyle arabalardaki gibi taş katolizör yok.bu delikli metal kabı tutan perçinler kopuyor zamanla.ve katalizor kutusunun içinde bir oyana bir buyana çarpıyor duydugun ses bu. motoru hiç çalıştırmadan sag alttaki katalizor kutusuna lastik tokmakla yada yumrugunun kenarı ile vur şıkırtıyı duyarsın.ben içerdeki delikli parçayı komple çıkardım.sonrada bir güzel oksijen kaynagı ile kapattım. bir dahada ses falan duymadım.umarım budur sendekide .
verdiginiz cevap için teşekkür ederim katalizörden gelen sizdeki sesde gaz vermenizle ortantılımıydı ve düzenlimiydi. yani bir o yana bir bu yana vursa ŞIK ŞIK ŞIK ŞIK diye çok düzenli ve ritimli şekilde ilerliyorsa bendeki gibi ozaman problem aynısıdır. birazdan deniyecegim.
-
16 Haziran 2013, 21:09
evet Cem gaz verdikçe ses artar.çok yüksek devirde zaten anlayamazsın.rölantide hafifden duyuluyor 3-5 bin arası net duyuluyor.ustana orasını tarif et o anlar.
-
16 Haziran 2013, 21:13
İzmir İl Temsilcisi
zonta adlı üyeden alıntı
evet Cem gaz verdikçe ses artar.çok yüksek devirde zaten anlayamazsın.rölantide hafifden duyuluyor 3-5 bin arası net duyuluyor.ustana orasını tarif et o anlar.
Sayende sorunu çözecegim çok teşşekür ederim ilgilendigin için.
-
16 Haziran 2013, 21:25
Desvandi adlı üyeden alıntı
bide denge topuzu diolar sanirm ayni sey direksiyondaki vibrasyonu azaltyomus bayya die duydum bizim motorlarda 600 kalibinda ama ne grenaj koruma topuzu takiliyo ne bisi aman be
koruma takozu istiyosan
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=79&products _id=1722
-
16 Haziran 2013, 23:26
beyler nasıl resım atıyoz foruma bı zahmet tarıf etsenız çok makbule geçer cahilliğin gözü çıksın
-
16 Haziran 2013, 23:44
Görkem_ adlı üyeden alıntı
o kadar gezmeye motorun nasıl hala 3 binde yahu
-
17 Haziran 2013, 00:08
-
17 Haziran 2013, 10:07
koruma takozu istiyosan
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=79&products _id=1722
sayfa açılmıyo kardeşim ?
-
17 Haziran 2013, 16:18
arkadaslar sohbetınız bol olsun.. 2007-2008 ortalama 20.000 km de ki hyolar için 2ci elde ne gibi sorunlar mevcuttur. maxi scooter almak için motorumu sattım hyolara fena göz öldürmeye başladım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
şu ilanın sahibi arkadas buradamıdır ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orjinal-boya-yok-bebek-gibi...pirelli-sport-demon-lastik-126739602/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum. duruma göre yarın bu motoru gormek ıcın 120km yol gıdıcem.
-
17 Haziran 2013, 21:00
biraz amatorce oldu ama ve vıtes gecırme sorunu yuzunden komık anlar yasanmıs olabılır daha ıyısını cekecek zamanımız yok suan freedooms u merak edenler belkı fıkır edınebılır uygun samanda sadece egzoz sesıını cekecegız
-
17 Haziran 2013, 21:02
ulan ne gezi parkıymış 20 gündür motor yatıyor ben kazalı ben pert forumdan da uzak kaldım ne zamandır arkadaşlar bizim motorlara has bir plaka iptali var mı sanki geçtiğimiz ay biri yazmıştı az kalsın tekere giriyordu kaza yapıyordum diye bi aydınlatabilir misiniz size zahmet
Bir de boşa geçme problemi hakkında tam kannate vardım arkadaşlar motul 7100 ilacı 3500km den 5000 km oldu 1 defa zorda bırakmadı ara gaz verip de geçirmek zorunda kalmıyorum artık. bilginize
-
17 Haziran 2013, 21:07
sorma devrem bızımkısıde subede yatıyor gecengun ben soktum plakalıgı kendımm .gezı yuzunden 48 saatır eve gıdemıyoruz ve cıkıs yok deıdıgn gıbı 20 gundurdee ıstırhat ben ıpone koyduracagım bakalım o zamanda vıtes sorunu olacakmıı
-
17 Haziran 2013, 21:16
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
arkadaslar sohbetınız bol olsun.. 2007-2008 ortalama 20.000 km de ki hyolar için 2ci elde ne gibi sorunlar mevcuttur. maxi scooter almak için motorumu sattım hyolara fena göz öldürmeye başladım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
şu ilanın sahibi arkadas buradamıdır ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orjinal-boya-yok-bebek-gibi...pirelli-sport-demon-lastik-126739602/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum. duruma göre yarın bu motoru gormek ıcın 120km yol gıdıcem.
yokmu bir yorum arkadaslar ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler