Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    abi sıkıntı yapacak bi durum yok, 2006 den beri her gün sahibindeni sabah açar akşam kaparım, çok ilanlar görüm senelerce yeniledi kendini. Arkadaş hevesli heralde, kendini de uyanık sanıyor çıkar böyleleri sonra yok olur giderler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sıkıntı yapacak bi durum yok, 2006 den beri her gün sahibindeni sabah açar akşam kaparım, çok ilanlar görüm senelerce yeniledi kendini. Arkadaş hevesli heralde, kendini de uyanık sanıyor çıkar böyleleri sonra yok olur giderler.
    aslında mesaj atıcaksın o paraya anca biskilet alırsın diye
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Motosikleti
    hoşuna gider o tip adamın, sinirini bozduğuna değmez kaale almaya bile gerek yok bence

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Bende shinko lastikleri satmak istiyordim 2013 te 6000 tl ye kadar çıkıyormuş lastikleri veriyim biryerden başlasın motoru toplamaya :D
    Pistolero_10 ve yusufozugenc bunu beğendiler.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Neyse bu kadar gerginlik yeter Bugün 1993 model rus malı IZH Planet 5 2 zamanlı makineyi muayeneye götürdüm. Cidden farklı bir makine. Kısaca benim yorumum ölüm makinası

zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    resim cidden iyiymiş ya :D ölüm makinası falan da çil çil alet, tertemiz bakmış sahibi helal olsun

Motosikleti
    12.05.2013 tarihli Nihat abiylen gezimizin 2. videosu

arkladaslar biri bana yardımcı olsun tank pad ve yan pad nerden bulucam siparişini nerden vericem beni bilgilendirirseniz sevinirim 05344814251

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:  Firma ve ürüm şikayetleri sadece MT Tüketici Forumuna ilgili forumun kurallarına uygun şekilde yapılabilinir. İlgili forum kurallarına uygun MT Tüketici Forumuna başlık açabilirsiniz. Bu başlık içindeki firma şikayeti mesajları silinmiştir.
    MT Tüketici Köşesi Kuralları / Konu Açmadan ve Mesaj Yazmadan Önce Burayı Okuyunuz !
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    deneme 1 2 ses ses. Ey forum ses ver

Motosikleti
    sesim geliyomuuuuuu

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------

Yusuf senden cevap bekliyorum hacı, 1 gece Çınarcık konaklamalı, yaklaşık 1000km.

Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Arkadaşlar 1000 bakımı için servisi aradım abi ne yağı koyuyorsunuz diye hyosung için shell tavsiye ediyomuş firma shell koyuyyorz dedi abi dedim castrol koyalım bari dedim. abi kaşe basamam ozaman yarın yağdan bişi olsa ben bunu nasıl açıklarım falan filan dedi. napcaz bilmem shel full sentetik koydurcaz el mahkum sanırım siz nasıl bi yol izlediniz bu yağ konusunda servislerle sanki castrol shell den kötü :/

Motosikleti
    veyahut yaklaşık 450km ama daha eğlenceli gibi yollar.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Desvandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 1000 bakımı için servisi aradım abi ne yağı koyuyorsunuz diye hyosung için shell tavsiye ediyomuş firma shell koyuyyorz dedi abi dedim castrol koyalım bari dedim. abi kaşe basamam ozaman yarın yağdan bişi olsa ben bunu nasıl açıklarım falan filan dedi. napcaz bilmem shel full sentetik koydurcaz el mahkum sanırım siz nasıl bi yol izlediniz bu yağ konusunda servislerle sanki castrol shell den kötü :/
    yok öyle birşey.istediğin yağı koydurabilirsin.. genel anlamda shell bizim motorlarda seçilebilecek en kötü yağlar listesinde hele agresif yüksek devirli kullanıyorsan hiç tercih edilmemeli.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok öyle birşey.istediğin yağı koydurabilirsin.. genel anlamda shell bizim motorlarda seçilebilecek en kötü yağlar listesinde hele agresif yüksek devirli kullanıyorsan hiç tercih edilmemeli.
    evet abi aradım şimdi kanuni müşteri desdek hattını bi kız çıktı böyle böyle dedim anlattım yok efendim castrolde koydurabilirsiniz biz shell öneriyoruz ama siz castrolda koydurabilirsiniiz garantide falan bi problem olmaz dedi isterseniz servis ufak bi not düşebilir castrol koyulmuştur die falan dedi ha dedim söyle yani koyduğum yağ shell den kötü olsa anlicamda neyse hallettik bilmeyenlerde bilgilensin ozaman istediğimiz yağı koydurabiliyormuşuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

+ Arkadaşlar bir sorum olacak bu yağlarda 10w40 bide 10w50 var 10w50 daha iyimi olur bizim motorlar için sonuçta 10 derece soğuğa 50 derece sıcaklığa dayanıyor yoksa 10w40 da yeterlimi hani almışken en iyisi olsun

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Ben motul 5100 10w40 koydurdum boşa geçmeme sorunu kalmadı tıkır tıkır çalışıyor motor ısınsa bile boşa almakta hiç zorlanmıyorum. Fakat tek sorun durduğu yerde illa bir damla yere bırakıyor servise götürücem servisten önce hiç damlatmazdı şimdi damlatıyor yağda azalmada yok sadece gece kaldığı yerde (eğer ogün motoru sürmüşsem) 1 damla bırakıyor yere

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bende ilk sefer bi castrol power 1 yada magnatec denicem ondanda çok memnunlarv ar internette araştırdğım kadarı ile bilindik marka zaten 3500 bakımındada motul deneyebilirim ozaman bakalım

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı Sarper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motul 5100 10w40 koydurdum boşa geçmeme sorunu kalmadı tıkır tıkır çalışıyor motor ısınsa bile boşa almakta hiç zorlanmıyorum. Fakat tek sorun durduğu yerde illa bir damla yere bırakıyor servise götürücem servisten önce hiç damlatmazdı şimdi damlatıyor yağda azalmada yok sadece gece kaldığı yerde (eğer ogün motoru sürmüşsem) 1 damla bırakıyor yere
    '13 model motor yağ mı damlatırmış yağ filtresi kapağını kontrol et vidalarını iyi sıkmadılar heralde
    Sarper Kaya bunu beğendi.
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Bende motul 5100 10w40 kullanıyorum çok iyi bir yağ tavsiye ederim.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Motuk 5100 10w50 koydum boşa geçme sorunu oldukça azaldı. Yağ damlatma falan bunlar normal değil, ya yağ tıpası düzgün kapatılmamış yada başka bir sorun vardır. Değil sıfır motorda 10 yaşındaki marka bir motor bile yağ damlatmaz. Bu sorunu ciddiye alın derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler